Iz Gartnera naglašavaju kako posljednji trend pokazuje da je za kupce uporabljivost postala važnija od pukih specifikacija na papiru
Dobro jutro!
Iz Gartnera naglašavaju kako posljednji trend pokazuje da je za kupce uporabljivost postala važnija od pukih specifikacija na papiru
Dobro jutro!
Uzburkana situacija, neznam što reći!
Mada sam ja još uvijek rađe priklonjen S60 ili WM OS-u.
novi mobitel kupujem kad dođe android.
Normalno kad je OS X bolji od bilo kojeg windows mobile-a, Da koristio sam temeljito oba operativna sustava i mogu reći da je OS X za koplje bolji od wm.
Dobro jutro!
ma ne bi ja reka da WM i symbian gube puno zbog iphona, iphone većinom kupuju ljudi koji su prije kupovali motorole v3 i slične mobitele, a ne oni koji su koristili symbian i WM
Dobro jutro!
Ne postoji takav marketing koji može konstantno prodavati loš proizvod -> postoji... iPhone...
po cemu on stvarno opravdava toliku cijenu i takav image????
Ne postoji takav marketing koji može konstantno prodavati loš proizvod -> postoji... iPhone...
Obama je koristio Zune, BlackBerry i Mac.
Štaš sad?
ma ne bi ja reka da WM i symbian gube puno zbog iphona, iphone većinom kupuju ljudi koji su prije kupovali motorole v3 i slične mobitele, a ne oni koji su koristili symbian i WM
U potpunosti se slažem sa tom izjavom :)
Još da napomenem da je copy-paste jedna od najčešćih operacija koje koristim na svom WM smartphoneu... Kad se navučeš na to nema ti spasa...
copy-paste iz SMS-a u MSN i obrnuto
copy-paste iz browsera u MSN/SMS
copy-paste iz imenika u MSN/SMS
copy-paste linkova
Ma nema većeg gušta nego pejstat "zanimljivi" sms u msn konverzaciju :) pejstat raspored ispita po učionicama sa weba frendu u sms... Pejstat članak sa www.bug.hr u sms... itd... Ko god kaže da mu copy-paste ne treba, nije ga nikad ni koristio pa ni ne zna koliko toga propušta :)
Nadalje... Nakon svog WM smartphonea, NE PADA MI NA PAMET VIŠE KUPIT NITI JEDAN MOB KOJI IMA MANJE OD 30 TIPKI...
Obama je koristio Zune, BlackBerry i Mac.
Štaš sad?