Kina ispred SAD-a u širokopojasnim vezama

poruka: 6
|
čitano: 1.311
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kina ispred SAD-a u širokopojasnim vezama".
17 godina
neaktivan

Lakse je bilo Amerima protiv Rusa ... tu su negdje po broju stanovnika - dok je Kineza 2 puta vise od njih dvoje zajedno ... taj val se ne da zaustaviti.

Jos malo pa budemo Kineski ucili djecu u skolama :-)

0 0 hvala 0
17 godina

Strah me tih loodih Kineza. Neodlučan

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Boli me đon....dosta mi je kaj je Slovenija ispred nas Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kina ispred SAD-a u širokopojasnim vezama

Istina Kineza je vise, druga stvar nigdje ne pise koliko zaista ima u americi sirokopojasnih veza, a koliko u Kini. Ovo mi je poredjenje bezveze. Rast moze zavisiti od vise stvari. To bi isto bilo da se u americi prodaju EEE Asus laptopi 2 godine i onda kod nas dodju tek danas i odjednom skok u kupovini, a u americi to vise ne kupuju jer su to pokupovali...

Dosta mi je price o Kinezima, Kini... pogledajte i sami koliko je nas sa Balkana u Kini, a koliko njih ovamo pa prodaju one zajebancije za 2 KN. Sto ce opet reci da su sjebani...

17 godina
Onid kaže...

Lakse je bilo Amerima protiv Rusa ... tu su negdje po broju stanovnika - dok je Kineza 2 puta vise od njih dvoje zajedno ... taj val se ne da zaustaviti.

Jos malo pa budemo Kineski ucili djecu u skolama :-)

pa i ne baš.. amera je duplo više od rusa.. no nea veze..

kineza ima "fala bogu" dosta.. i previše :S
17 godina
Adin kaže...

Istina Kineza je vise, druga stvar nigdje ne pise koliko zaista ima u americi sirokopojasnih veza, a koliko u Kini. Ovo mi je poredjenje bezveze. Rast moze zavisiti od vise stvari. To bi isto bilo da se u americi prodaju EEE Asus laptopi 2 godine i onda kod nas dodju tek danas i odjednom skok u kupovini, a u americi to vise ne kupuju jer su to pokupovali...

Dosta mi je price o Kinezima, Kini... pogledajte i sami koliko je nas sa Balkana u Kini, a koliko njih ovamo pa prodaju one zajebancije za 2 KN. Sto ce opet reci da su sjebani...

1. pasus: Piše da u obe zemlje postoji jednak broj, po 78 miliona, širokopojasnih veza. Dakle, broj širokopojasnih veza je trenutno otprilike isti, ali u Kini brže raste. Naravno, gledano procentualno, mnogo više Amerikanaca nego Kineza ima broadband, ali, kao što se iz date brojke vidi, daleko od toga da su svi Amerikanci odavno na broadbandu.

2. pasus: uporedi broj Kineza i broj stanovnika naših zemalja i biće ti jasno zašto je prirodno da kod njih ima mnogo više bednih ljudi. Pri tom, ti Kinezi što ovde prodaju koješta za 1e rade i zarađuju i uopšte mi ne izgledaju jadnije nego prosečan naš čovek. Inače, mislio sam slično kao ti, no nedavno mi je jedan poznanik poslom bio u Kini i tada obišao veći broj gradova, i to ne onih najznačajnijih, nego nekih za koje nikada nismo čuli. Njegovo uverenje, koje je stekao posmatrajući obične ljude na ulici, je da Kinezi žive bolje od nas i ako na sebi mahom i nose stvari domaće, tj njihove proizvodnje, te stvari su neuporedivo boljeg kvaliteta od onih koje nama u ogromnim količinama prodaju bud-zašto.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice