Isprobali smo HTC 7 Trophy

poruka: 12
|
čitano: 3.978
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo HTC 7 Trophy".
18 godina

Previše para za prvu generaciju WinMo7, debelo previše, pogotovo ako se uzme u obzir da je WinMo7 u ovoj fazi poluproizvod.

Moj PC  
11 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

nešto me zanimalo,

pretpostavljam da ugrađeni preglednik (IE 8   ?) nije pisan u SIlverlightu, budući da sama tehnologija nema najspretnije rješeno selektiranje i editiranje teksta (bolje rečeno, SL kontrole za prikaz HTMLa kao XAML su tek u povojima i jako rudimentarne).

Ako je tada IE8 pisan u nekoj drugoj tehnologiji, da li je ovo nekorektno prema drugim proizvodima koji moraju biti pisani u Silverlightu ? Mislim na Operu :)

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Da imam toliko novaca bez puno razmišljanja bih kupio jedan takav...Ali kako nemam, ništa od toga.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Isprobali smo HTC 7 Trophy
Aldo kaže...

Previše para za prvu generaciju WinMo7, debelo previše, pogotovo ako se uzme u obzir da je WinMo7 u ovoj fazi poluproizvod.

Misliš previše para za ovaj HTC s WP7?Ne određuje MS cijenu mobitela s wp7. Uostalom uvijek će biti i skupljih i jeftinijih mobitela (LG bi vjerovatno mogao izbaciti jeftinije modele).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
Aldo kaže...

Zanimljiva logika. Dakle, svaki novi prizvod se mora prodavati u pola cijene, jer sigurno ima puno bugova... Smijeh

A za mjesec/dva, kad se software sredi, onda cemo dignut cijene, a od postojecih vlasnika cemo traziti da daju 200$ za Service Pack... Bogataš

Think locally, act globally...
18 godina
neaktivan
4 i pol tisuce kuna, a iPhone 8000. Je li ovo toliko losiji uredaj? Mislim da nije. :) Wishlist.Add(Trophy); :))
Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD

2 1 hvala 0
17 godina

Pa s tim da hardverski nije nista bolji, mozda cak i losiji, od desire npr. cini mi se da je veoma neopravdana ovako visoka cijena u kombinaciji s pretplatom. Desire ide za pretplatu od 400 za sitnih 499 kn. Ispada da winmo 7 onda placas 2100kn. Smijesno. Fail.

Iako je valjda neko pravilo za winmo uredaje da nebudu tako povoljni uz pretplatu ovo je velika greska.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 0:54 (konjRR).

0 0 hvala 0
18 godina
konjRR kaže...

Pa s tim da hardverski nije nista bolji, mozda cak i losiji, od desire npr. cini mi se da je veoma neopravdana ovako visoka cijena u kombinaciji s pretplatom. Desire ide za pretplatu od 400 za sitnih 499 kn. Ispada da winmo 7 onda placas 2100kn. Smijesno. Fail.

S ovime se slazem. Ali to nema nikakve veze ni s WP7 niti sa HTC-om, nego samo sa VIP-om. Oba uredjaja (mislim na HTC desire i HTC 7 Trophy), bez pretplate dodju isto, 4499kn. Ovo sa pretplatom je malo smijesno, jer u tarifi 400, na 24 mjeseca, ti placas dodatnih 9600kn. Dakle, onda te Desire dodje 10000kn, a Trophy 12200kn, sto i nije velika razlika, ali tada bi radije uzeo iPhone, pa makar i za 8000kn. Smijeh

Think locally, act globally...
18 godina
moderator
SupremeCommander kaže...
konjRR kaže...

S ovime se slazem. Ali to nema nikakve veze ni s WP7 niti sa HTC-om, nego samo sa VIP-om. Oba uredjaja (mislim na HTC desire i HTC 7 Trophy), bez pretplate dodju isto, 4499kn. Ovo sa pretplatom je malo smijesno, jer u tarifi 400, na 24 mjeseca, ti placas dodatnih 9600kn. Dakle, onda te Desire dodje 10000kn, a Trophy 12200kn, sto i nije velika razlika, ali tada bi radije uzeo iPhone, pa makar i za 8000kn. Smijeh

Besmisleno je računati koliko potrošiš na pretplatu u cijenu telefona, jer je to nešto što ionako trošiš. Nadam se da nitko nije toliko glup da uzima skuplju pretplatu samo da bi ga telefon došao jefitnije, jer se to NIKADA ne isplati.

I slažem se da je nefer od VIPneta što ide s tako malim popustom za WP7 kad se veže uz pretplatu u odnosu na druge. Nadam se da je to samo sada u početku.

Domagoj
18 godina
neaktivan
Aldo kaže...

TOCNO! Teski poluproizvod bez Copy&Paste i multitaskinga. O kolicini bugova da ne govorim. S obzirom da moj HD2 ima hrpu bugova, a visi na OSu koji je star nekoliko godina (Win6.5) mogu si mislit kak ce biti sa Win7. Bas me zanima dal je Win7 napisan za touch telefone jer Win6.x nije.

16 godina
neaktivan

Svaka čast hardveru telefona, ali izostanak multitaskinga, copy-pastea i tetheringa su meni nepremostive mane (nedostaci)...

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma baš toliko čekati za OVO??? appleovim stazama koliko vidim. Ispada da moj dummy star ko biblija može sve što win 7 phone nemože, bluetooth file transfer, file manager, copy paste, mass storage, podrška za  memorijske kartice, multitasking, teethering, PAN, ispada da mi fali jedino wi fi.

Ja sam se okrenuo androidu, mada po svemu sudeći nekakav downgrade na windows mobile 6.5 bi bio najbolji  ili kakav rabljeni hd2.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice