Odlično, i šta je najvažnije neće trebati novi socket kao Intel. Tako treba!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
palac gore Amd-u
Ja kupujem inače novi komp i razmišljam o nekom i5, no kolko vidim amd x6 dođe skoro jednako love; pa si mislim dali bi to bilo bolje uzeti nego intela, odnosno zanimam me što če davat veče performanse u programima (adobe CS prvenstveno) i u novim igrama!
Samo tako dalje nastavite
Ja kupujem inače novi komp i razmišljam o nekom i5, no kolko vidim amd x6 dođe skoro jednako love; pa si mislim dali bi to bilo bolje uzeti nego intela, odnosno zanimam me što če davat veče performanse u programima (adobe CS prvenstveno) i u novim igrama!
Imaš u novom Bug-u procesore do 2000kn.

Imaš u novom Bug-u procesore do 2000kn.

vidio sam kod frenda donjeo u šk,
Moram je otići sutra to odmah kupiti! da ja to detaljno proučim 

Zamislite 1100T na 4.4GHz,8GB HyperX 1866,Crosshair IV Extreme,HD 6870 u Crossfire-u...prava AMDova mrcina
Adobe CS je bolji bio intel i5 760, a u igrama ovisi od igre do igre - malu prednost ima dotični intel kad bi gledao ukupno, uz to manje se grije, malo jeftiniji i radi na manjem taktu (zadnji BUG)... Ali za ubuduće kada se budu koristile sve (mislim na 6 jezgri) mislim da bi trebao biti amd u prednosti.
AMD je postao bog i batina što jest jest ali stari i ja imamo amd ove proc i buraz također i nemam nikakvih pritužbi na njih čak štoviše uvijek mi je draži AMD od Intela jer kao što je navedeno nemoraš mjenjati cijelu matičnu ako hoćeš novi proc. Jbg kod Intela skuplja pita već tepsija
BAJ BAJ Intel, neces nam faliti
Svaka čast AMD-u sto ostaje tako dugo na istom socketu...
Haha, ja sam tupio da će izać Phenom II X4 975 BE, pa svima koji su govorili da neće nek pate.
Inače, AMD stalno izbacuje nove procesore, pa je nedavno kupljeni phenom II X2 555 BE star.
Što će im novi socket za ovo!? Pa samo dižu taktove starih procesora....
Nije to nova arhitektura.
Što će im novi socket za ovo!? Pa samo dižu taktove starih procesora....
Nije to nova arhitektura.
Ajde dobro nemoj kvarit trenutak.
Ja imam ovog vec godinu dana. i boljeg!
Joj što ste digli AMD u nebesa zbog povećanja takta.
To je tako i kod Intela već duže vrijeme.
Evo primjer:
Izašao i7 870 na 2,93GHz, 860 sa 2,8GHz ide u EOL.
Izašao Athlon 630 na 2,8GHz, 620 na 2,6 ide u EOL.
Dakle ništa novo.