Čestitam sretnim dobitnicima. A nama ostalima više sreće drugi put. (iako ja to čekam već godinama).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel normalno da me nitko iz buga nije nazvao da preuzmem nagradu ili da me se barem obavijesti?
PS sad gledam i email i nema nicega od bugovaca
Čestitam sretnim dobitnicima. A nama ostalima više sreće drugi put. (iako ja to čekam već godinama).
Ako si iz ZG načekati češ se :(
Matematički je ZG 1/4 Hrvatske ali nas neće sreća pa po mojoj odokativnoj slobodnoj procjeni 10% nagrada ide u ZG i okolicu :(
Ili ne kupujemo BUG :)))))
Bit će Valkicu.
Tko čeka taj i dočeka uvijek bilo tako hehe
Ah cuj i ja godinama igram pa nikad nista, do danas.
Otvorim bug, vidim izvuceni dobitnici a mene nitko nije zvao pa si mislim jos jednom nista, kad ono otvorim clanak i evo mog imena!
Sad me zajebava frendica sto me toliko svrbe dlanovi cijeli dan kaze rekla sam ti da ces nesto dobit danas :)
Inace ne pamtim da je ikad netko sa foruma nesto dobio, i da su 2 cure dobile odjednom, to dvoje je bas bas rijetko.
Jel normalno da me nitko iz buga nije nazvao da preuzmem nagradu ili da me se barem obavijesti?
PS sad gledam i email i nema nicega od bugovaca
Prvo ide obavijest na webu, pa onda mailovi dobitnicima (eventualno telefonski pozivi), na kraju objava u tiskanom izdanju.
Polako, znaš kako se kaže "vrag odnija prišu"
Ah cuj i ja godinama igram pa nikad nista, do danas.
Otvorim bug, vidim izvuceni dobitnici a mene nitko nije zvao pa si mislim jos jednom nista, kad ono otvorim clanak i evo mog imena!
Sad me zajebava frendica sto me toliko svrbe dlanovi cijeli dan kaze rekla sam ti da ces nesto dobit danas :)
Inace ne pamtim da je ikad netko sa foruma nesto dobio, i da su 2 cure dobile odjednom, to dvoje je bas bas rijetko.
Nije baš točno da nikada nitko s foruma nije bio dobitnik, ali se uglavnom ljudi jave naknadno i tada mnogima promakne ta reakcija jer više ne pratiš dalje komentare na vijest - od jučer!
Ovo da su dvije cure među dobitnicima je doista rijedak slučaj, ali tome je tako što uglavnom imamo jednu ili dvije nagrade mjesečno. Sada ih je ipak bilo šest, tako da je i vjerojatnost puno veća...
U svakom slučaju čestitam ti, što god da si dobila!
"te 8 GB interne i 2 GB memorije za pohranu"
Ne kuzim ovaj podcrtani dio. To bi treala biti RAM memorija, a ne za bilo kakvu pohranu, ako bas ne racunamo privremenu pohranu
Vidio svoje ime i reko tooo...kad mahuna...Čestitke imenjaku iz Daruvara
O kako je lijepo kad ti ime piše stranicama Bug-a, još kad bi se neko sjetio i neki mail poslat ;)
Hvala, ja sam dočekao ....