Jelly Bean stiže na Galaxy S III

poruka: 17
|
čitano: 2.701
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jelly Bean stiže na Galaxy S III".
14 godina

I bez Jelly Beana mislim da je Galaxy S3 atraktivniji mob od jucer predstavljenog iPhone 5. I po izgledu cak a da se ne spominnje sami OS koji je po meni u galaxy S3 predobar za koji priblizno da bi funkcionalan bio na iphoneu devedeset posto ljudi radi jailbreak, sto za android uopce nije potrebno jer sve skines s google playa ili s interneta i prebacis na mob i radi bez jailbreaka. imao sam i iphone a i android phone i znam o cemu govorim i znam koliko je android bolji iako to mnogi nece priznati. 

Moj PC  
19 2 hvala 0
17 godina
Re: Jelly Bean stiže na Galaxy S III
Whateva!!! Kad misle izbacit za SGSII. Trica mi radi savrseno bez JB ali II bi trebal.
16 godina

znači tek tek 10 miseca, ahha totalno sam zaboravia da smo već u 9, haahha!!!

znači za nekih 2-3 mis dolazi i na moju xperiu s!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam sad stavio sluzbeni JB, uopce nema razlike od ICS, mozda je i sporije.

Za sad je najbrzi MIUI JB, brzi je od iOS-a.

Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pretio sam jučer predstavljanje iPhonea 5.

Po mnogim karakteristikama koje je iphone "dobio" ovom verzijom (panormasko fotografiranje, fotografiranje za vrijeme snimanja video zapisa, snimanje video zapisa u full HD rezoluciji, te mnoštvo drugih "opcia") sve je ti iPhone "preuzeo" od Galaxy S3. {#}

Sada bi Samsung trebao tužiti Apple za te patente, kao i za LTE mrežu ( LTE tužba je već spremna) http://www.bug.hr/vijesti/tuzbe-protiv-applea-zbog-lte-iphoneu-5/118338.aspx

3 0 hvala 0
14 godina
NEW_MAN kaže...
Whateva!!! Kad misle izbacit za SGSII. Trica mi radi savrseno bez JB ali II bi trebal.

Link

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ CM10 Lite + DreamKernel 2.7.2 + CWM 6
17 godina
odjavljen
NEW_MAN kaže...

Neki strani operateri su već potvrdili na facebook-u za 11. mjesec

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
17 godina

moze link {#}

14 godina

Izađe OS i onda, kao da nije ni izašao, a znaš da je, čekaš ga još nekoliko mjeseci, ali to samo ako imaš najnoviji mobitel. Malo stariji (čitaj cca 1 god) mogu biti sretni ako uopće dođe.

Eto jedan od razloga zašto ljudi vole iPhone i WP7 {#}

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cordas kaže...

Izađe OS i onda, kao da nije ni izašao, a znaš da je, čekaš ga još nekoliko mjeseci, ali to samo ako imaš najnoviji mobitel. Malo stariji (čitaj cca 1 god) mogu biti sretni ako uopće dođe.

Vecina korisnika ajfona nit nezna updateat mobitel jer ga ipak kupuju samo zbog njegovih predivnih zaobljenih rubova...

:D
14 godina
CroNk3r kaže...

Vecina korisnika ajfona nit nezna updateat mobitel jer ga ipak kupuju samo zbog njegovih predivnih zaobljenih rubova...

Kako znaš? Jesi provodio istraživanje? Ja evo prvih 5 ljudi kojih se mogu sjetit da imaju iPhone, 4 njih zna ga updateat, čak i JB-at.

Ah te predrasude. 

Why so serious?
14 godina

nadam se da ce uskoro doci i za hox :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cordas kaže...

Uzmi si Galaxy Nexus onda (ili čak Nexus S) i imat ćeš uvijek najnoviji android čim izađe.

Inače moraš malo pričekati dok ne izađe custom ROM i staviš kakav želiš prema svojim željama.

I da, dosta ljudi uopće ne zna za updateove, noob korisnici hoće da šljaka, a na androidu se ne moraju zezati sa itunes i šta ja znam.

Kao što je netko gore rekao, za bilo šta naprednije (ili čak lakše kako kome) na iphone treba jailbreak jer je ograničen, a za android nije potreban root osim ako želiš napraviti backup svih aplikacija i njihovih podataka što standardan android neće dopustiti toj aplikaciji za backupiranje iz očitih sigurnosnih razloga i tomu slično...

Također se slažem da je novi iphone ništa posebno, iOS 6 opet "ukrao" neke značajke sa androida i drugih, kao što je petica ukrala notifications i slično, tako i ovaj kopirao landscape kojeg sam koristio/slikao već odavno na svom androidu i slične stvari...

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 21:53 (njonji).
14 godina
njonji kaže...

Uzmi si Galaxy Nexus onda (ili čak Nexus S) i imat ćeš uvijek najnoviji android čim izađe.

Inače moraš malo pričekati dok ne izađe custom ROM i staviš kakav želiš prema svojim željama.

I da, dosta ljudi uopće ne zna za updateove, noob korisnici hoće da šljaka, a na androidu se ne moraju zezati sa itunes i šta ja znam.

Kao što je netko gore rekao, za bilo šta naprednije (ili čak lakše kako kome) na iphone treba jailbreak jer je ograničen, a za android nije potreban root osim ako želiš napraviti backup svih aplikacija i njihovih podataka što standardan android neće dopustiti toj aplikaciji za backupiranje iz očitih sigurnosnih razloga i tomu slično...

Također se slažem da je novi iphone ništa posebno, iOS 6 opet "ukrao" neke značajke sa androida i drugih, kao što je petica ukrala notifications i slično, tako i ovaj kopirao landscape kojeg sam koristio/slikao već odavno na svom androidu i slične stvari...

Da, moram kupiti od Googla mobitel kako bih na vrijeme dobio update? Ne hvala. 

Što se custom ROM-ova tiče, to je nešto što izbjegavam u najširem mogućem luku. Koristim SGS2, službeni ICS je na njemu (kriminalno loša baterija btw). Prije sam petljao s custom ROM-ovima (Desire) i niti jedan jedini nije radio kako treba. Jedan je brz, ali baterija curi. Drugi ima odličnu bateriju, ali je spor. Treći je i brz i ima dobru bateriju, ali je prepun bugova. Doživio sam jednu zanimljivu situaciju, kad je kolega u jednoj situaciji htio slikati nekakvu znamenitost na nekom HTC-u sa custom ROM-om pa mu auto focus i blic nisu radili. Kaže on "predobar je ROM, samo eto što kamera baš ne valja..." Mislim, o čemu pričamo? Custom ROM-ovi su za djecu i one željne igranja na mobitelu. Kad kupiš mobitel za 5000 kn, nisi svjestan da moraš "uložiti" još malo i živaca kako bi to sve radilo kako treba. 

Ne znam ja u kojem svijetu ti danas živiš, ali za iPhone JB više i nije toliko potreban.

Za novi iPhone se slažem u potpunosti, razočaranje.

Why so serious?
17 godina
Cordas kaže...

Da, moram kupiti od Googla mobitel kako bih na vrijeme dobio update? Ne hvala. 

Što se custom ROM-ova tiče, to je nešto što izbjegavam u najširem mogućem luku. Koristim SGS2, službeni ICS je na njemu (kriminalno loša baterija btw). Prije sam petljao s custom ROM-ovima (Desire) i niti jedan jedini nije radio kako treba. Jedan je brz, ali baterija curi. Drugi ima odličnu bateriju, ali je spor. Treći je i brz i ima dobru bateriju, ali je prepun bugova. Doživio sam jednu zanimljivu situaciju, kad je kolega u jednoj situaciji htio slikati nekakvu znamenitost na nekom HTC-u sa custom ROM-om pa mu auto focus i blic nisu radili. Kaže on "predobar je ROM, samo eto što kamera baš ne valja..." Mislim, o čemu pričamo? Custom ROM-ovi su za djecu i one željne igranja na mobitelu. Kad kupiš mobitel za 5000 kn, nisi svjestan da moraš "uložiti" još malo i živaca kako bi to sve radilo kako treba. 

Ne znam ja u kojem svijetu ti danas živiš, ali za iPhone JB više i nije toliko potreban.

Za novi iPhone se slažem u potpunosti, razočaranje.

To kaj ste ti i prijatelj morali pod mus flashati custom romove koji jos nisu bili izrađeni do kraja ne govori ništa o custom romovima koliko o vašoj nestrpljivosti -- koristio sam dva različita roma koji su se od ostalih razlikovali po tome što nisu imali 'Not working' dio u opisu roma i nisam s njima imao nikakve probleme nakon prve dve tri verzije koje su bile rane poslije nije bilo nikakvih problema

Isto tako sad na SIII imam custom rom i bas nikakvih problema, baterija traje, ništa se ne ruši, sve opcije rade

Dvoje ljudi koji su kupili mobitel tjedan dana iza mene imaju samsungov stock i nikakvu customizaciju i također nemaju nikakvih problema -- tako ne znam o kojem ti to 'ulaganju' pričaš ... ako ne želiš custom romove, ne trebaš ih, ako ih želiš ipak to nije instaliranje aplikacije pa treba malo i istraživati, ali ponavljam ako te ne zanima ili ti se ne da tražiti onda to ni nije za tebe..

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 20:13 (Latz).
17 godina

Nastavak na prethodni post - jučer flashao OMEGA v26 Jelly Bean XXDLI8 - i telefon leti, baterija je kao i prije što znači mojim normalnim korištenjem (flipboard, powerAmp, malo net, igra koja i tak) 2 do dva i pol 2 dana; Sve što sam probao radi, naravno nisam probao apsolutno sve mogućnosti mobitela, ali kod kamere, tetheringa, wi-fi-a, data itd. sve radi ...

Toliko o zaobilaženju custom romova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Latz kaže...

Nastavak na prethodni post - jučer flashao OMEGA v26 Jelly Bean XXDLI8 - i telefon leti, baterija je kao i prije što znači mojim normalnim korištenjem (flipboard, powerAmp, malo net, igra koja i tak) 2 do dva i pol 2 dana; Sve što sam probao radi, naravno nisam probao apsolutno sve mogućnosti mobitela, ali kod kamere, tetheringa, wi-fi-a, data itd. sve radi ...

Toliko o zaobilaženju custom romova.

znači radi bezprijekorno, dobra vijest, nadam se da će tako bit i na drugim mob {#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice