Isprobali smo mobilni Iskon.TV

poruka: 45
|
čitano: 9.769
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo mobilni Iskon.TV".
17 godina
neaktivan

Na Iskonovoj stranici na Facebooku trenutno dijele 50 pozivnica za Iskon TV player, pa ako nekome treba neka požuri.

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Isprobali smo mobilni Iskon.TV

Skonto sam. Mobitel mi je prikazivao stranicu ko na PCu jer u browseru nije bio ukljucen mobile view. Cim sam ga ukljucio stranica je skontala da se spajam sa androida i poslala mi sucelje za isti :)

16 godina
neaktivan
klimama kaže...

Na Iskonovoj stranici na Facebooku trenutno dijele 50 pozivnica za Iskon TV player, pa ako nekome treba neka požuri.

Dijelio je i HT na Twitteru danas popodne, ali sam zakasnio 3 minute... 40 'pozivnica'...{#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
17 godina
neaktivan

čekaj, te pozivnice su random generirani username i passwordi?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
What goes around, comes around!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
beziljy kaže...

Je, vidio sam i ja....Ništa čudno za našu državu.

17 godina
neaktivan

Iskon.TV player je od danas besplatno dostupan svim korisnicima Iskona, dakle i onima koji imaju samo npr. Iskonov telefon i ADSL. Tako će biti do početka svibnja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
klimama kaže...

Dijelio je i HT na Twitteru danas popodne, ali sam zakasnio 3 minute... 40 'pozivnica'...{#}

Da sam sebe ispravim...

Provjerio spam folder na Gmailu i nasao username i password... :)

Odlicna je ova usluga!

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
neaktivan

Je, odlična, ali kao što sam već rekao, nije odlično to što će biti besplatna samo do svibnja. Smatram da bi postojeći korisnici Iskona trebali moći odabrati npr. 5 programa koje žele gledati, i tih 5 programa bi im bilo besplatno, a svaki novi program plaćali bi po određenoj cijeni. Mislim da bi to bilo najpoštenije. I doista me zanima po kojoj će cijeni biti dostupna ova usluga kada se počne naplaćivati {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tek sad vidim... nema Nov@TV, znaci nista od LP utorkom... :(
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Naravno da nema...Ovo je samo probna faza. kad počnu naplaćivati, biti će dostupni svi programi (valjda).

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima li netko tko je uspio pokrenuti uslugu na HTC Wildfireu? Ja sam probao na dva različita mobilna uređaja (oba sa Android 2.2), međutim nisam uspio pokrenuti. Nakon uspješnog logiranja, klikom na neki od programa dobijem poruku Sorry, this video cannot be played.

Na računalu mi radi bez problema.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Isprobali smo mobilni Iskon.TV

Probaj skinuti drugu aplikaciju za video.

RockPlayer, a ako ne ide s njim, imas 5-6 drugih na Marketu.

17 godina
neaktivan
Re: Isprobali smo mobilni Iskon.TV

Probao RockPlayer - ne radi.

Također ni sa Act 1 Video Player niti još nekoliko njih.

Zna li netko aplikaciju koja provjereno radi u kombinaciji s Iskonovom uslugom?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 11:52 (macak).
15 godina

Trebam neki player za android koji ce moci bez problema pokretat :(
Valjda netko moze gledat?
Pls ;/ 

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice