Jeftino do USB-a 3.0

poruka: 10
|
čitano: 1.471
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jeftino do USB-a 3.0".
17 godina
neaktivan
Jeftino do USB-a 3.0

Jako dobro. ako bude i kod nas po 60$ kupujem :)

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jeftino do USB-a 3.0
o da, nadaj se
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jeftino do USB-a 3.0

pa ljepo na eBay i tu ti je sa 3-4 tjedna po toj cijeni 

0 0 hvala 0
16 godina
Jeftino do USB-a 3.0

Što to nije nešto slično ovome

Damn I'm Good
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jeftino do USB-a 3.0

e jos da mi maticna podrzava usb 30

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Jeftino do USB-a 3.0

Moze mi netko objasnit zasto su ovo izumili? Nevidim bas neki smisao pored eSATA i SATA-a a uz to usb 3.0 nije tolko popularan.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Jeftino do USB-a 3.0
viper kaže...

Moze mi netko objasnit zasto su ovo izumili? Nevidim bas neki smisao pored eSATA i SATA-a a uz to usb 3.0 nije tolko popularan.

zato da bi se diskovi mogli spojit i na starija računala koja nisu opremljena eSATA ili USB 3.0 konektorima, jer je kompatibilno sa usb 2.0

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
protjeran
XXX-Man kaže...
viper kaže...

zato da bi se diskovi mogli spojit i na starija računala koja nisu opremljena eSATA ili USB 3.0 konektorima, jer je kompatibilno sa usb 2.0

i kakva korist od npr eksternog diska usb 3.0 kad ti racunalo podrzava usb 2.0?

16 godina
protjeran
viper kaže...

pa usb 3.0 nije populran kad je tek nedavno doslo,a posto je 3.0 logicno,nasljednik 2.0 sam zakljuci koliko se uređaja spaja na pc usb utorom,ovo je samo novi standard koji donosi vec brzine,sve je ostalo isto

16 godina
bugonja kaže...

i kakva korist od npr eksternog diska usb 3.0 kad ti racunalo podrzava usb 2.0?

pa ako imaš komp koji podržava samo usb 2.0 nećeš kupovat usb 3.0

uskoro će sve matične imat usb 3.0 pa će se itekako isplatit...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice