Blago vama.. Svaka čast, uživajte u nagradama ekipa :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cestike,
a sad svi cekamo Pranju da nas pouci pravednosti i etici. I meni je ovo jako cudno; Zagreb, Pula i Varazdin, nema nikoga iz Donje Male.
Čestitke!
Nadam se da će dobitnicima dobro doći ova nagrada, a ne da ju odmah prodaju.

Čestitke dobitnicima šmrc šmrc.
Čestitke dobitnicima, uživajte znam koji je gušt dobiti nešto od najdražeg časopisa.
Čestitke sretnim dobitnicima !
a taman sam se nado da bu mene zapalo :)
Ja mislim da sam samo ja posla kod da me ne bi izvuklo, a kamo li ovako.
Čestitke dobitnicima!
Cestitke dobitnicima.
Bolje je biti sretan nego cestit.
čestitke dobitinicima, a za ovaj ultrabook sam se totalno napalio, nemojte se ni javljati, moj je....
Cestitke dobitnicima.
Bolje je biti sretan nego cestit.
Dobar
pa ajde vise nikad nista.. ajd mozda ultrabook kapne.. ustvari jedino što bi mi jako trebalo
Pa logično je da su dobitnici iz zg-a.
1 milijun st., a u državi 4,5 milijuna st.
U zg ima veći postotak obrazovanih ljudi koji prate IT novosti i kupuju bug, kucaju kodove...
Pa logično je da su dobitnici iz zg-a.
1 milijun st., a u državi 4,5 milijuna st.
U zg ima veći postotak obrazovanih ljudi koji prate IT novosti i kupuju bug, kucaju kodove...
Znam brate :D
a taj mali postotak koji se uopšte ni ne vidi je cijela jedna država, tačnije Bosna i Hercegovina, jer i u BiH ima JAKO PUNO ljudi koji uzimaju bug i prate to redovno a nikad niko ne dobiva -.- ja koliko znam samo se jednom slučajno dogodilo da neko dobije, i to izgleda jedan od bugovih urednika ima tetku u bosni :D hahahah jadno .. neću ga više ni kupovati, a kupujem ga ne znam ni ja od kad.. recite bar da nemamo šanse dobiti da se ne mučim prepisivati onaj kod :D i popunjavati ono..
čestitke dobitnicima
Ako kupuješ bug zbog nagrade, to je jadno.
Bolje idi kupi loto...
Bolje se rodit bez k... nego bez sreće.
Stvarno mi drago da je osla neka nagrada i u pulu hehe :D
100% dobitnika su ljudi!
Manje je bitno od kuda su jer svi imaju jednake šanse :)
Što je politički korektnije?
Izvući pravedno dobitnike i podjeliti nagrade bez obzira na to gdje se ljudi nalaze, ili djeliti nagrade po mjestu stanovanja?
Pretpostavljam da će ljudi iz manjih mjesta reći po mjestu stanovanja jer im to u statistički povećava šanse, ali ako gledamo realno - svi smo u istom bubnju i jedino je tako objektivno gledati na stvari. Osobno smatram da nema potrebe da se itko nađe pogođenim što je većina čitatelja iz Zagreba - uvijek dobiva netko od "nas"!
5 | Po nasumičnom odabiru |
---|---|
1 | Po mjestu stanovanja |