iPhone 5S skoro na 4%

poruka: 7
|
čitano: 2.152
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 5S skoro na 4%".
17 godina
neaktivan
iPhone 5S skoro na 4%

šta bi htjeli pa 5c je tamo gdje mu je i mjesto s obzirom na izradu i specifikacije {#}

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
iPhone 5S skoro na 4%

puno gresaka u tekstu

HOW ABOUT NO

0 4 hvala 0
14 godina
iPhone 5S skoro na 4%

Meni se svida kako se iP4 jos jako dobro drzi prema tome da je preko 3 generacije star uredaj.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: iPhone 5S skoro na 4%
gamer34 kaže...

Meni se svida kako se iP4 jos jako dobro drzi prema tome da je preko 3 generacije star uredaj.

Al se prodavao do prije mjesec dana. Cijela moja firma ima samo njih, i kad ljudi traze mob, jos uvijek dobiju novi iP4

17 godina
iPhone 5S skoro na 4%

4s je ipak značajno bolji. prije 5 sam bio ljubomoran na ženin 4s u odnosu na moj bivši 4.

oba smo prodali za dobre pare i kupili 5, skoro ću 5s. ovakvo "dokupljivanje" je lako jer su doplate male - uređaji zadrže dobru cijenu za razlikuod Samedung plastike.

jedva čekam kupit 5s i nastavit bit dio apple stada...

i da, 5c nije namjenjen China tržištu kako autor implicira pokazujući neznanje, nego bojama (Colors).

zamislite prodaju kad krenu jarke anodizirane boje za 5s? crvena, plava, zelena, ljubičasta - to će bit ludnica.

i na kraju.

fala Bogu da nisu povecali ekran. dobar je još za džep. ovi drugi su mi preveliki, imam ipad za velik ekran...

3 8 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobro shvatili smo .. Imaš cijeli Apple asortiman .. 

GL&HF
14 godina
AmD kaže...

Dobro shvatili smo .. Imaš cijeli Apple asortiman .. 

{#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice