3,2,1
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jako zanimljiva stvar, vidjet ćemo hoće li biti korisna...
mene zanima hoće li lincencirat plaćanje mobitelom, na koji god način da se izvodi?
(uups, samo da pročitaju moj komenta..)
apple...neimenovani izvori...bla bla...nagada se...bla bla...nikakvih informacija...bla bla...najvjerovatnije...
i to je vijest...
bla bla bla kenj kenj kenj ser ser po 150ti put bla
i to je post na forumu...
kakva "vijest", takav post
Žali se samo na Apple vijesti a na 'nagađanja' o nekim drugim kompanijama i njihovim uređajima ništa nekažete...
Ne zanima te - ne čitaj. Vrlo jednostavno
Tko te tjera da citas. Netko na ovom forumu kad ide gledat komenare na vijest ocekuje dodatne informacije / uvide i slicno a ne ispoljavanje kompleksa i osjecaja manje vrijednosti...
Tko te tjera da citas. Netko na ovom forumu kad ide gledat komenare na vijest ocekuje dodatne informacije / uvide i slicno a ne ispoljavanje kompleksa i osjecaja manje vrijednosti...
kakve dodatne informacije na najobicniji trac i nagadanje?
kakve dodatne informacije na najobicniji trac i nagadanje?
Kad izlazi neka igra ili nesto slicno, vijest je upocetku uvijek trac i uvijek se nade netko tko stavi link na neku novu informaciju. 
Da nije nešto u sklopu onog nedavnog patenta za pribavljanje turističkih usluga i luksuznih proizvoda... Nije mi se čitalo o detaljima, ali nešto je moralo bit posebno u tom patentu.
Znači, netko ti ukrade novčanik i ukrao je sve što imaš u njemu.
Dao bog da ovo što prije zaživi , jedna od hebenih opcija ali još kad bi svi tj trgovci kod nas to uvidjeli !