iTunes za iPhone OS 3.0

poruka: 8
|
čitano: 1.857
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iTunes za iPhone OS 3.0".
18 godina
iTunes za iPhone OS 3.0

Jedva čekam OS 3.0, onda će iPhone stvarno biti bez mana (barem po meni)! Uvesti će mnogo novina kao MMS, copy/paste, pretraživač, shuffle funkcije, te preko 100 novina. Nažalost, nedavno sam doznao da će bluetooth usluga biti proširena, no nažalost neće biti moguć OBEX transfer podataka, zato što Apple smatra da je to kršenje prava. Šteta, jako glupa odluka, no sve u svemu iPhone će biti skoro savršen s novim updateom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iTunes za iPhone OS 3.0

kaj se tice bluetooth prijenosa podataka, imas iz cydie iBluetooth koji je izvrstan... mozes slati i primati ama bas sve... i nedavno sam ga isprobao: slao sam filmic sa sonyericssona na iphone 3g i mjerio do koje udaljenosti moze primat... zaprepastio sam se kolko daleko moze; oko 25m! wtf? cak ni kod te udaljenosti veza nije pukla nego se samo dosta usporila...

18 godina
neaktivan
iTunes za iPhone OS 3.0

Da, i ja jedva cekam (imam iTouch)! Jos samo da uvedu podrsku za Flash, i sve ce bit savrseno!

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
iTunes za iPhone OS 3.0

Kazu na QuickPWN-u da ne instalirate novi iTunes ako zelite jailbreakati OS 3.0.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...

Kazu na QuickPWN-u da ne instalirate novi iTunes ako zelite jailbreakati OS 3.0.

istina.. izbjegavati novi itunes do daljnjeg
17 godina
neaktivan
iTunes za iPhone OS 3.0

To se ne odnosi na jailbreak 3.0 softwarea nego na 2.2!

This update is one of those that incidentally breaks QuickPwn and PwnageTool.  It doesn’t seem like an anti-jailbreak.  But nonetheless, it will break your ability to re-run QuickPwn or PwnageTool’s dfu-entry.

Because this update isn’t a deliberate anti-jailbreak measure, it’s easily fixed in our tools.  But we really don’t want to update our tools until 3.0 is out, so please don’t update to 8.2 if you think you’ll need to rejailbreak your device. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 14:15 (vjeko).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
marko009 kaže...

kaj se tice bluetooth prijenosa podataka, imas iz cydie iBluetooth koji je izvrstan... mozes slati i primati ama bas sve... i nedavno sam ga isprobao: slao sam filmic sa sonyericssona na iphone 3g i mjerio do koje udaljenosti moze primat... zaprepastio sam se kolko daleko moze; oko 25m! wtf? cak ni kod te udaljenosti veza nije pukla nego se samo dosta usporila...

Sto se tice iBluetooth je zivo smece.... uopce ne radi.... odnosno radi kada on zeli.... ja sam ga instalirao i nista nevalja...
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 15:58 (anonime).
17 godina
iTunes za iPhone OS 3.0

e jel mi moze neko pomoc? kako da instaliram frendu aplikacije za ajfon 3gs? stavio sam itunes i rego sam se, al kaze nestoda moram autorizirat komp, sto i jesam napravio

u ono Store>authorize al opet isto nece instalirat igre na njega :/

ajd sad da vidimo vas iphone fanovi pomozite!

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice