Još nije kraj za Celeron

poruka: 10
|
čitano: 2.037
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Još nije kraj za Celeron".
16 godina
neaktivan
Još nije kraj za Celeron

˝Celeroni će i dalje zadovoljavati potrebe onih računala namijenjenih osnovnom obavljanju zadaća˝
heh,koje su to osnovne potrebe,dok sam išao u osovnu,na informatici smo imali petnajstak raćunala,sva ista,složena od celerona(ne sijećam se toćno modela i takta,možda 2.2Ghz),1Gb rama i neka integrirana intelova grafa,nikakve igre nismo smijeli instalirati,u office-u je sve radilo dobro,surfanje net-om je isto ok,ali kada se trebalo raditi u windows movie maker,svakom raćunalu se barem jednom smrzuo displej i onda sve ispoćetka osim pametnih koji su stisnuli save prije toga,baš me zanima kako bi se nosio sa mkv filmovima...

Moj PC  
2 7 hvala 0
16 godina
RE: Još nije kraj za Celeron

ja na starom komjuteru imam celeron i sasvim je dovoljan za osnovne radnje

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
neaktivan
1BIT kaže...

˝Celeroni će i dalje zadovoljavati potrebe onih računala namijenjenih osnovnom obavljanju zadaća˝
heh,koje su to osnovne potrebe,dok sam išao u osovnu,na informatici smo imali petnajstak raćunala,sva ista,složena od celerona(ne sijećam se toćno modela i takta,možda 2.2Ghz),1Gb rama i neka integrirana intelova grafa,nikakve igre nismo smijeli instalirati,u office-u je sve radilo dobro,surfanje net-om je isto ok,ali kada se trebalo raditi u windows movie maker,svakom raćunalu se barem jednom smrzuo displej i onda sve ispoćetka osim pametnih koji su stisnuli save prije toga,baš me zanima kako bi se nosio sa mkv filmovima...

dok sam isao u osnovnu, na informatici smo imali petnaestak racunala, sva ista, slozena od MOS Technology 6502 procesora 1MHz, model racunala je bio Orao, proizvodila ga je hrvatska tvrtka PEL Varazdin. Imali su 16kb RAM-a, prosirivo na 32kb i podrzavao je graficki mod od 256x256 tocaka, crno bijelo iskljucivo..... e to je bio stroj :p

16 godina
odjavljen
Još nije kraj za Celeron

Celeron je bio u svoje vrijeme solidan procesor. Sjecam se modela Celeron 300A, koji se dao clockati kao lud, sa 300Mhz preko 500Mhz.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

ali kada se trebalo raditi u windows movie maker,svakom raćunalu se barem jednom smrzuo displej i onda sve ispoćetka osim pametnih koji su stisnuli save prije toga,baš me zanima kako bi se nosio sa mkv filmovima...

I meni se svako malo smrzavao movie maker na puno jacem procu od celerona, a i cito sam na netu da je i puno drugih ljudi imalo isti problem sa tim programom, tako da nemora biti da je to imalo ikakve veze sa tim što su bili celeroni na vasim kompovima.

17 godina

Od kada editarenja videa spada u osnovne zadaće računala?

Every hole is a goal!
16 godina
Još nije kraj za Celeron

Celeron; defekt pentiuma

EDIT: Zašto TD kad je istina?

Koji ste vi likovi?!?!?!?!?!?!?!?! Istina neke previše boli.. ali neka....

BTW nisam nigdej rekao da ne valjaBelji se

A single death is a tragedy; a million deaths is a statistic. Joseph Stalin
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 22:58 (0verlord).

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
harti kaže...
1BIT kaže...

dok sam isao u osnovnu, na informatici smo imali petnaestak racunala, sva ista, slozena od MOS Technology 6502 procesora 1MHz, model racunala je bio Orao, proizvodila ga je hrvatska tvrtka PEL Varazdin. Imali su 16kb RAM-a, prosirivo na 32kb i podrzavao je graficki mod od 256x256 tocaka, crno bijelo iskljucivo..... e to je bio stroj :p

Ista situacija je bila i kod mene.....morao si cijeli dan pisat ko' manijak na Orlu da bi on nesto iscrtao ili nesto sl. Jednom smo cak uspjeli slozit neki "tetris"....pisalo se cijeli dan na njemu da bi dobili neku verziju "tetrisa"! Smijeh

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
18 godina
Weky kaže...

Celeron je bio u svoje vrijeme solidan procesor. Sjecam se modela Celeron 300A, koji se dao clockati kao lud, sa 300Mhz preko 500Mhz.

Ma daj, taj 300A je ništa ako ćemo o clockanju. Imam ja kod kuće Celerona 600 koji se bez dizanja napona i bez nekog velikog coolera digne na 1200MHz... a ko zna dokle bi išo da se stavi jače hlađenje i diže napon. To je poso kad bez problema zduplaš.

16 godina
odjavljen
Gnjavator kaže...
Weky kaže...

Ma daj, taj 300A je ništa ako ćemo o clockanju. Imam ja kod kuće Celerona 600 koji se bez dizanja napona i bez nekog velikog coolera digne na 1200MHz... a ko zna dokle bi išo da se stavi jače hlađenje i diže napon. To je poso kad bez problema zduplaš.

Nekako bas sumnjam da bi isao na 1,2Ghz...

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice