iPhone 5 bez većeg ekrana?

poruka: 69
|
čitano: 6.716
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 5 bez većeg ekrana?".
15 godina
neaktivan

Stvarno ne kuzim zakaj ne stave 4",pa prodavao bi se duplo vise nego inace.

0 11 hvala 0
17 godina

Kad uopce ovo izlazi? Kad dolazi ios5?

I am creationist. I believe man created god.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: iPhone 5 bez većeg ekrana?
kach kaže...

zato oni kuze, bez brige {#}

ke?
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Pa i nije bas da svakome odgovara toliko veci ekran. Sigurno su ispitali korisnike što bi oni najviše volili.

Možda bi mob posta preglomazan, ovako je još ok ;)

17 godina
neaktivan

iPhone je jedini smartphone koji vrijedi kupiti danas ako kupujete touch screen uredjaj... Bilo koji iPhone... Nakon sto mrzitelji Apple-a to shvate bolje za njih.

Ja iskreno nemam iPhone jer nezelim placati dolar za svaku temu ili wallpaper a jaibreak mi jednostavno nije opcija na uredjaju. Uvjek sam bio protiv iPhone-a iskljucivo zbog zatvorenosti platforme i jos uvjek sam ali to ne mjenja cinjenicu da je jedini tel koji vrijedi love koju date za njega.

OT. Naravno da nece biti puno novosti, iP4 dizajn se jos moze musti koju godinu a sva unaprijedjena su vise manje software-ske prirode. ALi zato necete biti prinudjeni kupiti iP5 ako imate iP4 da bi iskoristili te mogucnosti. Jos jedna stvar u prilog vrijednosti iPhone-a.

2 36 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vrijeme je da povecaju ekran, ali da ostave i model sa manjim ekranom.
http://www.youtube.com/watch?v=5Fm7jmkHAxs&feature=feedlik
Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina

"te u DigiTimesu naglašavaju kako prema njihovim informacijama iPhone 5 neće donijeti mnogo novosti u odnosu na prethodnu verziju."

mogu si mislit...i onda ce to novo bit inovativno i napravili su si circle of apple.

i onda ce opet bit najprodavaniji i tako u krug dok ona mala konkurencija ne poduzme nešto

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

eto još jedna mana u odnosu na već postojeće android uređaje..

apple se mora dobro pokrenuti da sustigne konkurenciju, a sada bez števice će im biti jako teško.

pokušaj anti-senzacionalističke forme :P hate me

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple svojim iPhoneom pere svakog konkurenta, prvenstveno financijski, tako da prije konkurencija treba razmisljati o sustizanju Applea.

A sto se vijesti tice, ja sam zadovoljan jer to znaci da iP5 nece biti toliko privlacan pa necu razmisljati o kupovini. :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan

eh ako ga nepovečaju barem na 4 " mene su izgubili, i Samsung galaxsy s II me čeka

9 2 hvala 0
15 godina

Još bolje ako ne bude puno bolji. Ostat će mi više love za bijelo.

Moj PC  
14 1 hvala 0
17 godina
Ne znam gdi vi živite ali to se tak radi. Ide se korak po korak i korisniku se uzme što više love. Tak se to radi i to rade svi.
Trenutno je iphone vrhunski proizvod te se na njemu nema više kaj poboljšat osim kroz sam OS koji s peticom bude sve ono kaj je falilo te je bilo potrebno dodavat kroz jb.
Idu sa 3.5 na 3.7 onda iphone 6 bude isel sa 3.7 na 4 itd.
15 godina
neaktivan

@Danny_HR imam love, imam apple, apple ima love, jer ja imam love, jer imam apple, kao i svi ostali što imaju love, jer se vidi to što imam apple, i to što apple ima love da i ja imam love {#}

kbk što apple ima love, kad zaostaju {#} ponestaje im revolucionarnih stvari {#}

@Ezio sad su mi neke stvari puno jasnije {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dok god njihov proizvod zarađuje i prodaje se bolje od konkurentskih, oni ne moraju sustizati nikog živog. U tom je poanta.

Ne zaostaju za nikim i u najgorem slučaju su podjednaki. Pola inča manji ekran nije zaostajanje, može biti minus u očima pojedinaca, ali nije zaostajanje.

Appleov iPhone je i dalje najpopularniji, najprodavaniji i najisplativiji (za proizvođača) telefon na tržištu. Dakle još jednom - ne zaostaje.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina

Ovo mijenja sve špekulacije do sada.

Uostalom ni ne treba mu veći ekran. Može imati i manji ekran ako ce imati holografsku haptic feedback projekciju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uozbiljite se mora nekaj ostat i za iphone 6 this changes everything

Ali salu na stranu uskoro bu mobiteli ko tableti trebam cargo hlace da bi mobitel nosil.

Kak se to sve brzo mjenja sjecam se trenda kad je bilo bitno koji je manji           (od orijasa prvotnih motorola i boshova do nokia 8210 , 8310 pa natrag na orijase )

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

4" je oko 10cm (ako se nisam zeznuo), zamislite kako je to glupo imati u djepu?

Prvo, skok na kauc/krevet, sjedenje, vadjenje iz dzepa i svi udarci u podrucje dzepa. Nimalo prakticno.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
12 7 hvala 0
17 godina
kach kaže...

I kaj da sa sobom nosim jednu torbu u kojoj ću furati mobitel jer mi ne stane u džep?

15 godina

Neznam, ja imam Samsung Galaxy S2, i nakon Nokie 3310, to mi je jedini mobitel koji instantno reaguje na vecinu komandi. A po svim specifikacijama (osim rezulocije ekrana) je jednostavno za generaciju ispred iphone4, koji je iako duplo slabiji, jos uvijek skuplji na trzistu, sto mi nema nikakvog smisla. Evo, nastranu tehnicke specifikacije, imao sam u rukama oba telefona, i iphone4 izgleda stvarno zastarjelo pored ovoga. Velicina i osvjetljenost displaya, kontrast i kut gledanja, kao i dimenzije telefona (mnogo veci a tanji od iphone-a) vas jednostavno natjeraju da se zaljubite na prvi pogled. A iako povelik, lako ga je drzati u jednoj ruci jer je jako tanak (ova recenica cudno zvuci :)).

I da bude zalosnije, Bug iphone-u 4 da Grand Prix nagradu (ima tu i subjektivnog utjecaja, ali nemozes reci da je golf bolji od ferrarija), a Galaxy S2 dobije Best buy (a kostao je tada preko 4000kn), lololol! Ocito je nekome ostalo viska i4 na lageru pa su napravili deal sa Bug-om, jer zdrav recenzent nemoze to napraviti.

Naravno, inace volim Bug i osim ovog gafa, najbolji ste! :)

Naglasio bi da ne mrzim iphone ili apple, jer sad kada izadje i5 ima da podere ostale (barem se nadam, konkurencije radi). Samo neznam zasto mu nisu jos povecali display, prava steta, nadam se da je ovo neistinita glasina.

Trenutni Iphone jedino ima prednost u aplikacijama, gdje iOS jos uvijek ima primat po kolicini i kvaliteti, ali i Android ga velikim koracima stize i nebi se iznenadio vec slijedece godine da preuzme vodstvo.

Takodjer nije istina (bar za Galaxy S2) ono sto dosta ljudi govori - da je Android nestabilan i da se stalno mora koristiti task manager za ubijanje aplikacija. Nakon 2 mjeseca koristenja nije mi se niti jednom zamrznuo, a tek 2 ili 3 puta je neka aplikacija blokirala te sam je morao na silu ugasiti.

Jedina mana mu je sto brzo potrosi bateriju ako intenzivno koristite neke aplikacije, poput igara. Npr. nakon 6-7 sati neprestanog igranja (sa do kraja pojacanim osvjetljenjem displeja), baterija je prazna.  Ali to nije ni cudo kada ima dvojezgreni 1.2Ghz procesor, 1GB rama, graficku i ogroman display. Sto se tice normalnog koristenja, moze izdrzati 2-3 dana, a kod rijedjeg i vise (po specifikacijama do 700h, ali to je pretjerivanje).

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 12:27 (AFARON).
15 godina
"neće donijeti mnogo novosti u odnosu na prethodnu verziju"?Pa sta je Apple radio zadnjih 15 mjeseci??

2 0 hvala 0
15 godina
Mentalist kaže...

Prvo, skok na kauc/krevet, sjedenje, vadjenje iz dzepa i svi udarci u podrucje dzepa. Nimalo prakticno.

meni je u ljevoj nogavici {#}

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 11:51 (merio).
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Ovo mijenja sve špekulacije do sada.

Uostalom ni ne treba mu veći ekran. Može imati i manji ekran ako ce imati holografsku haptic feedback projekciju.

in yo dreams {#}

BTW ... znam da će te vi eplovci u svakoj mani naći vrlinu, ali šta napravit kad svi imaju većeg {#}

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

U mene je 17cm (bez glavića) i skačem po krevetu. Izjutra zna biti i veći. Uf, dobar je izjutra.

{#}{#}{#}{#}{#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina

Uopće ne volim touchsrceen, ne volim velike ekrane itd.

Stari mali dumbphoni su moj izbor i moja potreba.

Ali što se tiče smartphone-a, redovito sam ih imao, neke samo po par sati, neke i po par tjedana, SE P1 i dosta duže ali davno je to bilo. Što se tiče novijih...Galaxy SII nisam imao prilike probati, ali većinu drugih jesam, pa tako i iPhone, i galaxy S, i masu HTC-a i Motorolu itd. I nijedan mi se ne sviđa, ni jedan mi ne odgovara, preveliki su, nespretno mi je tipkat sms u pokretu, javljat se, pisat podjsetnike itd...ALI...od svih isprobanih iPhone 4 mi najbolje radi, i kad bi mi netko rekao da MORAM izabrati jedan, izabrao bi iP4. Jednostavon nekako najfinije radi, na svjetlu se najbolje vidi, sve ide nekako glatko i ugodno. Sa svima ostalima nisam dobio ni upola tako dobro iskustvo korištenja.

A moram napomenuti da se mene baš nikako ne može svrstati u kategoriju Apple fan boya, in približno.

Je, imaju drugi neke extra mogućnosti, imaju ovo imaju ono, ali iP4 jednostavno nekako najbolje radi. Teško mi je to opisati, kao kad imaš sliku od stotina tisuća boja, i onda onu od miljuna boja, i iako ne bi trebao vidjeti razliku, ona od miljuna bolja je ista, ali jednostavno nekako bolje izgleda, i lijepše ju je gledati.

Evo ja bi to tako nekako opisao, tu razliku.

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
JohnnyPistolero kaže...

Pa i nije bas da svakome odgovara toliko veci ekran. Sigurno su ispitali korisnike što bi oni najviše volili.

I da su mene to pitali, ja bih isto rekao da mi ne treba veći ekran. Međutim kad sam probao HTC HD2 sa 

Androidom, poludio sam! Nema šanse više da se vratim na ekrane manje od 4" :-)

16 godina
neaktivan

Sjećam se kad sam pred par godina vidio iphone i mislio kako ima preveliki ekran. Sad mi je i 4" premalo {#}

1 0 hvala 0
15 godina
mlerota kaže...
JohnnyPistolero kaže...

I da su mene to pitali, ja bih isto rekao da mi ne treba veći ekran. Međutim kad sam probao HTC HD2 sa 

Androidom, poludio sam! Nema šanse više da se vratim na ekrane manje od 4" :-)

Fakat, 4" su sada kao nekada touchscreenovi. U pocetku su svi govorili da su nepotrebni, ali jednom kada predju, niko se ne vraca nazad.

14 godina
neaktivan

It's not fair, I wanted that bigger screen! {#} 

No bigger screen, no my money to them! {#} 

BeLLo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Svaka čast Iphone-u ali ipak.. on je u Americi i Europi šminka na koju jos Apple namlati love za prodaju svih mogućih gluposti preko marketa. A onda čovjek usporedi standard kod nas i u SAD-u, Europi pa se zapravo dodje do činjenice koliko mi više plaćamo od njih za malo šminke. A onda dođe Ipad....

Onda i činjenica da se mobiteli tretiraju kao potrošni uređaji sa dijelovima u sebi koji korespondiraju toj činjenici, pa vrlo često čovjek ostane sa ili oštećenim ekranom ili tipkama koje ne rade ili potpuno izgrebanim mobitelom a da je tek na pola puta pretplate koju plaća zbog njega.

Za bojat se jedino da će cijelo tržište poći putem Apple-a i Microsofta, pa da više nećeš moći slobodno raspolagati svojim uređajem, nego će ti i disanje naplaćivati.

(osobno evo koristim xperiju x1 zadnjih dvije godine i praktički nevidim neki veliki napredak da uzmem nešto poput iphone-a,)

17 godina
neaktivan

Ja znam par stvari o iPhone-u 5, ali ne smijem reći... {#}

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice