Logično je da svi koji su na iphone 4\4s uzet iphone 5 s većim ekranom...iako je do sada 3.5" bilo savršeno :)
200$ za iPhone 5 sa 16Gb??
Are you serious?
iPhone koji je možda najviše razočarao, prodao se najbrže . To sve govori o njegovim korisnicima
pssssss... i onda se samsung nakon 2 mjeseca preserava s brojkom od 10 miliona.
200$ za iPhone 5 sa 16Gb??
Are you serious?
To vrijedi za Ameriku i na pretplatu na 24 mjeseca uz Verizon ili At&T...
iPhone koji je možda najviše razočarao, prodao se najbrže
Najviše razočarao kad i da ponude i imaju sve sta postoji i jos toliko da izmisle, danasnjem korisniku nikad DOSTA..
zasto dirat i mjenjat nešto sto valja i uredu je??
Duzi ekran, 2x brzi od prethodnika iphone 4s, novi iOS 6 ostalo je klasika.. nema potrebe jos za necim drugim, barem ne za sada..
Ima da poruse sve dosadasnje rekorde prodaje i dignu vrijednost dionice na minimalno 740 prije Uskrsa.
Ja danas bio u tmobile jer mi ovaj mjesec istice preplata i za produžetak ugovora na jos dvije godine nude mi iPhone 4 16GB za "samo" 2799kn..
iPhone koji je možda najviše razočarao, prodao se najbrže
Fandroidasi su najvise razocarani, jel sad ni oni nista novog korisnog nece vidjet, barem do sljedece godine ;)

ovo ide ko vruće kifle :)
al neznam zašto bi ekipa prelazila sa starjih modela??
evo ja imam IP 4 i ne vidim razlog zašto mjenjat mobitel ?? i da su napravili neznam kakvu promjenu sve dokle ovaj fino radi,,
ma općenito za bilo koju marku mobitela, koji K.... bi trebalo mjenjti mobitele kao čarape,
Vani je telefon po stotinjak eura (ili nula eura) na pretplatu od recimo 225 kn a ljudi imaju placu 15000 kn.
Bil bi glup da si na taj nacin ne uzmes novi telefon koji na kraju krajeva ni ne mora imat nista novo osim nove baterije.
Sto govori? Da petero ili kolko vec random Amerikanaca nije skuzilo da im ovi podvaljuju? Sta su trebali rec? Da je smece? Ako je netko to i rekao to su izrezali.. Pa ne prate svi mobitele a ista stvar bi bila i bilo gdje u svijetu.. Ne kuzim vas :/
a mislim u tarifi 225 kn, moš i za 500 kn,, zašto se uopće vezat ugovorom, kad imaš recimo VIP 120 kn neograničeno,, a i drugi operateri imaju takve tarife da možeš pričat do besvjesti za cca tih stotinjak kn, da ne govorim da dolazi vrijeme tih smartphona gdje ti ni ne treba mreža nego pričaš i šalješ poruke preko neta,, tako da za tu razliku do tvojih 225 + uspostave i frekvencije kn u 2 godine možeš kupiti bez problema smartphone,,
al opet se pitam čemu ako mi postojeći radi OK,, druga je stvar bila prije prelaz sa običnog na smartphone, al sada su to sve nijanse
@bus - to ti se radi samo na ovako jakim tržištima, jer oni imaju toliko novaca da mogu kupovati svake godine novi mobitel.
a mislim u tarifi 225 kn, moš i za 500 kn,, zašto se uopće vezat ugovorom, kad imaš recimo VIP 120 kn neograničeno,, a i drugi operateri imaju takve tarife da možeš pričat do besvjesti za cca tih stotinjak kn, da ne govorim da dolazi vrijeme tih smartphona gdje ti ni ne treba mreža nego pričaš i šalješ poruke preko neta,, tako da za tu razliku do tvojih 225 + uspostave i frekvencije kn u 2 godine možeš kupiti bez problema smartphone,,
al opet se pitam čemu ako mi postojeći radi OK,, druga je stvar bila prije prelaz sa običnog na smartphone, al sada su to sve nijanse
Je ili 5000 kn. Kaj ti dobijes za tih 120 kn? Dobijes kitu. Kod mene se za 225 kn dobije - 2000 minuta (u sve mreze), 1000 sms-a i 4 GB Flat gdi ruse brzinu nakon 4 GB.
Isto tako imam veca primanja. Opce ni ne osjetim taj novi telefon, to mi dojde onak skoro pa za badava. Nek jednom na mjesec ne odem za vikend van i mogu si kupiti dva.
Svi ti ugovori su zamisljeni za zapadno trziste i opce nema smisla trazit razloge kupovine necega.
Radi baterije ako nista drugo ili zato jer mozes ili zato jer se lozis na gadgete i oces ga.
Sto ljudi sto cudi.
Ja danas bio u tmobile jer mi ovaj mjesec istice preplata i za produžetak ugovora na jos dvije godine nude mi iPhone 4 16GB za "samo" 2799kn..
Nemoguce! Ovisi i do tarife, ali 4ka od 16GB se ionako vise ne prodaje, tako da je minimum 4S, sto je za neki "low budget" pretplatu kod nas (nazalost) normalna stvar...
Srecu imaju oni koji mob dobivaju od firme (odnosno biraju ga), ili samo plate mob po toj cijeni a firma mjesecni iznos na racunu (za vrijeme trajanja ugovora)
Te cijene su bez njihovog sales taxa koji je obicno negdje do 10%, ovisno gdje zivis.
Inace, zgodno je to. Sto vise mob razocara samoprozvane znalce, vise ga kupuju oni koji su stvarno bitni. Oni koji ga kupuju.
da, pitaj par retaja isto u zagrebu ... btw ti ne vidiš da se pola njih sprda?
Aha, znači ove koje su zaustavili su svu retaji?
Samo mi nemoj reći da bi ti u tom slučaju, istoj situaciji reagirao drugačije!
Btw. toliko o iKorisnicima.
Sprdaju se.
extra obitelj+ M
Kakvi jadnici, trče u poslovnice da ostave 2 plaće za taj komad telefona! Svaka čast što su napravili takav prestiž od tog telefona¨!
da, pitaj par retaja isto u zagrebu ... btw ti ne vidiš da se pola njih sprda?
Aha, znači ove koje su zaustavili su svu retaji?
Samo mi nemoj reći da bi ti u tom slučaju, istoj situaciji reagirao drugačije!
Btw. toliko o iKorisnicima.
Sprdaju se.
da, nekolicina su vidljivo retaji, neki se sprdaju, a neki su pali na foru. Isto bi bilo i u HR ... ti nisi gledao one zaebancije kad pitaju ljude po ulici što znači, ne znam diplomacija, pa dobiješ svakakve retardirane odgovore ... nisi svjestan gdje živiš.
Vozim obilaznicom prije pola sata i obilazim neki matiz, a teta priča na iphone-u :) Priceless! Auto prodaš i dobiš tri telefona :)
Općenito ekipa nema love, pljuje po svmu živome u državi i i oko nje, kamo ide ovaj svijet....lalala. Ali kad izađe novi telefon (nebitno iPhone ili Android), oni prodaju i vlastiti bubreg da ga kupe.
Šteta da se barem nitko od tih poznanika nije odrekao pušenja ili alkohola, pa bih barem rekao da ti telefoni imaju i dobru stranu.
ps. ne znam koji iphone, ali to je nebitno.
da, nekolicina su vidljivo retaji, neki se sprdaju, a neki su pali na foru. Isto bi bilo i u HR ... ti nisi gledao one zaebancije kad pitaju ljude po ulici što znači, ne znam diplomacija, pa dobiješ svakakve retardirane odgovore ... nisi svjestan gdje živiš.
Jako dobro sam upoznat gdje živim, a ti nisi svjestan što ti pokušavam reći kakvi ljudi 95% kupuju iProizvode.
Od 400 miljuna u cijelom svijetu prodanih iProizvoda, reži me ako 200-250 milijuna nije prodano u tim poganskim zemljama SAD-a.
Ti si završio psihologiju i znaš iščitait iz ljudskih reakcija sprdaju li se ili ne... de molim te, kako je teško biti objektivan i realan.
Apple je sa svojim iphone-om uspio ono što je rijetkima. Uvukao se u podsvijest korisnika i tamo je zadobio svoju vrijednost.
Važno ga je imati bez obzira na racionalnu svjesnu prosudbu njegove korisnosti.
Jako dobro sam upoznat gdje živim, a ti nisi svjestan što ti pokušavam reći kakvi ljudi 95% kupuju iProizvode.
Od 400 miljuna u cijelom svijetu prodanih iProizvoda, reži me ako 200-250 milijuna nije prodano u tim poganskim zemljama SAD-a.
Ti si završio psihologiju i znaš iščitait iz ljudskih reakcija sprdaju li se ili ne... de molim te, kako je teško biti objektivan i realan.
Ne da mi se više objašnjavat ljudima da zatucanih u HR ima proporcionalno broju stanvoništva jednako kao i u USA, možda i više, zapravo uvjeren sam puno više jer nam je država u deset puta gorem neredu. Da si bio u vojsci recimo, bio bi toga bolno svjestan. Prošli put sam dobio crveni jer sam rekao da su kinezi još divljiji narod i veće seljačine od amera, generalno. Na Bug forumu je popularno pljucati po amerima ( i Appleu ) iako masovno konzumiramo ono što nam svaki dan serviraju. I ti i svi.
Apple je sa svojim iphone-om uspio ono što je rijetkima. Uvukao se u podsvijest korisnika i tamo je zadobio svoju vrijednost.
Važno ga je imati bez obzira na racionalnu svjesnu prosudbu njegove korisnosti.
Sva sreća pa u svijetu postoje ljudi i tvornice (tzv. konkurencija) koja se protiv toga ponekad bezuspješno bori.
I što postoje ljudi koji racionalno razmišljaju i ne svršavaju kada vide jabuku, što ne misle da imaju bolji status u društvu ako imaju hipsterski mobitel,
hipsterske slušalice dr. Dre, itd.
Vozim obilaznicom prije pola sata i obilazim neki matiz, a teta priča na iphone-u :) Priceless! Auto prodaš i dobiš tri telefona :)
Općenito ekipa nema love, pljuje po svmu živome u državi i i oko nje, kamo ide ovaj svijet....lalala. Ali kad izađe novi telefon (nebitno iPhone ili Android), oni prodaju i vlastiti bubreg da ga kupe.
Šteta da se barem nitko od tih poznanika nije odrekao pušenja ili alkohola, pa bih barem rekao da ti telefoni imaju i dobru stranu.
ps. ne znam koji iphone, ali to je nebitno.
Kako je nebitno koji je iphone ako cijena varira od 400kn za polovni 3G do 5-6-7k za novi 4S bez pretplate?