Kinect u paketu

poruka: 16
|
čitano: 2.011
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kinect u paketu".
18 godina
neaktivan
Kinect u paketu

Baš me zanima koliko će ljudi ovo uopće kupiti. 149$ za Kinect nije mala cifra, a još nitko nije siguran ni kako će cijela stvar funkcionirati.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Kinect u paketu
scorpion667 kaže...

Baš me zanima koliko će ljudi ovo uopće kupiti. 149$ za Kinect nije mala cifra, a još nitko nije siguran ni kako će cijela stvar funkcionirati.

U americi vrijedi princip "staro za novo" - tako da ako daš svoj "debeli" X360 dobivaš popust za novi. A onda još uštediš i na ovakvom pakiranju pa se isplati...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
scorpion667 kaže...

U americi vrijedi princip "staro za novo" - tako da ako daš svoj "debeli" X360 dobivaš popust za novi. A onda još uštediš i na ovakvom pakiranju pa se isplati...

A što je njima 300 dolara, kada prosječni amer to zaradi za 3 dana, a mi (mislim na sebe) za mjesec dana(kolko dođe kod nas)

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
17 godina
neaktivan

ustvari to je mala cifra..oni ne bi to prodavali da ne funkcionira...

ZLAJA
16 godina
neaktivan
Kinect u paketu

koliko sam vidio, ozbiljnije igre izgledaju smiješno na kinectu

kad je bila ona press konferencija od EA-a uoči gamescoma prezentirali su Harry Pottera, a ono ti lik sam hoda a ti mašeš samo rukama  -_-

ili kada je tip vozio auto (mislim da je bila nova forza) trebao je stalno držati ruke u zraku, ahahh, da mi je vidit kako će igrati 30 min ili 1h tako

Kinect je dobar samo za nekakve mini igre (ali to je samo moje mišljenje)

Move mi se čini kao puno bolji izbor

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...

koliko sam vidio, ozbiljnije igre izgledaju smiješno na kinectu

kad je bila ona press konferencija od EA-a uoči gamescoma prezentirali su Harry Pottera, a ono ti lik sam hoda a ti mašeš samo rukama  -_-

ili kada je tip vozio auto (mislim da je bila nova forza) trebao je stalno držati ruke u zraku, ahahh, da mi je vidit kako će igrati 30 min ili 1h tako

Kinect je dobar samo za nekakve mini igre (ali to je samo moje mišljenje)

Move mi se čini kao puno bolji izbor

i meni isto 

zaprav Kinect mi se cini ko cisti Fail 

pola toga obecanog ne radi 

igre su glupe i na razini 10 godisnjaka 

i igraci izgledaju glupo dok igraju 

nije udobno (jer se mora stajat) 

nema nikakav feedback

podrzava jako malo igara 

preeskupo je za to sto nudi 

......

http://asukaanime.weebly.com
18 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

i meni isto 

nema nikakav feedback

podrzava jako malo igara 

......

Što je to pola obećanog?

Kinect podržava sjedenje (osim ako ne zahtijeva obavezno stajanje za kontrolu)

za feedback se slažem

Kinect će na početku prodaje imati više original igri rađenih baš za njega nego što su PS3 ili X360 imali kada su lansirali konzolu - tako da to uopće nije malo

Samo za igre da - ali većina govori da im je odlučujuća stvar pri kupnji bila mogućnost da glasom i rukama navigiraš kroz izbornike, pauziraš i premotavaš film. Iako skupo - ovaj dio najviše izgleda primamljivo (pogotovo američkim 200-kilašima kojima se ne diže ni daljinski Smijeh)

18 godina
neaktivan
Kinect u paketu

Teško je ovako procijeniti kako će biti igrati razne igre s ovim "pomagalom". Previše smo ograničeni s onim kako igre sada izgledaju i funkcioniraju (čitaj - nije baš da smo se nagledali igara koje su napravljene samo za kinect). Tko zna kakve sve lude i originalne ideje mogu dizajnerima igara pasti na pamet. Mislim da ćemo se nagledati svakakvih ludih ideja.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Teško je ovako procijeniti kako će biti igrati razne igre s ovim "pomagalom". Previše smo ograničeni s onim kako igre sada izgledaju i funkcioniraju (čitaj - nije baš da smo se nagledali igara koje su napravljene samo za kinect). Tko zna kakve sve lude i originalne ideje mogu dizajnerima igara pasti na pamet. Mislim da ćemo se nagledati svakakvih ludih ideja.

a neznam, prije bi išao napolje i trčao nego skakao ko debil po sobi igrajući ovo čudo

za ideje se slažem, možda će nekom developeru svanuti nekakva ideja kako maksimalno iskoristiti kinectov potencijal

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 1:55 (ph3nom_gamer).
17 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...

i meni isto 

nema nikakav feedback

podrzava jako malo igara 

......

Što je to pola obećanog?

Kinect podržava sjedenje (osim ako ne zahtijeva obavezno stajanje za kontrolu)

za feedback se slažem

Kinect će na početku prodaje imati više original igri rađenih baš za njega nego što su PS3 ili X360 imali kada su lansirali konzolu - tako da to uopće nije malo

Samo za igre da - ali većina govori da im je odlučujuća stvar pri kupnji bila mogućnost da glasom i rukama navigiraš kroz izbornike, pauziraš i premotavaš film. Iako skupo - ovaj dio najviše izgleda primamljivo (pogotovo američkim 200-kilašima kojima se ne diže ni daljinski Smijeh)

jos nisam vidio niti jedan video gdje je  moguce sjedenje i igranje...i potvrdio je ubisoft da je to jos nije moguce

nađi neki video gdje je to moguce ja jos nisam nasao (a da nije reklama)

npr. bilo bi logicno da se forza igra dok sjedis,al svi stoje 

pa ko je vidio vozit auto stojeci.

Za kinect naslove....

niti jedan nije AAA 

i dosta ps3 naslova ce podrzavat move i obican kontroller sto je jako velika prednost,

a i to manipuliranje rukama je lose 

prvo moras dic ruku u zrak i drzat barem 3 sekunde na stvari koju hoces izabrat 

Mislim da je americkim 200 kilasima puno lakse malo mrdnut prstom i stisnut x da nest odabere,a glasovne naredbe nisu niti blizu 

savrsenstva.....bilo tko moze pomocu njih premotavat ili gasit video sto nikako nije dobro jer je mozda protiv tvoje volje,

a i ko zna ak ce prepoznat,mozda je buka u sobi ili je noc i ljudi spavaju pa se nemoze glasnije pricat.

Eh da obecane stvari.....

1.Milo

2.prepoznavanje stvarnih objekata (sa one reklame koja je bila među prvima kad skenira skateboard i pojavi se u igri)

po meni to je poboljsani Eye toy nista revolucionarno

vecinu toga moze i sam pseye

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 1:04 (hrvatskafarkasevec).
18 godina
neaktivan

1.)jos nisam vidio niti jedan video gdje je  moguce sjedenje i igranje...i potvrdio je ubisoft da je to jos nije moguce

nađi neki video gdje je to moguce ja jos nisam nasao (a da nije reklama)

2.) npr. bilo bi logicno da se forza igra dok sjedis,al svi stoje 

pa ko je vidio vozit auto stojeci.

3.) Za kinect naslove....

niti jedan nije AAA 

i dosta ps3 naslova ce podrzavat move i obican kontroller sto je jako velika prednost,

4.) a i to manipuliranje rukama je lose 

prvo moras dic ruku u zrak i drzat barem 3 sekunde na stvari koju hoces izabrat 

1.) Dok Microsoft potvrdi da je nemoguće ništa nije određeno

2.) Isto bi bilo logično da ako daješ prezentaciju na pozornici da ustaneš i pokazuješ kako igraš, a ne sjesti u fotelju u kutu i malo mahati rukama

3.) Fable 3

Forza

Dance Central

možda ih ima još...

4.) A da ne moraš držati 3 sekunde onda bi prigovarao da svaki put kada cimneš ili slučajno mahneš rukom ti X360 izađe iz igre ili ugasi se

17 godina
protjeran

2.) Isto bi bilo logično da ako daješ prezentaciju na pozornici da ustaneš i pokazuješ kako igraš, a ne sjesti u fotelju u kutu i malo mahati rukama

3.) Fable 3

Forza

Dance Central

možda ih ima još...

4.) A da ne moraš držati 3 sekunde onda bi prigovarao da svaki put kada cimneš ili slučajno mahneš rukom ti X360 izađe iz igre ili ugasi se

1)ah ko ce njih cekat oni ce to priznat kad bude kasno

2) kolko sam vidio na svim prezentacijama granturisma 

lik lijepo sjedi i vozi kak to i treba bit

3)Dance Central AAA? sigurno 

4) zato je to i glupo 

neznam zasto si spominjao da bi to htio jedan 200kilas 

meni se to nebi dalo kaj jedva imam 80kg,a ne nekom drugom 

znam da ispadam ko neki ps3 fanboy sto moguce da i jesam,al ja sam prigovarao na

natal tj kinect jos prije neg sam ima playstation i od pocetka mislim da je to glupo i da 

se Microsoft preracunao 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 1:25 (hrvatskafarkasevec).
18 godina
neaktivan

3.) Fable 3

Forza

Dance Central

možda ih ima još...

1)ah ko ce njih cekat oni ce to priznat kad bude kasno

2) kolko sam vidio na svim prezentacijama granturisma 

lik lijepo sjedi i vozi kak to i treba bit

3)Dance Central AAA? sigurno 

4) zato je to i glupo 

neznam zasto si spominjao da bi to htio jedan 200kilas 

meni se to nebi dalo kaj jedva imam 80kg,a ne nekom drugom 

1) ili možda će se ispostaviti da activision sere kvake

2) misliš kako ti misliš da treba biti?

3) Tvoj problem što omalovažavaš developera i njegove igre koje dosad dobivaju samo pohvale i vrlo dobre/odlične ocjene

4) Meni se neda tražiti daljinski po kauču. Jednostavnije mi je izgovoriti stop

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 1:27 (Paolo2612).
17 godina
protjeran

1) ili možda će se ispostaviti da activision sere kvake

2) misliš kako ti misliš da treba biti?

3) Tvoj problem što omalovažavaš developera i njegove igre koje dosad dobivaju samo pohvale i vrlo dobre/odlične ocjene

4) Meni se neda tražiti daljinski po kauču. Jednostavnije mi je izgovoriti stop

1)ubisoft....da je moguce vec bi pokazali i odgovorili na silne glasnije...sad je bilo puno gameshow-ova imali su prilike 

2)ne samo ja neg svi ja jos nikad nisam vidio da vozi auto stojecki 

3)imas pravo

4)nemoj ga izgubit...lakse je stisnut gumb neg nest rec "xbox stop" (pogotovo ak nemas pravi naglasak(a vecina nas nema) pa ces 3x morat ponovit(imam iskustva sa tim))

cini se da si impresioniran Kinectom

daj mi pokazi njegov najimpresivniji video

moguce da ga nisam vidio pa mozda i promjenim misljenje

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 1:33 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan

daj mi pokazi njegov najimpresivniji video

moguce da ga nisam vidio pa mozda i promjenim misljenje

eo ga

hh, it's just a joke (:

evo, ovaj dance central izgleda kewl (iako neigram takve igre)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 1:48 (ph3nom_gamer).
16 godina
neaktivan
Kinect u paketu

meni se natal ko koncept od samog početka sviđa, smatram da je tako nešto budućnost i samo je pitanje vremena kada će i drugi krenut s takvim nečim (ili pan nečim poput wii-a)........trenutno je tako nešto meni koji nemam nikakve konzole ona prevaga zbog koje bi recimo uzeo xbox a ne ps3

kaj se samih igara tiče, mislim da je natal (pbarem po onim prvim, promo videima) više zamišljen ko zabava za cijelu obitelj ili prijatelje nego da ja sam skačem po stanu (osim ako mi se ne pridruži i koka iz gornjeg videa (: )

kod mene normalno radi.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 9:37 (cekpi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice