iPhone 8 na početku prodaje samo u 3 do 4 milijuna

poruka: 8
|
čitano: 1.825
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 8 na početku prodaje samo u 3 do 4 milijuna".
17 godina

Pocelo je hajpanje i izmisljanje prica da bi se ljude natjeralo na masovni preorder.

Meni nije jasno zakaj su 2017te ljudi jos uvijek opcinjeni pametnim telefonima. Vec recimo tri godine svi prodaju jedno te isto samo dodaju milimetre ekrana i smanjuju debljinu uredaja. Na trenutnom telefonu ne mogu nista vise nego sam mogao na recimo sgs5.

18 1 hvala 3
8 godina
neaktivan

Koliko god se o leakovima pričalo opet se javljaju oni "kupit ću ajfon osam jer znam da će biti najbolji ajfon do sad i da će rasturiti samsung" a kad ih pitaš po čemu će bit bolji nemaju pojma

Netko radi što zna a netko zna šta radi.
Moj PC  
2 4 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: iPhone 8 na početku prodaje samo u 3 do 4 mili
hakintosrh kaže...

Koliko god se o leakovima pričalo opet se javljaju oni "kupit ću ajfon osam jer znam da će biti najbolji ajfon do sad i da će rasturiti samsung" a kad ih pitaš po čemu će bit bolji nemaju pojma

Zar nije logicnije pitati je li ikad iko izdao telefon koji nije najbolji do tad? Izdao telefon losiji od prethodnika? Ne znam bili se smijao ili plakao kad na apple prezentaciji izadje lik i kaze ovo je najbolji iphone do sad a publika u trans....

BTW rasturice samsung sa samsungovim dijelovima ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.6.2017 14:03 (Torent).
14 godina
NEW_MAN kaže...

Pocelo je hajpanje i izmisljanje prica da bi se ljude natjeralo na masovni preorder.

Meni nije jasno zakaj su 2017te ljudi jos uvijek opcinjeni pametnim telefonima. Vec recimo tri godine svi prodaju jedno te isto samo dodaju milimetre ekrana i smanjuju debljinu uredaja. Na trenutnom telefonu ne mogu nista vise nego sam mogao na recimo sgs5.

U ovom slučaju, nikako se nebih mogao složiti sa vama kolega. 

U samom početku, princip "otvaranja" samog gadgeta je bitno unaprijeđen, sa fingerprint senzorima, OIS na kamerama gadgeta koji ga imaju, .....!!!!! 

Na kraju krajeva, koju verziju android OS-a zadnju gonja taj SGS5 ?!?! 

ATJ Lučko
14 godina
Torent kaže...
hakintosrh kaže...

Zar nije logicnije pitati je li ikad iko izdao telefon koji nije najbolji do tad? Izdao telefon losiji od prethodnika? Ne znam bili se smijao ili plakao kad na apple prezentaciji izadje lik i kaze ovo je najbolji iphone do sad a publika u trans....

BTW rasturice samsung sa samsungovim dijelovima ;)

A tko je kriv kada Samsung neće moći rasturati sa Apple dijelovima ?!?! 

BTW; a niti u prihodima im se ne sprema ništa bolje evidentno !!!! 

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...
NEW_MAN kaže...

U ovom slučaju, nikako se nebih mogao složiti sa vama kolega. 

U samom početku, princip "otvaranja" samog gadgeta je bitno unaprijeđen, sa fingerprint senzorima, OIS na kamerama gadgeta koji ga imaju, .....!!!!! 

Na kraju krajeva, koju verziju android OS-a zadnju gonja taj SGS5 ?!?! 

Ajde fingerprint je bolji, za fotkanje kak spada imam DSLR a s telefonom fotkam onak usput.

Verzija 7.1.1 koju imam na trenutnom telefonu mi nije omogucila bas nista novo. Sve kaj mogu na ovom mogu i na starom telefonu. Mogu surfat, mogu napravit fotku ako bas moram, mogu citat mailove, mogu sve isto.

Od kad imam ovaj zadnji telefon smanjil sam pretplatu za 70%, nisam se vezal ugovorom i opce ne razmisljam o trosenju novaca na telefon koji ne moze nista vise od trenutnog. Zasparal budem nekih 4600 kn na ne kupnji necega kaj mi ne treba i potrosil budem novce na nekaj drugo kaj mi treba ili mozda ne treba ali me veseli. Smartphone hype sam prerasel i vec neko vrijeme se ne veselim nikakvim najavama niti ih zeljno iscekujem.

17 godina
NEW_MAN kaže...

Nema mi hajpanje bas smisla, jer bi s tim ugrozili prodaju trenutne verzije iphonea

8 godina
neaktivan
Tko je mislio kupiti kupio je iphone 7 (plus) nema tu oš neš
Netko radi što zna a netko zna šta radi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice