I nikak mi nije jasno što to skidaš, a da nemožeš preko wirelessa???????
Poanta je u mobilnosti. Poneses mobitel, poneses laptop i imas mobitel u autu, u busu, na livadi, nasred jezera u bozjoj materi. Zasto se ja uopce trudim?
I nikak mi nije jasno što to skidaš, a da nemožeš preko wirelessa???????
Poanta je u mobilnosti. Poneses mobitel, poneses laptop i imas mobitel u autu, u busu, na livadi, nasred jezera u bozjoj materi. Zasto se ja uopce trudim?
"Apple je već ranije najavio svoj novi poslovni koncept prema kojemu više neće davati ekskluzivu na distribuciju svojih proizvoda stoga nas ne iznenađuje najava kako će i drugi operatori na hrvatskom tržištu u budućnosti ponuditi iPhone." - kaze t-mobile, koji je kao imao ugovor na ekskluzivu...
"ko pita tmobile imaju li ekskluzivu
ako apple odluci dat iphone vipu
sta mogu napravit... " - kaze apoteka 6.10.2010
neman ja nista protiv toga, valjda je vip zasluzio apple-ovo povjerenje
s druge strane, mislim da tele2 nikad nece, jer su prejeftini i imaju razuman odnos cijene/kvalitete
a to nije magicno
Šta mislite kad će se pojavit u vipu? Sada je već skoro mjesec dana prošlo od najave. Koliko je prošlo odkako je tcom najavio pa pustio u prodaju?
Lool hejteri Iphoneu pada popularnost???
Da zato je i nestašica istih!loool
Lool hejteri Iphoneu pada popularnost???
Da zato je i nestašica istih!loool
Koji je tvoj problem čovječe??
Ohladi malo ,hebo te telefon!!!
Koji je tvoj problem čovječe??
Ohladi malo ,hebo te telefon!!!
Oh boze kakvih se tu gluposti nacitas...
Šta mislite kad će se pojavit u vipu? Sada je već skoro mjesec dana prošlo od najave. Koliko je prošlo odkako je tcom najavio pa pustio u prodaju?
Početkom 2011... jer T-Mobile ima exkluzivu do Božića tj. kraja godine.
Početkom 2011... jer T-Mobile ima exkluzivu do Božića tj. kraja godine.
Tek tako kasno????Pa ja sam se nadao ovaj mjesec :(
Ima netko novosti što se tiče četvorke u vipu?
Ja sam isto čuo da će za Božić. Baš me zanima koje će bit odnos cijene iPhone 4 i Desire HD
Ja sam isto čuo da će za Božić. Baš me zanima koje će bit odnos cijene iPhone 4 i Desire HD
Šteta kaj tek poslje božiča dolazi...Iphone 4 če naravno biti skuplji...
Čuo sam i za božić ali samo opet pročitao da će ovaj mjesec. Tarife koje je vip dao traju do 30 ovog mjeseca i imaju vald neke posebne pogodnosti štajaznam a ona fora da tcom ima ekskluzivu do božića je navodno priča za malu djecu :D