iPhone prodavaniji od Windowsa Mobile

poruka: 17
|
čitano: 2.248
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone prodavaniji od Windowsa Mobile".
17 godina
neaktivan

Iz Gartnera naglašavaju kako posljednji trend pokazuje da je za kupce uporabljivost postala važnija od pukih specifikacija na papiru

Dobro jutro!

0 0 hvala 0
18 godina

Uzburkana situacija, neznam što reći!

Mada sam ja još uvijek rađe priklonjen S60 ili WM OS-u.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
18 godina

novi mobitel kupujem kad dođe android.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Normalno kad je OS X bolji od bilo kojeg windows mobile-a, Da koristio sam temeljito oba operativna sustava i mogu reći da je OS X za koplje bolji od wm.

0 0 hvala 0
18 godina
RE: iPhone prodavaniji od Windowsa Mobile
vjeko kaže...

Iz Gartnera naglašavaju kako posljednji trend pokazuje da je za kupce uporabljivost postala važnija od pukih specifikacija na papiru

Dobro jutro!

Upotrebljivost kao adut smartphonea koji nema ni copy/paste? Zanimljivo! Ja bih pre rekao da su u pitanju dobar dizajn, vrhunski marketing, cool (pre nego preterano praktični) touchscreen, niska inicijalna cena (vro bitan faktor) i Appleov imidž. Ili, u tri (ne preterano domaće) reči: bling, hype i "jeftinoća".

EDIT: Naravno, ne bi se prodavao baš toliko da je baš krš, daleko od toga. I software i hardware su u određenoj meri jedinstveni, ali se ne prodaje samo zahvaljujući tome.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2008 1:11 (Ivan(4)).
17 godina
ma taj iPhone je smece veliko!!
17 godina
neaktivan

ma ne bi ja reka da WM i symbian gube puno zbog iphona, iphone većinom kupuju ljudi koji su prije kupovali motorole v3 i slične mobitele, a ne oni koji su koristili symbian i WM

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
vjeko kaže...

Dobro jutro!

Upotrebljivost kao adut smartphonea koji nema ni copy/paste? Zanimljivo! Ja bih pre rekao da su u pitanju dobar dizajn, vrhunski marketing, cool (pre nego preterano praktični) touchscreen, niska inicijalna cena (vro bitan faktor) i Appleov imidž. Ili, u tri (ne preterano domaće) reči: bling, hype i "jeftinoća".
 Symbian i Winmo imaju c/p pa su po upotrebljivosti daleko iza iPhone-a. Touchscreen je više nego praktičan, da si ga koristio znao bi.
Marketing nije svemoguć. Ne postoji takav marketing koji može konstantno prodavati loš proizvod.

17 godina
neaktivan

Ne postoji takav marketing koji može konstantno prodavati loš proizvod -> postoji... iPhone...

po cemu on stvarno opravdava toliku cijenu i takav image????

18 godina
vjeko kaže...
  Symbian i Winmo imaju c/p pa su po upotrebljivosti daleko iza iPhone-a. Touchscreen je više nego praktičan, da si ga koristio znao bi.
Marketing nije svemoguć. Ne postoji takav marketing koji može konstantno prodavati loš proizvod.

Editovao sam, ali kasno, ne mislim da je proizvod loš, ali mislim da je određeni kvalitet koji poseduje samo ono bez čega ne bi mogao da se prodaje, no ne i to što ga čini ovako uspešnim. Stvarno nisam imao mnogo prilike da probam, ali potpuna zamena tastature touchscreenom mi ne deluje kao najpraktičnija ideja (a slično se može čuti i od ponekog vlasnika), pogotovo za nekog ko šalje tonu SMS-ova (a oni su mi uglavnom praktičniji kad sam na fakultetu, na poslu, u prevozu... manje više bilo kad kad nisam kod kuće, a tada imam fiksni telefon), a malo bi mi bio skup eksperiment da kupim jedan čisto da bih video kako bi mi to leglo posle jedno mesec-dva navikavanja. Ko god mi je demonstrirao kako je touchscreen na iPhoneu super (uglavnom fancy cure), vrteo je prstom fotografije. Lepo, al' mi do toga i nije previše stalo.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2008 1:58 (Ivan(4)).
17 godina
neaktivan
sasa kaže...

Ne postoji takav marketing koji može konstantno prodavati loš proizvod -> postoji... iPhone...

Koji cujenu!? Skup je samo kod na zbog T-coma, vani je jeftin.
17 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...
sasa kaže...

s obzirom da zivim u RH onda mi cijena iPhona ili bilo kojeg drugog uredaja na Tajlandu ne predstavlja nista.. niti u Kini, niti bilo gdje drugdje.. komentiramo HR trziste... ili barem naseg balkana...
17 godina

Kad smo već kod Microsoft vs. Apple

George Bush koristi iPod, a Obama Zune.

Vlasnici kapitala će kod radnika poticati kupnju skupe robe, stanova i tehnologije, obvezujući ih pritom na skupe kredite do razine neizdrživosti. Neplaćeni dugovi će izazvati bankrot banaka koje će se morati nacionalizirati, pa će država onda krenuti putem koji vodi u komunizam. Karl Marx, 1867.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Obama je koristio Zune, BlackBerry i Mac.

Štaš sad?

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sasa kaže...
Bobosmrade kaže...
sasa kaže...

s obzirom da zivim u RH onda mi cijena iPhona ili bilo kojeg drugog uredaja na Tajlandu ne predstavlja nista.. niti u Kini, niti bilo gdje drugdje.. komentiramo HR trziste... ili barem naseg balkana...
 Problem je u tome što su ovi rezultati dobiveni iz cijelog svijeta, a ne samo iz hrv. a ti zakljucujes da je cijena visoka samo po mjestu svog prebivališta (drž. Hrv.), a sto nema veze s potpunom istinom, a tj. da  je Iphone preskup gledano u globalnim razmjerima.
18 godina
mariik kaže...

ma ne bi ja reka da WM i symbian gube puno zbog iphona, iphone većinom kupuju ljudi koji su prije kupovali motorole v3 i slične mobitele, a ne oni koji su koristili symbian i WM

U potpunosti se slažem sa tom izjavom :)

Još da napomenem da je copy-paste jedna od najčešćih operacija koje koristim na svom WM smartphoneu... Kad se navučeš na to nema ti spasa...

copy-paste iz SMS-a u MSN i obrnuto

copy-paste iz browsera u MSN/SMS

copy-paste iz imenika u MSN/SMS

copy-paste linkova

Ma nema većeg gušta nego pejstat "zanimljivi" sms u msn konverzaciju :) pejstat raspored ispita po učionicama sa weba frendu u sms... Pejstat članak sa www.bug.hr u sms... itd... Ko god kaže da mu copy-paste ne treba, nije ga nikad ni koristio pa ni ne zna koliko toga propušta :)

Nadalje... Nakon svog WM smartphonea, NE PADA MI NA PAMET VIŠE KUPIT NITI JEDAN MOB KOJI IMA MANJE OD 30 TIPKI...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2008 11:27 (9500).
18 godina
dgigibao kaže...

Obama je koristio Zune, BlackBerry i Mac.

Štaš sad?

Ahahahaha, pravi političar! 
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice