Još malo neslužbeno o iPhoneu 7

poruka: 62
|
čitano: 7.145
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Još malo neslužbeno o iPhoneu 7".
17 godina

Da, da, moćno je sve to...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Još malo neslužbeno o iPhoneu 7
Eto veliki Apple nakon par godina napravi pandan Sonyevoj Z seriji, ali dzaba kad Sony ima marketing gori od turisticke organizacije Severne Koreje :)

Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

aj sad još malo epl žutila. nikad dosta u rana popodneva, uz zijevanje i kišurinu. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina

Biti će ovo vrlo zanimljiva 2016 godina, a posebice jesen, ne topla ili vruća, već užarena! 

Utvaram si i predmnijevam da će možda Apple nakon što svi relevantni brendovi objave svoje cake, na jesen ove godine izaći sa nečim jako zanimljivim, kao i uvijek, hehehehehehehe!!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 6 hvala 0
13 godina

''Apple na mjesto audio priključka želi ubaciti dodatni zvučnik kako bi novi iPhone imao podršku za stereo zvuk.''

Koja smijurija. Snimanje stereo zvuka ? To ostaje za iP10?

EDIT: Zadnje zanimljivo sta su izbacili je bio prvi iPhone, sve poslije toga je daleko ispod konkurencije. Da im iOS nije zatvoren ko Sj. Koreja, nebi ih bilo na mapi.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 13:43 (SimeKZ).
Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina
protjeran
Cakan76 kaže...
Eto veliki Apple nakon par godina napravi pandan Sonyevoj Z seriji, ali dzaba kad Sony ima marketing gori od turisticke organizacije Severne Koreje :)

Osobno imam Z3 i uopće nemam hvale za taj uređaj. Nemogu prezaliti sto sam uzeo Z3 umjesto iPhonea 6.
Nije bitan marketing, jer i da ima vrhunski marketing, moj sony bi se isto pokvario i bio dva puta na servisu..
također i od frenda S6 se pokvario jedno 4 mjeseca nakon kupnje.. dok ja sa svojim starim Iphoneom nikad nisam imao problema, a i frendovi koji koriste iPhone nikad ga nisu nosili na servis..

SimeKZ kaže...

''Apple na mjesto audio priključka želi ubaciti dodatni zvučnik kako bi novi iPhone imao podršku za stereo zvuk.''

Koja smijurija. Snimanje stereo zvuka ? To ostaje za iP10?

EDIT: Zadnje zanimljivo sta su izbacili je bio prvi iPhone, sve poslije toga je daleko ispod konkurencije. Da im iOS nije zatvoren ko Sj. Koreja, nebi ih bilo na mapi.

Svaki iPhone je ispred konkurencije. Kratko i jasno.
Svi su sve funkcije uvodili tek nakon sto ih je iPhone usavršio, da ne govorim koliko bolje te iste funkcije rade na iPhone nego kod konkurencije.

Long Live Freedom
14 godina
neaktivan
Ja imam z3c, a imao sam i 6icu (ne 6s) koju sam prodao nakon nedelju dana. Onda kada Apple "izmisli" bateriju, a ne super smooth obradu kucista i tako te Sir Ivy pikanterije razmislicu o njima. Do tada zalim brata koji nosi super tanki 6s, i super debele powerbank i ine uredjaje..
13 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
ParaNO1d kaže...

Ja nisam mislio ispod konkurencije sta se tice prodajnih rezultata. Nego od featurea, rezolucije te samog hardwarea. 

kako volim ovakve grofove. nemam iphone doma al imam s6 edge i lg g3 i opet tvrdim da mi ZAKU"AC svi gigabajti i megaisusherci kad to nije ni 5% ugladjeno ko na iosu.

apple je do savrsenstva prakticki doveo svoj os i njemu nije potrebno imati 8 gb rama i 152 jezgre kad jednako glatko ako ne i fluidnije moze obaviti istu radnju s 2 jezgre i tri put manje rama. kad to shvatis dodji ovdje i klepni se

11 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Black Iso kaže...

Jel ti još uvijek treba onaj drlog od softvera ili jailbreak da bi prebacio ebenu mp3-cu na njega? Jesu se sjetili staviti microUSB na njega? microSD slot? Bateriju je i dalje nemoguće zamijeniti? Jel još uvijek gubi signal ako ga "krivo držiš"?

Odličan uređaj, nema šta.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
The Black Iso kaže...

Jel ti još uvijek treba onaj drlog od softvera ili jailbreak da bi prebacio ebenu mp3-cu na njega? Jesu se sjetili staviti microUSB na njega? microSD slot? Bateriju je i dalje nemoguće zamijeniti? Jel još uvijek gubi signal ako ga "krivo držiš"?

Jel jos uvijek kod kupovine auta moras posebno naruciti elektricne podizace za straznje prozore? :)  /s

I btw mp3 je soooo 2000. FLAC or gtfo n00b.

edit: ako nisi skuzio sarkazam; ono sto je tebi "must have", ne mora nuzno biti i drugima. sto ce nekome sd slot ili pohrana mp3ca - ako ne slusa glazbu na mobu? :) zato cesto ovakve rasprave nemaju smisla. na kraju dana su bitne samo prodajne statistike. svi su oni ista pohlepna bagra i boli ih briga za tvoju ergonomiju. stvari se micu na bolje samo zbog straha da im konkurencija ne uzme dio kolaca. ne zato kaj im je stalo do promjene :-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 18:01 (dado).
16 godina
odjavljen
dado kaže...

Jel jos uvijek kod kupovine auta moras posebno naruciti elektricne podizace za straznje prozore? :)  /s

Imam mali milijon mp3ca i nemam namjeru se boriti sa FLACom. BTW, ako netko "čuje" razliku između 320kbit mp3ce i FLACa u busu, na slušalicama, nek se malo zapita.

Da, moraš ih posebno naručiti ako nisu dio standarde opreme. Kakve to ima veze sa činjenicom da tom navodno super telefonu fale neke elementarne stvari koje je imao moj K800i (dobro, osim punjača, tada microUSB ionako nije bio propisan kao standard)?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
dado kaže...

Imam mali milijon mp3ca i nemam namjeru se boriti sa FLACom. BTW, ako netko "čuje" razliku između 320kbit mp3ce i FLACa u busu, na slušalicama, nek se malo zapita.

Da, moraš ih posebno naručiti ako nisu dio standarde opreme. Kakve to ima veze sa činjenicom da tom navodno super telefonu fale neke elementarne stvari koje je imao moj K800i (dobro, osim punjača, tada microUSB ionako nije bio propisan kao standard)?

To je naravno bila sala s ciljem ideje: ne trebaju svima iste stvari niti ih jednako percipiramo kao manu ako ih nema.

Prije 15 godina smo moje drustvo i ja bili kewl i sami kompajlirali kernel. I svi drugi koji su koristili Win98 su bili gejevi i smijali smo im se sto im se rusi OS 10x dnevno, iako smo zbog nase brije upoznali godisnje otprilike jednak broj cura koliko smo puta morali resetirati nas dragi Debian :)

To su sve "moj tata je jaci" rasprave :) 

17 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
The Black Iso kaže...

Na iTunes sam se navikao i slozio si u njemu vrhunski libary sa playlistama koji kroz par sekundi sinkroniziram.
Šta će mi microusb ? Imam kabel od iPhonea i koristim ga za punjenje i prebacivanje to jest backup.
I na Z3 je nemoguće bateriju zamjeniti a godinama sam imao mobitele na kojima sam mogao mjenjati pa nikad nisam promjenio.
Imao sam iPhone 4 i nisam imao problema sa gubljenjem signala.

Iphone je skup i nije za svakoga, ali barem budite fer i koristite ga jedno vrijeme bez predrasuda pa onda govorite o njemu.
koristio sam iPhone 4 skoro 4 godine, sad koristim Z3 godinu dana.. i iskreno, samo riječi hvale za iPhone. Dok za Z3 nemam bas neka lijepa iskustva.

Long Live Freedom
16 godina
odjavljen

Znači ne, i dalje hoće iĆunese, nema microUSB (iako je standard i ako ti zatreba, ima ga svatko i njegova baka), nema zamjenjivu bateriju i nema slot za kartice. Al dobro, ajd, bar ne gubi signal.

Da, skup je i fale mu neke osnovne stvari koje imaju mobiteli iz npr. 2009. godine. Nisu to nikakve predrasude, to su činjenice. Ne govorim o OSu, fluidnosti ili izgledu.

Imao sam 3GS neko kratko vrijeme, dok sam čekao Xperiu U, jer je nikad prežaljeni Satio podlegao ozljedama od pada sa drugog kata. Nisam bio niti najmanje impresioniran (ajd, OS sam preživio ali ostatak je bio ubi bože).

ATJLučko - TD za što, jer sam napisao neke činjenice? Jesam možda lagao? ajfon ima skriveni microSD slot za koji samo ti znaš?

P.S. Kometar za FLAC - kamo sa FLACom na ajfon, nema mjesta za takve egzibicije jer nema microSD

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 19:12 (Sum_of_all_fears).
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...
The Black Iso kaže...

Makar je kolega The Black Iso kazao "da je svaki iPhone ispred konkurencije, ovdje je riječ o broju 7 prije svega! 

Možda i stoji sve što ste vi kolega Sum_of_all_fears nadodali, ali koliko je ali doslovno smeće android OS u "rukama" svakog tko se drzne sprdnut i podignut nogu "proizvoditi" polu OS, začinjen sa hrpetinom bloatwera, da se mora stalno tražiti za kvalitetnim ROM-ovima i ostalim điđama miđama! 

Nema momčića koji ne cmizdri nešto više SOT-a, ili da uopće bude u funkciji 24 sata, čast izuzetcima, jako su rijetki, kao i NEXUS gadgeti sa čistim Android OS-om! 

Sum_of_all_fears kaže...

Znači ne, i dalje hoće iĆunese, nema microUSB (iako je standard i ako ti zatreba, ima ga svatko i njegova baka), nema zamjenjivu bateriju i nema slot za kartice. Al dobro, ajd, bar ne gubi signal.

Da, skup je i fale mu neke osnovne stvari koje imaju mobiteli iz npr. 2009. godine. Nisu to nikakve predrasude, to su činjenice. Ne govorim o OSu, fluidnosti ili izgledu.

Imao sam 3GS neko kratko vrijeme, dok sam čekao Xperiu U, jer je nikad prežaljeni Satio podlegao ozljedama od pada sa drugog kata. Nisam bio niti najmanje impresioniran (ajd, OS sam preživio ali ostatak je bio ubi bože).

ATJLučko - TD za što, jer sam napisao neke činjenice? Jesam možda lagao? ajfon ima skriveni microSD slot za koji samo ti znaš?

P.S. Kometar za FLAC - kamo sa FLACom na ajfon, nema mjesta za takve egzibicije jer nema microSD

Ovo je ZAKAJ SAM TI STAVIO TD!!!!!

Stavio sam ga jer si ti meni isto stavio TD, ali bez i jednog argumentiranog pa makar i kontra argumenta, komentara, u početku!

Ima jedna poslovica, koja glasi ovako;"ljepota je u očima promatrača", a mogu nadodati i onu;"o ukusima se ne raspravlja", obzirom mene zaboli levo srednje uho za vas ukus, ono što si uzmete, želim vam svu sreću i opće zadovoljstvo u radu sa istim, a meni ostavite moje, kako gadgete, tako i zadovoljstvo u korištenju istih! 

Uvjeren sam da će iPhone 7 imati i 256GB interne memorije, pa da vidim Samsung S8 i SONY Z6 kako ga prate, kopiraju i u tome,  a neće daleko biti niti LG, makar je LG daleko najbolji konkurent iPhone kao udarničkom gadgetu! 

ATJ Lučko
15 godina
protjeran
"Stavio sam ga jer si ti meni isto stavio TD"

Kolega ATJLučko, 2016.
HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
16 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...
</prvi quote>

Ma WTF? Gdje sam ja to govorio o OSu?? Kakve sad ebene veze ima SOT, custom ROMovi i ne znam koji sve k? O čemu ti? Ajd se skoncentriraj i probaj odgovoriti na ono što sam pisao, dakle nedostatak civiliziranih stvari kao što su microSD, microUSB i drag'n'drop file transfer iz Explorera.

ATJLučko kaže...
Ovo je ZAKAJ SAM TI STAVIO TD!!!!!

Stavio sam ga jer si ti meni isto stavio TD, ali bez i jednog argumentiranog pa makar i kontra argumenta, komentara, u početku!

Ima jedna poslovica, koja glasi ovako;"ljepota je u očima promatrača", a mogu nadodati i onu;"o ukusima se ne raspravlja", obzirom mene zaboli levo srednje uho za vas ukus, ono što si uzmete, želim vam svu sreću i opće zadovoljstvo u radu sa istim, a meni ostavite moje, kako gadgete, tako i zadovoljstvo u korištenju istih! 

Uvjeren sam da će iPhone 7 imati i 256GB interne memorije, pa da vidim Samsung S8 i SONY Z6 kako ga prate, kopiraju i u tome,  a neće daleko biti niti LG, makar je LG daleko najbolji konkurent iPhone kao udarničkom gadgetu! 

Aha, lupio si TD tek tako, jer eto, napisao sam nešto ispravno protiv tvog svemoćnog "gadgeta". Nemoj se rasplakati...

1. Ne govorimo o dizajnu, zaboli me za dizajn i ukuse. I za tebe, jelte.

2. Da, imat će 256GB interne, možda. Samo će taj model postojati ili...? U ove sa manje memorije, njima ćeš zalemiti još jednu pločicu NANDa?

3. Nalupetao si hrpu gluposti a nisi odgovorio NA NIŠTA iz quotea. Izvlačiš samo ono što ti odgovara i još piliš bezveze po svoje.

Klasična ejpl ovčica. Beee, beee, beee....

P.S. Ako misliš piskarati nešto drugo a da nije ovo gore što sam pitao, nemoj. Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 8:37 (Sum_of_all_fears).
14 godina
neaktivan

ma wp je najbolji.ovo sve drugo je za djecu

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Oli može FLAC na iphone? Ja na ipodu moram konvertirat u onu njihovu pizdariju ALAC...šitunsa sam se rišija foobarom i ipod managerom.

13 godina
Tu i tam procitam njegove komentare, al ova je recenica best ever! 🙌🙇🙌🙇
14 godina
neaktivan

LOL sta sve necu procitati na temi o iphonu :D

FLAC na mobitelu? jel to ozbiljno? vecina ljudi nema ni zvucnike na kojima bi skuzila razliku izmedju flaca i mp3 320, a dosta ljudi nemre skuziti razliku ni na dobroj opremi. (isprobano blind testom, na par ljutih pobornika flac-a hehe ). 

naravno nista ispod flaca dok se drndas u javnom prijevozu sa nekim in ear mainstream sluskama :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
brada09 kaže...

LOL sta sve necu procitati na temi o iphonu :D

FLAC na mobitelu? jel to ozbiljno? vecina ljudi nema ni zvucnike na kojima bi skuzila razliku izmedju flaca i mp3 320, a dosta ljudi nemre skuziti razliku ni na dobroj opremi. (isprobano blind testom, na par ljutih pobornika flac-a hehe ). 

naravno nista ispod flaca dok se drndas u javnom prijevozu sa nekim in ear mainstream sluskama :D

Evo malo progugla....za kurac o tome raspravljat kad apple ne podrzava flac nego alac. Znači triba konvertirat opet ili koristit WALTR (koji to opet radi). A šta se tiče FLAC-a...ja ga sigurno ne skidam radi ipod-a ili moba-a, a nemam volje za konvertitanje u mp3. Iskreno naviše ga skidam iz razloga šta je lakše pretraživat po torrentima jer teško da ćeš nać moderne pop pizdarije u tom formatu...to su ipak malo "ozbiljniji" albumi. 

14 godina
neaktivan
om-prat kaže...
Iskreno naviše ga skidam iz razloga šta je lakše pretraživat po torrentima jer teško da ćeš nać moderne pop pizdarije u tom formatu...to su ipak malo "ozbiljniji" albumi. 

ako je to razlog, neznam, kak bi rekli - svakom svoje :D

meni nepada napamet zakrcivat hdd sa flac-om ili tako nekim formatom.

17 godina

Jedva čekam da ekipa počne pisat kako su Stereo zvučnici prvi put predstavljeni ikad na bilo kojem smartphoneu upravo na iPhone 7....

M7, M8, 6P...nije bed

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Jedva čekam da ekipa počne pisat kako su Stereo zvučnici prvi put predstavljeni ikad na bilo kojem smartphoneu upravo na iPhone 7....

e i to mi nije jasno. cemu stereo zvucnici na mobitelu? i ako zanemarimo uopce mogucu kvalitetu sterea na tako malom uredaju, zar stvarno netko slusa glazbu preko zvucnika sa mobitela da mu je bitan stereo?

ako stvarno iphone-u maknu 3.5mm zbog stereo zvucnika to ce bit jedan od njihovih vecih failova..

9 godina
odjavljen
The Black Iso kaže...
...

Svi su sve funkcije uvodili tek nakon sto ih je iPhone usavršio, da ne govorim koliko bolje te iste funkcije rade na iPhone nego kod konkurencije.

Sigorni ih mozes nabrojati hrpu al ajd meni za ljubav daj mi jednu funkciju koju je iphone prvi predstavio...

14 godina
neaktivan

zar je bitno jesu li nesto napravili prvi ili ne?

ti ajmo reci da si fanboy samsunga

opet imas lg koji je prije samsunga 10 stvari inovativnih dovea na svijet

cinjenica je da iphone je ljudima skup zbog

1 situacije u drzavi

2. jer si bombardiran naslovima kineskih mobitela da imaju 12 jezgri i malog crnca koji trci unutra i omogucava ti fluidnost a iphone samo 2 jezgre

PA TKO JE LUD DATI 5 tisuca kuna za samo dvije jezgre kad mogu imati  xyznj s 8 jezgri?

wroong

i onda se na kraju ispostavi ono sto se u 90% ispostavi

da pare nisu u pitanju 89% androidasa bi preslo na ios makar da bi picke barili

1 2 hvala 0
12 godina
brada09 kaže...
om-prat kaže...
Iskreno naviše ga skidam iz razloga šta je lakše pretraživat po torrentima jer teško da ćeš nać moderne pop pizdarije u tom formatu...to su ipak malo "ozbiljniji" albumi. 

ako je to razlog, neznam, kak bi rekli - svakom svoje :D

meni nepada napamet zakrcivat hdd sa flac-om ili tako nekim formatom.

Pa da. U današnje vrime najbolje ne skidat ništa. Zato i držim u flacu to malo šta imam. Većinu toga imam na lp-u ili cd-u, a lakše skinit torrent nego ripat. I baš zato šta je sve dostupno ne pretražujem specifične termine nego ako šta uleti dok gledam..... ;)

16 godina
odjavljen
live4cro kaže...
da pare nisu u pitanju 89% androidasa bi preslo na ios makar da bi 3.14cke barili

Ako ti treba ios da bi bario... Ili je to neki fičer u OSu

Eto, od sada, ajfon bari za vas

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice