Kingston za USB 3.0

poruka: 5
|
čitano: 1.106
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kingston za USB 3.0".
18 godina
Kingston za USB 3.0

ajd fala Bogu da su se sjetili i oni da postoji usb3 standard

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kingston za USB 3.0

Da baš je zanimljivo kako sve više dolaze razni usb 3.0 uređaji a matične ploče stižu na kapaljku.... to je naravno sve zbog Intela koji jos uvijek odbija 3.0 standard, pa tako dosadašnja rješenja u neke malobrojne ploče dolaze od strane NEC-a i i ostalih "manjih" proizvođača koji se sad u početku krpaju uz te malobrojne ploče da dignu nesto love prije drugih...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kingston za USB 3.0

Ma sve je to još u začetku. Evo ovaj konkretan uređaj ima jedva dva puta veće brzine od danas najbržih usb 2.0 flasheva i jedva je prebacio deklariranu brzinu 2.0 standarda (60 MB/s).

Di je još popunjavanje potencijala od 400 MB/s koji je deklariran za usb 3.0...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kingston za USB 3.0

postoje proširive USB 3.0 kartice s nec kontrolerom za oko 200kn što i nije strašno za nekoga kome je usb 3.0 prijeko potreban

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kingston za USB 3.0
K3rM1t kaže...

Ma sve je to još u začetku. Evo ovaj konkretan uređaj ima jedva dva puta veće brzine od danas najbržih usb 2.0 flasheva i jedva je prebacio deklariranu brzinu 2.0 standarda (60 MB/s).

Di je još popunjavanje potencijala od 400 MB/s koji je deklariran za usb 3.0...

A moraš tu i uračunat sporost matične,medija sa/na koji/eg se snima i puno drugih stvari poput općenite  konfiguracije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice