eBox sta stvarno nisu mogli izmislit orginalnije ime,cini mi se da ce i konzola ko i ime biti jeftina kopija(hmm jeftina mozda ipak ne al puna cenzure da :P)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zar kineska vlada više ne doživljava igraće konzole kao opasnost za mlade?!
xBox,eBox-hmmm
a i osim toga,ne misim da bi nešto u vezi sa lenovom imalo potencijala za zabavu
Osuđeno na propast. Konzola sigurno neće biti jako jeftina, nego će cijena prije biti u rangu trenutnih konzola. Ako korisnik nema ostale mainstream konzole, a ima novce i želi konzolu, sigurno neće kupiti eBox. Ako se dobro ne prodaje, developeri neće trošiti svoje resurse na nju.
Znači konzola treba jako povjerenje ili korisnika ili developera da će biti uspjeh, u suprotnom će propasti. Jedino ako cijena bude neka mala, onda će je možda netko i kupiti, jer si ne može kupiti bolju (iako sumnjam da će biti puno takvih slučajeva). No opet neće biti previše softwarea na izbor.
Ili ako konzola bude baš epic odrađena, onda će prodaja ići dobro.. al sumnjam da će biti, teško s imenom e(ks??)Box...
Ako je za kineze, onda će vjerojatno biti jako jeftina
Ma da... tko bi rekao da će jedna firma koja proizvodi klime (LG) napraviti ok mobitel!
Koji komentari!?! Neka probaju 
Veseli me što ću imati veći izbor kod biranja konzole za razonodu.
btw nije ni Sony baš bio kreativan kod imenovanja svoje konzole. Zamisli! Igrača stanica.
Nece biti jos jedna konzola na izbor jer lijepo pise da je za kinesko trziste. I zasto bi trebala biti skupa. Moze biti u rangu PS1-PS2 sto se tice grafike, samo da ima nekakav motion sensing i to je to. A sto se developera tice mislim da kineza ima sasvim dovoljno...
Ma da... tko bi rekao da će jedna firma koja proizvodi klime (LG) napraviti ok mobitel!
A je su im mobiteli :)
neznam bas zasto al mi izgled strasno podsjeća na Xbox.. valjda zbog one tipke ispod ulaza za cd??
Ebox - pa zar ti kinezi neznaju smislit nesto novo??.. samo kopiraju??
mene ova konzola vise podsjeca na nintendo wii
Uglavnom ovo će se vjerojatno dobro prodavat u Kini, kao što se prodaje ovo u brazilu :
http://venturebeat.com/wp-content/uploads/2009/03/zeebo.jpg
Uglavnom ta konzola se zove Zeebo i igre su joj većinom portane s psp-a, samo s lošijom grafikom, što nije ni ččudno jer se sastoji od mobeitela na snapdragonu koji je povezan s konrektorima na kućištu, kako je prikazano ovdje:
http://www.pocketgamer.co.uk/artwork/imgthumbs/na-nky/zeebo_prototype.jpg
Jest da je prototype, ali ne razlikuje se previše od finalnog proivoda, koji ima matičnu, koja je veća tj. tanja-
Uglavnom imamadojam da kao i Zeebo ovo će biti neki šroteks, ali pošto je namijenjeno za Kinu možemo svašta očekivat.
EDIT:Svakako je prva stvar tužba od strane eBox-a http://www.ebox-platform.com/
Nema potrebe za optuživanjem samo kineza za besramno kopiranje, to rade svi.
Pa i sam windows je plagijat ko zna cega svega ne...
Ma daj tko vjeruje u priču da su Windowsi započeli u podrumu je naivan.
Windows OS je koliko ja znam trebao idat IBM, samo po drugim nazivom, u međuvreme Bill Gates se zaposli u IBM-u te uči programirat, nakraju ukrade dio IMB OS-a, te od njega napravi Windows 1.0
Ispravite me ako griješim.
made in china LOOL
samo ce budale to kupovat
daj odi se lupi u glavu i procitaj kaj si napiso,danas skoro na svemu pise made in china
da samo sto ove tvrtke tamo proizvode
a ovo je bas kinesko
odi se sad ti udarit 2 puta
made in china LOOL
Pogledaj malo. Većina proizvoda se proizvodi u kini. Čak se veći dio hardvera proizvodi u kini. Mnogi se mobiteli proizvode u kini. Nije bitno odakle su proizvodi, bitno tko ih proizvodi. Lenovo ima neki ugled pa mislim da neće izdati nešto nekvalitetno no sumnjam da će se ljudi bacati da kupe tu konzolu.
made in china LOOL
Pogledaj malo. Većina proizvoda se proizvodi u kini. Čak se veći dio hardvera proizvodi u kini. Mnogi se mobiteli proizvode u kini. Nije bitno odakle su proizvodi, bitno tko ih proizvodi. Lenovo ima neki ugled pa mislim da neće izdati nešto nekvalitetno no sumnjam da će se ljudi bacati da kupe tu konzolu.
Ovo da se neće bacat nisam siguran, ali kad je izašo ps3 povećo se broj samubojstva ali u japanu.
A sada si dao brdo informacija.
Akoje spomenuto da će bit samo u Kini, onda će samo u Kinu.
A forum radi na principu tema>rasprava
Šta misliš kako bi bilo da svi pišu slične postove.
Ma daj tko vjeruje u priču da su Windowsi započeli u podrumu je naivan.
Windows OS je koliko ja znam trebao idat IBM, samo po drugim nazivom, u međuvreme Bill Gates se zaposli u IBM-u te uči programirat, nakraju ukrade dio IMB OS-a, te od njega napravi Windows 1.0
Ispravite me ako griješim.
Sve je izgleda poteklo od xeroxa http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_graphical_user_interface