iPodi u kolovozu?

poruka: 34
|
čitano: 8.631
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPodi u kolovozu?".
16 godina
protjeran
RE: iPodi u kolovozu?
grimyHR kaže...
artfull kaže...
genijalni su mi ovi koje smeta sto it online portal piše o najjačoj it firmi. Teško vam je preskočiti članak kao sto ja preskacem svaki drugi koji me ne zanima?

stari touch (sadašnji) ima proc clockan malo vise od iPhonea al inače je po dizajnu gotovo isti, formom. zanima me hoće li novi liciti na iPhone4 ili ce prvi put biti veće razlike u izgledu. Također, hoće li imati jaču grafiku ili proc. ekran je isto nepoznanica obzirom ih navodno ne mogu dobiti u dovoljnim količinama...

btw sad je i kod nas akcija kupi macbook dobiješ touch.

ma kakva najjaca it firma? da ne zaboravljas gigante poput ibm-a?

malo si zaostao,nisu ti vise 80-te

16 godina
protjeran

movie kaže: "           Ovo je neka ebena frustracija kada se čovjek ide regati kako bi samo dao svoj obol mrži  spram Appla.  Ja inače one članke koji me ne interesiraju niti ne čitam a kamo li komentiram.  Stari , na naslovnoj stranici imaš dvadesetak vijesti . Čitaš one koje te interesiraju a preskačeš one koje te nerviraju.  Zamisli da ja sada tražim kako više ne pišu o HTC telefonima jer me nerviraju a nekom drugom na živce ide asus i sve od asusa.  Kuda bi došli i što bi se objavljivalo ? Čitaj ono što te interesira a zaobilazi ono što te nervira..."

Ovaj komentar je točka na "i". Izvrsno!

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 22:06 (Bigkix).
16 godina
protjeran
bugonja kaže...

Malo si zaostao, znaš li što znači riječ superračunalo, znaš li tko proizvodi procesor za PS3?

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
17 godina
protjeran
lukavg kaže...
bugonja kaže...

Malo si zaostao, znaš li što znači riječ superračunalo, znaš li tko proizvodi procesor za PS3?

ak je to bitno, pa proizvodi ih i za xbox 360, ne samo za ps3, ali ibm radi puno vise od toga, serveri, poslovni softver itd, itd...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice