Jeftinije iz Intela

poruka: 13
|
čitano: 1.238
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jeftinije iz Intela".
17 godina
neaktivan
Jeftinije iz Intela

0 0 hvala 0
17 godina
Jeftinije iz Intela

Svašta. Pa šta ćemo s tolikom procesorskom snagom? Igrati Crysis?Smijeh

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Jeftinije iz Intela

Ovo je intelov odgovor na AMD-ove Phenome :) - Odličan odgovor!!

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan
Jeftinije iz Intela

Sad samo treba pričekati da se naše cijene prilagode.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neće se u nas to dogoditi:) Naši drže cijenu kakvu su imali uvijek od starta. :)

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan
Jeftinije iz Intela

Što u biti znači da cijene starih ostaju iste, samo se pojavljuju novi modeli po praktički identičnim cijenama?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

Svašta. Pa šta ćemo s tolikom procesorskom snagom? Igrati Crysis?Smijeh

LOL, pa ako dodaš 4GB RAM-a, upariš to s 2 GTS 8800 i paziš što pokrećeš, možda ćeš moć vrtit Vistu:D..zar to nije dovoljno?
17 godina
Cijene su se osjetno snizile .Ako uspoređuješ s cijenama kod nas.
No naravno tosve treba uzeti s rezervom.
Cijene u našim dučanima će se za 50 lipa smanjit nimalo značajno.

P.S.
Naxeem zar je uopće trebalo odgovorit na Pheon?
17 godina
neaktivan
Jeftinije iz Intela

Ljudi EU je jako blizu.u Austriju i doma za dva sata gdje cijene jesu niže,a na granici ti to nebu našel pa ne plačaš PDV.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

toma says:

" Ljudi EU je jako blizu.u Austriju i doma za dva sata gdje cijene jesu niže,a na granici ti to nebu našel pa ne plačaš PDV."

Kakvu ti to pilu imas?

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan
Jeftinije iz Intela

vjerovatno reno 4 budući ja stižem u graz za ispod sat i pol Sramim se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jeftinije iz Intela

Ja sa svojim Shadowfaxom za manje od sat!!!Osmijeh

Sto se tice Intela ovo sa 50% snizenja(onih jacih modela) super je vijest!

Samo treba nekako, jer to moraju i duzni su prema kupcima, natjerati nase trgocve da sukladno tome snize cijene!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ti ne oisjeća na premijera Sanadera kada je rekao da bi se trgovci trebali odreći dijela profita i sniziti cijene, to je smiješno, pogotovo kod luksuznih dobara tako nešto tražiti je nemoguće, ako oni odluče sniziti cijene oni će to uraditi, mi ih na to ne moćemo natjerati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice