KitKat zaobišao Galaxy S3

poruka: 14
|
čitano: 2.586
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "KitKat zaobišao Galaxy S3".
13 godina

Sprint verzija nije i9305 nego sph-l710. Za i9305 nema nista jos.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: KitKat zaobišao Galaxy S3
Fala Bogu pa imamo custom rom-ove
404 Greške a nema ih nigdje
12 godina

Ruku na srce, i nije da nešto ljudi gube. Ne znam točno koje su promjene ispod haube u odnosu na 4.3, dok one estetske praktički ne postoje.  

jaska jaska jaskaja
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 7:45 (KRISTIJANJE).
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina

to bi bilo krasno da ne podržavaju uređaj ni 2 godine.

11 godina
protjeran
KRISTIJANJE kaže...

Ruku na srce, i nije da nešto ljudi gube. Ne znam točno koje su promjene ispod haube u odnosu na 4.3, dok one estetske praktički ne postoje.  

itekako gube. 4.4 ne donosi puno toga bitnog,  ali ono sto donosi je vrlo bitno po mom misljenju. A donosi optimizacije korištenja RAM-a i runtime virtualnu mašinu (ART) koja donosi zamjetna ubrzanja loadanja za appove optimizirane za to. To dvoje bi moglo znatno ubrzati iskustvo koristenja OS-a, pogotovo za low-end i mid-range uređaje (512-1GB RAM-a, procesori koji rade na nešto slabijem taktu itd.) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 8:02 (ftrim).
16 godina
neaktivan

I da izađe sumnjam da bi ga stavio. Cyanogen 4.4.2 mi radi odlično a orginalni bi samo donio hrpu smeća.

Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LOL Samsung.

15 godina
KRISTIJANJE kaže...

donosi nemogućnost slobodnog korištenja dodatne sd kartice.

tj. aplikacije tipa es file explorer, solid explorer, utorrent itd... bez roota više nemaju mogućnost pisanja i brisanja po dodatnoj kartici već samo po internoj memoriji. to po novom smiju samo aplikacije koje je blagoslovio google.

Potpis!
15 godina
neaktivan

Nebitno sto donosi, vrijeme nam je za novi mobitel..bar tako kaze samsung :D Price o bugovima i pre malo rama za 4.4 su gluposti..jednostavno zele da svi kupimo novu peticu..nisam iphone ljubitelj, imao sam u zivotu samo jednog..3gs..ali bome sam imao updejtova valjda 3,4 godine od njegova izlaska..neznam kak je sada..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Klinik u iphone svijetu je isto kao onda, još ide najnoviji softver na ip4.
Trenutno imam ip5s.
15 godina

Imam S3 internacionalnu verziju i ovo su čiste gluposti. Pobogu, pa 4.4 je optimiziraniji što njima daje više prostora za bloatware koji oni MORAJU staviti. Imam već 3 mjeseca manje-više stabilan KitKat i jednostavno leti. Vjerujem da bi 95% ljudi sa ovim mobitelom bili najviše sretni kada bi sljedeći OTA update bio zapravo "AOSP Pack" i kada bi se svaka aplikacija koja počinje sa S bila izbrisana. Joj... U Samsung HQ. "Chung Jang, treba napraviti 4.4 za I9300, svi ga žele i očukuju jer je 4.4 izašao kad je uređaj bio 1,5 godina star. Ali gospodine, ne možemo 4.4 napraviti jer moramo staviti još i hrpu smeća sa njim. To smeće nitko ne želi, a svi žele novi ROM. Da izbacim smeće i napravimo kvalitetan update? NIPOŠTO CHUNG JANG! NIPOŠTO! TO BI BILA LOGIČNA STVAR ZA URADITI! A to u software odjeljku Samsunga mi naprosto ne radimo. Ikad. Ništa od updatea. Dovoljan je ionako usrani 4.3 sa gomilom smeća. Halo, je li to Hardware Team? Jeste li počeli raditi Na galaxy S7? Dobro, ovo govno ne može ništa."

The great thing about multitasking is that several things can go wrong at once.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 12:27 (nixnixnixnt).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, tako sam ja pjenio kod prvog Galaxy 7500, Kod Galaxy S2 moram kazati da sam bio zadovoljan, no pokazalo se , kao i u ovom slučaju, da nadogradnje izlaze dok slijedeći flagship ne dođe. Znači za S2 su nadogradnje izlazile dok se nije pojavio S4. Sada se s S3 isto događa, jer je izašao S5. Mislim da će to biti pravilo.

Iz tog razloga (a i zbog cijene) sam kupio Google Nexus 5, i zadovoljan sam skroz. Mislim da će i slijedeći biti Nexus, jer hardver je manje-više već svud sličan i moćan, a softwerske nadogradnje su ono što mi je važnije (A na nexus stiži najprije).

11 godina
protjeran
limitedition kaže...

I da izađe sumnjam da bi ga stavio. Cyanogen 4.4.2 mi radi odlično a orginalni bi samo donio hrpu smeća.

nixnixnixnt kaže...

Imam S3 internacionalnu verziju i ovo su čiste gluposti. Pobogu, pa 4.4 je optimiziraniji što njima daje više prostora za bloatware koji oni MORAJU staviti. Imam već 3 mjeseca manje-više stabilan KitKat i jednostavno leti. Vjerujem da bi 95% ljudi sa ovim mobitelom bili najviše sretni kada bi sljedeći OTA update bio zapravo "AOSP Pack" i kada bi se svaka aplikacija koja počinje sa S bila izbrisana. Joj... U Samsung HQ. "Chung Jang, treba napraviti 4.4 za I9300, svi ga žele i očukuju jer je 4.4 izašao kad je uređaj bio 1,5 godina star. Ali gospodine, ne možemo 4.4 napraviti jer moramo staviti još i hrpu smeća sa njim. To smeće nitko ne želi, a svi žele novi ROM. Da izbacim smeće i napravimo kvalitetan update? NIPOŠTO CHUNG JANG! NIPOŠTO! TO BI BILA LOGIČNA STVAR ZA URADITI! A to u software odjeljku Samsunga mi naprosto ne radimo. Ikad. Ništa od updatea. Dovoljan je ionako usrani 4.3 sa gomilom smeća. Halo, je li to Hardware Team? Jeste li počeli raditi Na galaxy S7? Dobro, ovo govno ne može ništa."

nitko te ne sili da koristiš smartfone sa bloatwareom.- Na trzistu ima gro njih bez bloatwarea koji lete na imalo jacem hardveru.

17 godina
Ko tvoj kinez od 5incha, quad core, giga rama, ne?
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice