Kina je raj za jeftilen telefoniju koja kvalitetno kopira sve živo.
Primjera radi odite na ovaj site pogledajte koje uređaje prodaju po kojim smješnim cjenama.
Primjera radi odite na ovaj site pogledajte koje uređaje prodaju po kojim smješnim cjenama.
U Kini više vole svoj ''original' iphone
lool, iPhone k33 za $150 :P
pa normalno
nisu kinezi kreteni maloumni ko mi zapadnjaci
Da li se može naručit to iz Hrvatske??...Zaljubio sam se u ovoga http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3302
€ 50 i kopija kao pravi (dok ga ne uzmeš u ruku i ne probaš interfejs) hahahhaha još ti zaljepi sa zadnje strane znak Apple-a.
meni je ustvari iphone jedino privlacan radi OS-a i radi toga bi ga jedino uzeo,zato sto su aplikacije vrlo kvalitetne i dobro urađene
tako da je kopija glupa ideja za mene
pa normalno
kreten je bilo ko ko uzme ovakav mobitel i očekuje da je dobio isti ko original samo zato jer isto izlgeda
pa normalno
kreten je bilo ko ko uzme ovakav mobitel i očekuje da je dobio isti ko original samo zato jer isto izlgeda
potpuno se slazem sa ivoleko-m!!!
Meni to izgleda suviše skupo ako se uzme u obzir kakvo prijenosno računalo se može kupiti za te novce. Koji k... u njemu košta 7000 kuna.
Na ovoj slici je jedan domaći istočnjački, a drugi je uvozni zapadnjački.
Onaj ko pogodi koji je zapadnjački, dobija istočnjačkog.
Onaj ko ne pogodi, dobija veliko ništa.
:)
Zapadnjački je desni. Bar mislim
Uglavnom što su mislili? U kini ima kopija na bacanje, a i da nema toga cvate šverc-komerc pa su se mogli relativno lagano ga nabaviti. Naravno i nedostatak wi-fi im ne pomaže.
ljevi je istočnjak?
lijevi je zapadnjački
nekak mi "čišće" ekran izgleda ... ne zbog sjene, nego zbog kontrasta i brightnesa
jedan i drugi su zapadnjački
Ljevi je kopija!!!Give it to me please!!hehehhehehehehehhehehehehe
lijevi je ŠROT, vidi se po natpisu ispod ikone za pozive pise CALL, a treba biti Phone....
edit:::: a i home tipka je previse kvadraticasta, ima jos par ikonica koje nisu dobro prekopirane, dock (kroz donji red ikona) je skroz kriv...
Svi oni koji su rekli da je desni pravi, pogodili su. Iskusno oko će primjetiti veći ekran, odnosno manje mjesta oko gumba. ;) I rezolucija je veća, ali na slici se to ne vidi, afkors.
EDIT: Budući da je više onih koji su pogodili, a ja dajem samo jednu kopiju, najpravednije je da je ne dobije niko :)))
Ne mogu da vjerujem, 101 klon iPhona.
Je li netko isprobao mozda nekog od ovih.
Da li rade dual sim i analogna tv bas me zanima i kakav je ukupan dojam.
Taj sa moje slike je dual sim. Radi uredno, osim kad na jednoj kartici pričaš, na drugoj si nedostupan. Analognu tv sam isto gledao na kopiji N95, sh1t je (odi vani, odi uhvati bolji signal :))
Ukupan dojam je (ipak): Kol'ko para, tol'ko muzike :)
Ima solidni kineski smart-phone-a
windows mobile-andorid i ok je
ali mislim da su iphone kopije epic fail zato sto iphone i jest (makar meni) uglavnom privlacan radi OS-a i sto su aplikacije za njega dobro urađene i da makar postoji jedno 100 dobri i kvalitetni aplikacija za iphone
od owih kineza sta bi si i mamu kopirali i prodali u izvoz jedino mi se vise gadi raja zeljna paznje tj. primjerci koji ce kupit ajfon za 50€ i onda se segacit po birtiji s njim. ja nisam imao ajfon dok nisam skupio pare za njegg. sad imam ajfon i meni vredi tih para. dok nisam skupio pare imao sam prosjecnu nokijicu i sve 5. ni u jednom trenu nisam pomislio da cu ic kupit kineski ajfon tak da me drugi gledaju kako ga imam. a za drugo i nisu buduci da sam nazalost bio u prilici isprobat dva tri. o ekranu necu ni pricat, al smijesno je da cak i plastika zadnje maske nezgrapno stoji u rukama.
da se osvrnem i na ostatak clanka.. kinezi ne koriste wiFI. brawo kinezi.
odličan uređaj, no debelo precijenjen!
Zato jer je Jobs pi*kica!
od owih kineza sta bi si i mamu kopirali i prodali u izvoz jedino mi se vise gadi raja zeljna paznje tj. primjerci koji ce kupit ajfon za 50€ i onda se segacit po birtiji s njim. ja nisam imao ajfon dok nisam skupio pare za njegg. sad imam ajfon i meni vredi tih para. dok nisam skupio pare imao sam prosjecnu nokijicu i sve 5. ni u jednom trenu nisam pomislio da cu ic kupit kineski ajfon tak da me drugi gledaju kako ga imam. a za drugo i nisu buduci da sam nazalost bio u prilici isprobat dva tri. o ekranu necu ni pricat, al smijesno je da cak i plastika zadnje maske nezgrapno stoji u rukama.
da se osvrnem i na ostatak clanka.. kinezi ne koriste wiFI. brawo kinezi.
A kad se netko ku*či s orginalnim iPhone-om onda je to super?
Prijatelj ima neki Dual-SIM TS Kinez (nije kopija iPhone-a) i mobitel je OK. Kvaliteta kućišta nije na visokoj razini, ali mi djeluje kvalitetnije od Nokie 6288 koju sam imao donedavno. Definitivno je više muzike nego para, gledano po standardu na koji smo navikli. Onom tko ne pati od nekih funkcija koje taj mobitel nema i zadovoljan je kvalitetom uzrade tek nešto malo ispod prosjeka i ima načina za nabavit takav mobitel bez zafrkancije sa carinom ili dilerima koji dižu duplo cijenu mobitel uopće nije loš. Istina nema garanciju, ali za cijenu modela u rangu tog možeš kupit 4, a sigurno će u prosjeku svaki trajati preko 6 mjeseci.
Ne mogu da vjerujem, 101 klon iPhona.
Je li netko isprobao mozda nekog od ovih.
ajmo ovak.. od 10 komada.. 2-3 krepala prilikom dolaska u hrv.
rofl
inace.. dobrano su slicnioriginalu (barem ovaj koji sam imao prilike vidjeti i probati). ali nista posebno.. uostalom.. nije niti taj i-bloody-phone nista posebno.. posebice ako ocekujes od njega da bude kvalitetan mobitel a ne igracka za tech-freakove. :)
- isprobano. so dont flame.
ma što možete očekivati od kopije bilo kojeg motela
eventualno sličan izgled
za iPhone dobjete loš ekran bez podrške za multitouch (dobijete penkalu), sučelje slično, ali nema iPhoneOS-a pa tako ni jednu aplikaciju za iPhone ne možete niti instalirati na taj iPhone
vrlo vjerojatno je i browser katastrofa, komponente unutra su nikakve, od moćnog CPU-a i GPU-a kojeg posjeduje iPhone dobijete škart koji jedva vuče to njihovo kopirano sučelje i ništa više
Meni jedino što mi se sviđa od tih kineskih mobova je što su dual sim, ne razumijem zašto ostali proizvođači rade takve modele na kapaljku(ima možda koji samsung i nokia)koji imaju dual-sim. Frend je imao taj jedan kineski mob(kopija neke nokie) i općenito mob je katastrofa ali dual sim odlično radi i super je stvar imat 2 broja na jednom mobu umjesto da nosiš 2 moba. Meni to inače nije potrebno al znam dosta ljudi koji imaju po 2 mob-a zbog 2 sima.
pa normalno
Pa Iphone i uzimas zbog izgleda tj. dizajna zar ne?
Sigurno ga nebi uzeo zbog multitaskinga. xD