Sad su se sjetili!!! :P LOL
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad smanjuju cijenu smradovi
a ga ga prije godinu dana platio 1800kn zalosno
evo link sadasnje cijene i jos ce pojeftinit na nekih 800kn pa to je zalosno od zalosnijeg!!
hvala bogu
idem po dvojku
Haha! Nakon 9 god...
Ali sad je drama jeftin. Možda da je kupit jednog, ubacit disk i instalirat nekakav linux i koristit kao nešto za internet, glazbu i filmove...
Haha! Nakon 9 god...
Ali sad je drama jeftin. Možda da je kupit jednog, ubacit disk i instalirat nekakav linux i koristit kao nešto za internet, glazbu i filmove...
PS 2 > PS 3
mišljenja sam da PS2 daleko nadmašuje trojku po broju kvalitetnih i zabavnih naslova što je zapravo i smisao konzole. A i grafika je sasvim solidna. Zapravo mi neke igre poput recimo CoD izgledaju lošije na trojci nego na dvojci, a da ne govorim koliko je to loše za igrati na onome jadnom gamepadu od trojke.
prema tome, radi se o vrlo radosnoj vijesti.
sad smanjuju cijenu smradovi
evo link sadasnje cijene i jos ce pojeftinit na nekih 800kn pa to je zalosno od zalosnijeg!!
.sad smanjuju cijenu smradovi
.
To je ustvari OK.Na stranu što je ekipa plaćala 4800 Kn kad je izašao.
Bit će zanimljiv kao poklon klinčadiji za neke situacije.
Druga stvar,konzola je još poprilično aktualna,velik broj kvalitetnih igara....
Iskreno,rado bi kupio još i PS1 samo da ga ima u dućanima(ah ta nostalgija)
Imaš ih koliko hoćeš polovnih u oglasima od 200- 400 kn sa krdo igra...
Ne,nije to ono što bi ja htio. Rekao sam u dućanima,znači novo me zanima.
Kaj će mi konzola koja će krepat možda za par dana,tjedana ili mjeseci????
Eh da, i to šta kažeš...
S druge strane PS2+kvalitetan chip= igranje igara i s PS1,jel tak????
tako je, mislim da će ti dobro raditi 90% PS1 igara na PS2 čak i bez čipa
tko će sada kupiti novu dvojku svi ozbiljniji gameri već imaju svoju dvojku, a ima puno ljudi koji prodavaju polovnu dvojku jeftivnoje od nove sa više opreme i puno igrama
tako je, mislim da će ti dobro raditi 90% PS1 igara na PS2 čak i bez čipa
možda će sony 2015 smanjit cjenu od playstation 3
Moždahahahahahaha
prodajen PS2 ZA 500-600 KN po dogovoru.......chip...star 2 godine...nekoliko igara gratis..
prodajen PS2 ZA 500-600 KN po dogovoru.......chip...star 2 godine...nekoliko igara gratis..