Ne, Firefox 5 će imati službene 64bit verzije za Windows.
Za sada trenutno, Linux i MacOS imaju službene 4.0 64bit verzije.
Ne, Firefox 5 će imati službene 64bit verzije za Windows.
Za sada trenutno, Linux i MacOS imaju službene 4.0 64bit verzije.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Evo instalira sam i moram reć da je osjetno brži.
Jedino me smeta što su new tab tipku pomakli, pa umjesto new tab pritišćem new window
Evo instalira sam i moram reć da je osjetno brži.
Jedino me smeta što su new tab tipku pomakli, pa umjesto new tab pritišćem new window
pa možeš to stavit kako hoćeš...
Ova Lisica je zaista brza. Nisam je koristio od verzije 3.0 ali ovo me zaista oduševilo. Osvježili su i izgled, sada je moguće da sakrijemo titlebar i menu tako da imamo više prostora. U Chromeu mi nestaje i blinka kursor, izgleda da je neki konflikt sa Flashom, pa dok to ne riješe koristiću Firefox.
Ova Lisica je zaista brza. Nisam je koristio od verzije 3.0 ali ovo me zaista oduševilo. Osvježili su i izgled, sada je moguće da sakrijemo titlebar i menu tako da imamo više prostora. U Chromeu mi nestaje i blinka kursor, izgleda da je neki konflikt sa Flashom, pa dok to ne riješe koristiću Firefox.
ne vidim razlog zašto da ga ne koristiš...
ja sam imao chrome 3 godine, ali ovaj firefox 4 me je natjerao da ga obrišem sa laptopa u potpunost, znači od profila, passworda, absolutno sve...
kako je trenutno situacija, sumnjam da ću se više vračat na chrome...
Neznam jeli iko koristi to ali program RoboForm koji ćuva tisuće i tisuće mojih lozinki za pristup raznim web site-ovima i automatski puni razne forme
neradi u novom firefox-u i to ne slučajno
naime traži da se instalira nova verzija V7 za koju se normalno mora kupit nova licenca jer moja je za V6
kako gay (u dobrom smislu)
kako se čovjek pobrine za svoj takuin to je divota
ali
sa novim internet explorerom 9 radi
tako da sam mu odlučia dat jedan đir!!!
EDIT: ma kakvi, moga sam 5 minuta sve skupa koristit ie, vratia sam se na lisicu - staru..
Neznam jeli iko koristi to ali program RoboForm koji ćuva tisuće i tisuće mojih lozinki za pristup raznim web site-ovima i automatski puni razne forme
naime traži da se instalira nova verzija V7 za koju se normalno mora kupit nova licenca jer moja je za V6
ali
EDIT: ma kakvi, moga sam 5 minuta sve skupa koristit ie, vratia sam se na lisicu - staru..
Syber Systems su smradovi koji krše svoja obećanja, ako oni mogu možeš i ti kreknut njihov program... ja jesam 
ali
Ja koristim Last Pass i odličan mi je, radi i u novom Firefoxu i Chromu bez problema, a na operi nisam ni isprobavao, ali dajem ti preporuku za taj program. Po meni zaista odličan čuvar lozinki, naravno ispunjava sve automatski i još štošta drugo.
a kakvu korist imaju ljudi šta koriste 32-bitne verzije... isto rade sve što i 64 bitne. čisto stvar odabira.
a kakvu korist imaju ljudi šta koriste 32-bitne verzije... isto rade sve što i 64 bitne. čisto stvar odabira.
Samo da pitam jel ti radi flash i ostali add-onsi na x64?
Probao sam ie9 x64 i nije mi htjelo skinut flash.
danas na tri pc-a bez problema radi "gazenje" cetvorke preko trice. ne treba nista uninstall.
Samo je bitno da se ne prelazi tj. vraća na 3.x verziju sa istim profilom.
Samo da pitam jel ti radi flash i ostali add-onsi na x64?
Probao sam ie9 x64 i nije mi htjelo skinut flash.
pa radi sa ovim zadnjim nadogradnjama sve. barem popularniji addonovi. a flash, java i ostalo ima vec skoro sve na 64 bita, osim mislim silverlight...
ekipa, ima li kakav savjet... malo paralelno gledam operu i ff, jer mi se ucinilo da tekst nije bas ,hajmo rec izostren i nekako je zrnat.
edit: steta, nakon uploada vidim da ovaj "kompresor" od foruma to jos degradira,pa necete vidjet tu razlicitost.
Sa ili bez hardverske akceleracije?
Jesi pokušao bez ClearType-a?
Uključi nazad, i uradi sledeće:
U about:config postavi gfx.direct2d.disabled na true.
Time ćeš isključiti Direct2D i DirectWrite (odgovoran fontove) a ostaviti Direct3D 9.

Uključi nazad, i uradi sledeće:
U about:config postavi gfx.direct2d.disabled na true.
Time ćeš isključiti Direct2D i DirectWrite (odgovoran fontove) a ostaviti Direct3D 9.

Misle li šta napraviti po ovom pitanju jer vidim po netu da se dosta ljudi tuži na ovo?
Misliš, misli li Microsoft uraditi nešto po tom pitanju? (DirectWrite je njihova tehnologija)
No, Mozilla svakako radi na rešavanju tih problema na svoj način.
Ali ništa još značajno nije urađeno po tom pitanju.
Misliš, misli li Microsoft uraditi nešto po tom pitanju? (DirectWrite je njihova tehnologija)
No, Mozilla svakako radi na rešavanju tih problema na svoj način.
Ali ništa još značajno nije urađeno po tom pitanju.
Ma da sve to stoji ali ono "šta će ljudi reći" - https://support.mozilla.com/en-US/questions/791489#answer-148325 (primjer)
Ma razumem, i očekivao sam takve reakcije.
I baš me zanima hoće li MS u narednih mesec dana izbaciti još po koju zakrpu.
Sa obzirom da i oni dobijaju kritike zbog IE9 i DirectWrite-a.
Inače, barem koliko sam video, Nvidia za nijansu bolje prikazuje fontove nego ATi. (fora do drajvera)