iPhone bez Google Voicea

poruka: 21
|
čitano: 2.089
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone bez Google Voicea".
18 godina
neaktivan
iPhone bez Google Voicea

Jadni operateri nemaju novaca :(

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone bez Google Voicea

Ma Google će i ovo napraviti dostupno preko interneta. To ne mogu ograničiti, zapravo mogu, ali onda mogu očekivati i masnu tužbu...

Igrajte eRepublik - http://www.erepublik.com/en/referrer/Logaros
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iPhone bez Google Voicea

podsjetnik, da je EU naredila snižavanje cijena SMSa i zabranila onemogućavanje VOIPa... novac.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
iPhone bez Google Voicea

Pa ima vec Skype, kaj ce mi Google talk. Ako otkljucate iPhone instalirajte kroz Cydiu aplikaciju 3GVoip (mislim da se tak zove ili Voip3G) i mozete skoro beplatno telefonirati kroz Skype svuda. Probao sam i na EDGE i super radi, a o 3G da ne govorim. Na 3G zvuci kao da razgovarate kroz GSM.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPhone bez Google Voicea
virtualAThome kaže...

Pa ima vec Skype, kaj ce mi Google talk. Ako otkljucate iPhone instalirajte kroz Cydiu aplikaciju 3GVoip (mislim da se tak zove ili Voip3G) i mozete skoro beplatno telefonirati kroz Skype svuda. Probao sam i na EDGE i super radi, a o 3G da ne govorim.

Možda zato da to bude legalno?

18 godina
neaktivan
Sain kaže...
virtualAThome kaže...

Pa ima vec Skype, kaj ce mi Google talk. Ako otkljucate iPhone instalirajte kroz Cydiu aplikaciju 3GVoip (mislim da se tak zove ili Voip3G) i mozete skoro beplatno telefonirati kroz Skype svuda. Probao sam i na EDGE i super radi, a o 3G da ne govorim.

Ne moze biti.

Ne trazimo kruha preko pogace. Nitko nije budala da firmu koja je do sada zaradjivala x miljardi US$ pretvori u firmu koja zaradjuje x tisuca US$. Sasvim je logicno da se boris da tvoja firma koja se bavi davanjem mobilnih usluga ne skrese svoje prihode deseterostruko, zar ne? Treba se stati i na drugu stranu, sta da si ti svoj novac ulozio u npr. Tele 2, da li bi htio da Tele 2 dopusti takvu uslugu?

17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
Sain kaže...
virtualAThome kaže...

Ne moze biti.

Ne trazimo kruha preko pogace. Nitko nije budala da firmu koja je do sada zaradjivala x miljardi US$ pretvori u firmu koja zaradjuje x tisuca US$. Sasvim je logicno da se boris da tvoja firma koja se bavi davanjem mobilnih usluga ne skrese svoje prihode deseterostruko, zar ne? Treba se stati i na drugu stranu, sta da si ti svoj novac ulozio u npr. Tele 2, da li bi htio da Tele 2 dopusti takvu uslugu?

O čemu mi to? Normalna je stvar da ako jedan operater ponudi razgovor unutar mreže za 0.50 kn/min, da ga drugi operater neće tužiti. jedino što može učiniti je sniziti svoju cijenu.

To je neki žešći kapitalizam kada se bolje usluge ne dopuštaju zbog prihoda određene tvrtke?

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.
18 godina
neaktivan
Random. kaže...

O čemu mi to? Normalna je stvar da ako jedan operater ponudi razgovor unutar mreže za 0.50 kn/min, da ga drugi operater neće tužiti. jedino što može učiniti je sniziti svoju cijenu.

To je neki žešći kapitalizam kada se bolje usluge ne dopuštaju zbog prihoda određene tvrtke?

Govorim o tome da se uvede Voip usluga preko 3G-a koja bi bila besplatna (samo potrosena kolicina podataka, sto je 1 lp/min. za citav svijet). Da li bi je ti uveo u Tele2 da si vlasnik Tele2?

18 godina
iPhone bez Google Voicea

Operateri se trebaju prilagoditi novoj situaciji i postati svjesni da će biti samo spoj na Internet. Blokiranje voipa, chata i VPNa je samo odgađanje neizbježnog.

1 0 hvala 0
17 godina
iPhone bez Google Voicea

Koja je to banda, zamislite da Microsoft objavi da se drugi preglednici neće moći stavljati na win jer dupliciraju funkciju IE.

0 0 hvala 0
18 godina
iPhone bez Google Voicea

neče ms to napravit

jer če ga EU komšija tužit i opet pare pobrat

tu se več nezna tko tu koga štiti, možda se ugura u sve to i naš HŽ :) sa vlakima, pa vele da je vlak odjurio sa pruge zbog windowsi

0 0 hvala 0
17 godina
virtualAThome kaže...

Ne trazimo kruha preko pogace. Nitko nije budala da firmu koja je do sada zaradjivala x miljardi US$ pretvori u firmu koja zaradjuje x tisuca US$.

I nekada se na proizvodnju kubura davao ogroman novac, pa?

To što operatiori nisu slijedili trendove, to su si oni krivi... Istina da kompanije guraju svoje interese i da su operatori jedan jaki lobij, ali s druge strane ovoga puta stoji Google.

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 15:10 (Bukva).
18 godina
neaktivan
Bukva kaže...
virtualAThome kaže...

Ne trazimo kruha preko pogace. Nitko nije budala da firmu koja je do sada zaradjivala x miljardi US$ pretvori u firmu koja zaradjuje x tisuca US$.

I nekada se na proizvodnju kubura davao ogroman novac, pa?

To što operatiori nisu slijedili trendove, to su si oni krivi... Istina da kompanije guraju svoje interese i da su operatori jedan jaki lobij, ali s druge strane ovoga puta stoji Google.

A cuj, sigurno ce popustiti kad tad, ako nista pojavit ce se kineski telefoni koji ce to moci. Ali ce se oni sigurno svim silama boriti da to odgode i ja se ne bunim na to. To je njihovo prirodno pravo, a nase je da otkljucamo iPhone.

17 godina
ihush kaže...

podsjetnik, da je EU naredila snižavanje cijena SMSa i zabranila onemogućavanje VOIPa... novac.

-ne pratite... -EU.. ali pošto je recesija a Tcom je from dojčland, malo provedba zastaje.. inače neće moći.. -možda.

18 godina
iPhone bez Google Voicea

Obzirom da ovo nije prvi put da Apple službeno izjavljuje kako svjesno štiti monopol, EU komisija bi morala reagirati. Radi zaštite konkurentnosti mogu zabraniti prodaju iPhonea u EU, pa da vidimo reakciju Applea. Da li im je zadovoljstvo operatera važnije od tržišta? Ako EU komisija može gnjaviti MS i pretjerivati po nekim pitanjima (po meni oko isporuke IE-a uz OS, iako koristim Firefox) čudno je da još nisu dali neku izjavu na tu temu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
UniqueBug kaže...

Obzirom da ovo nije prvi put da Apple službeno izjavljuje kako svjesno štiti monopol, EU komisija bi morala reagirati. Radi zaštite konkurentnosti mogu zabraniti prodaju iPhonea u EU, pa da vidimo reakciju Applea. Da li im je zadovoljstvo operatera važnije od tržišta? Ako EU komisija može gnjaviti MS i pretjerivati po nekim pitanjima (po meni oko isporuke IE-a uz OS, iako koristim Firefox) čudno je da još nisu dali neku izjavu na tu temu.

Nisam siguran da EU komisija moze utjecati na proizvodjace koji ne drze barem znacajan dio trzista ako ne monopol, a iPhone jos uvijek drzi vrlo malen (ne znam tocno, ali oko 1-2%). S druge strane ako se to pocne ponavljati i kod drugih proizvodjaca sigurno ce reagirati. To su europske birokrate i oni rade kao roboti - sto zakon kaze to se mora postovati.

17 godina

..-ali mogu na davatelje usluga (koji čak nemoraju biti monopol..) -bla, bla.. -sezona krastavaca, godišnji, čeka se jesen.

17 godina
neaktivan

Jedan mali OT, dali se na Iphoneu moze koristiti Facebook chat? I dali ima aplikacija za msn ili se koristi ebuddy?

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
18 godina
neaktivan
Independent kaže...

Jedan mali OT, dali se na Iphoneu moze koristiti Facebook chat? I dali ima aplikacija za msn ili se koristi ebuddy?

facebook chat radi super, kao i skype etc ...  msn neznam, potraži na appstore.

A.

17 godina
neaktivan
artfull kaže...
Independent kaže...

facebook chat radi super, kao i skype etc ...  msn neznam, potraži na appstore.

A.

Aha, pa zar se nisu zalili za Skype na iPhoneu? Kako to da su ga dopustili na kraju? I cemu onda tolka strka oko tog Google Voicea?

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan
iPhone bez Google Voicea

Nimbuzz - besplatan IM, podržava FB, Skype, MSN itd...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice