iPhone 4 - cijene i dostupnost

poruka: 160
|
čitano: 50.502
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4 - cijene i dostupnost".
16 godina
neaktivan

Tko ima više aplikacija, ima moj buy. Ako se Android pribliči iPhoneu, neka bude Android.

Naravno, nije to jedini uvijet, ali to dostupnost aplikacija je 60% odabira. Šta će mi mobitelsmartphone sa 12, 23 MP kamerom ili HD ekranom kada mogu birati između 50 aplikacija?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPhone 4 - cijene i dostupnost
dadoremix kaže...

kako ne kužite

revolucija je, pogotovo amerima

neznam koliko je tamo nokia i ostali zastupljeni, al očito nije dovoljno kad im je ovo wow efekt

šta mislite, zašto jobs ne prezentira taj jojofon 4 u japanu, pa tamo bi mu se smijali, tamo pa su več ohoho naprijed sa tehnologijom za javno pučanstvo

uglavnom mob je super, imam 3gs i zadovoljan, dok vidim 3G koji neki vole uspoređivat, nebo i zemlja po brzini, a vjerovatno če onda i opet biti takva razlika sa 3gs VS 4

A najviše me zanima kakva je sad baterija unutra, dal če konačno barem 2-3 sata više držat, al pošto je veči potrošač, jači cpu, ekran.. hmmm, bit čemo valjda sretni ako ostane na istoj razini kao i ovi do sada.

Nedavno istraživanje: oko 70%  SVIH smartfoneova u Japanu je iPhone. Prema tome Japanci nemaju takve proizvode i kvalitete kao što su iPhone i iPad jer ih nebi toliko kupovali i koristili. 

Što se tiče ovog pljuvanja videopoziva. Naravno da su drugi imali nazovimo to videopoziv i ranije, ali ovo će kao i puno drugih mogučnosti iPhonea  funkcionirati po prvi put kako treba na takvom uređaju. To nije izum nego revolucija , jer sada napokon radi. Malo promatrajte IT svijet kroz nekoliko mjeseci. Svi drugi jači mobiteli će ovo spominjati i implementirati u svoje uređaje, tako da naravno radi, a ne kao do sada. 

iPhone 4 mi se čini sve u svemu fenomenalan uređaj. Puno je izvrsnih mobitela na tržištu i svako si bira što mu odgovara, ali ovaj spoj hardvera, softvera, (appstore, itunes) i najjačeg marketinga u povijesti IT-a uz puno milijardi viška u blagajni je jednostavno nedostižan za konkurenciju s bilo kojeg kontinenta. Ako ne vjerujete, čitajte statistiku u slijedećih godinu dana.

17 godina
neaktivan

ja ne kužim ovu jabuku..stare tehnologije stave u svoj mobitel i te tehnologije postanu nove, kao da ih prije nije bilo. pa ja na svom mobu(v640i) imam video poziv. nikad ga nisam koristio. onda sam vidio da u novom OS-u će bit promjena pozadine. pa to je imao svaki mob. najbolje je što se tome dive.

čudna masa.

ot: što je bolje uzet? high komp za 9000 ili high smartphone+slabiji komp za ostatak para?

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Toliko pompe nizasta.

Sve koje znam, a da imaju iPhone iskoristavaju samo one mogucnosti koje daju i 10x jeftiniji mobiteli.

Ali glavno se p*ese*avati. Doduse i to je proslo, jer vec i kumice na placu imaju iPhone.

Sve u svemu, zaboli me. Niti ne znam zasto su izbacili novi model, osim sto su vjerojatno zakljucili da mogu jos vune 'osisati', pa sisaj dok mozes.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Toliko pompe nizasta.

Sve koje znam, a da imaju iPhone iskoristavaju samo one mogucnosti koje daju i 10x jeftiniji mobiteli.

Ali glavno se p*ese*avati. Doduse i to je proslo, jer vec i kumice na placu imaju iPhone.

Sve u svemu, zaboli me. Niti ne znam zasto su izbacili novi model, osim sto su vjerojatno zakljucili da mogu jos vune 'osisati', pa sisaj dok mozes.

Kada držiš u ruci iPhone i 10X jefiniji uređaj onda znaš zašto iPhone vrijedi 10X više lol

Nova generacija donosi neka poboljšanja koje bi u nekim stvarima trebala olakšati posao ( A4 ) , ovo je čisto s developerskog stajališta.

http://www.woodgamesfx.com
16 godina

Ljudi, jeste da je video poziv postojao prije 4 godine i nije se koristio, zašto? Možda zato što onda skoro pa nijedan mobitel nije imao wifi, i što pola ljudi kući i nije imalo wireless mrežu(neki nisu imali ni brzi internet)a 3g je bio preskup i nije bio pokriven. Da nisu to možda razlozi ne korištenja video-poziva a ne zato jer nije radilo? Sada kada imamo sve predizpozicije(većina ljudi ima kući brz internet i wireless)kada se za koliko-toliko razumnu lovu može imati 3G internet u raznim pretplatama, sada očito ima smisla koristiti video poziv, samo mi ne treba to on reći da bi tako nešto shvatio. I uostalom sada je videopoziv samo wifi, znači praktički samo kad si u svojoj kući ili kod prijatelja koji su ti dali da im se nakaćiš na net, a što onda nije bolje koristiti skype i gledati se preko 22'' monitora negu buljiti u 3,5'' ekran? A videopoziv na ulici meni ima smisla jedino kao da pričaš normalno sa osobom i recimo vidiš nešto što bi htio podjeliti i upališ prednju(ili stražnju kameru) i pokažeš to, a ovaj to pogleda i poslije se vratite na normalan razgovor. Tako štedite sve od prometa do baterije.

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
MiH kaže...
dadoremix kaže...

kako ne kužite

revolucija je, pogotovo amerima

neznam koliko je tamo nokia i ostali zastupljeni, al očito nije dovoljno kad im je ovo wow efekt

šta mislite, zašto jobs ne prezentira taj jojofon 4 u japanu, pa tamo bi mu se smijali, tamo pa su več ohoho naprijed sa tehnologijom za javno pučanstvo

uglavnom mob je super, imam 3gs i zadovoljan, dok vidim 3G koji neki vole uspoređivat, nebo i zemlja po brzini, a vjerovatno če onda i opet biti takva razlika sa 3gs VS 4

A najviše me zanima kakva je sad baterija unutra, dal če konačno barem 2-3 sata više držat, al pošto je veči potrošač, jači cpu, ekran.. hmmm, bit čemo valjda sretni ako ostane na istoj razini kao i ovi do sada.

Nedavno istraživanje: oko 70%  SVIH smartfoneova u Japanu je iPhone. Prema tome Japanci nemaju takve proizvode i kvalitete kao što su iPhone i iPad jer ih nebi toliko kupovali i koristili. 

Što se tiče ovog pljuvanja videopoziva. Naravno da su drugi imali nazovimo to videopoziv i ranije, ali ovo će kao i puno drugih mogučnosti iPhonea  funkcionirati po prvi put kako treba na takvom uređaju. To nije izum nego revolucija , jer sada napokon radi. Malo promatrajte IT svijet kroz nekoliko mjeseci. Svi drugi jači mobiteli će ovo spominjati i implementirati u svoje uređaje, tako da naravno radi, a ne kao do sada. 

iPhone 4 mi se čini sve u svemu fenomenalan uređaj. Puno je izvrsnih mobitela na tržištu i svako si bira što mu odgovara, ali ovaj spoj hardvera, softvera, (appstore, itunes) i najjačeg marketinga u povijesti IT-a uz puno milijardi viška u blagajni je jednostavno nedostižan za konkurenciju s bilo kojeg kontinenta. Ako ne vjerujete, čitajte statistiku u slijedećih godinu dana.

I statistika ce reci da od ljudi koji si mogu prisustiti iphone otprilike onolliko posto ljudi koliko se kuzi u mobitele nece imati iphone nego neki HTC, SE, Nokiu ili nesto drugo. 

Sala naravno, ali da mnogi telefoni imaju sve to isto i puno vise je istina i mozes reci sta god hoces. Za sta cu koristiti taj video call_ Jedino sto ce mi sve novce pocuclat.

Guess again, freakshow. I'm coming back to town, and the last thing that's gonna go through your mind before you die... is my size- 13 boot!
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ljudi, jeste da je video poziv postojao prije 4 godine i nije se koristio, zašto? Možda zato što onda skoro pa nijedan mobitel nije imao wifi, i što pola ljudi kući i nije imalo wireless mrežu(neki nisu imali ni brzi internet)a 3g je bio preskup i nije bio pokriven. Da nisu to možda razlozi ne korištenja video-poziva a ne zato jer nije radilo? Sada kada imamo sve predizpozicije(većina ljudi ima kući brz internet i wireless)kada se za koliko-toliko razumnu lovu može imati 3G internet u raznim pretplatama, sada očito ima smisla koristiti video poziv, samo mi ne treba to on reći da bi tako nešto shvatio. I uostalom sada je videopoziv samo wifi, znači praktički samo kad si u svojoj kući ili kod prijatelja koji su ti dali da im se nakaćiš na net, a što onda nije bolje koristiti skype i gledati se preko 22'' monitora negu buljiti u 3,5'' ekran? A videopoziv na ulici meni ima smisla jedino kao da pričaš normalno sa osobom i recimo vidiš nešto što bi htio podjeliti i upališ prednju(ili stražnju kameru) i pokažeš to, a ovaj to pogleda i poslije se vratite na normalan razgovor. Tako štedite sve od prometa do baterije.

O kakvoj cijeni videopoziva vi pričate? Evo vipnet-ov cjenik: http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/pozivi/video-poziv

Cijena videopoziva preko UMTS-a se obračunava po toj cijeni, kao govorni poziv prema svojoj cijeni, i 3G internet nema nikakve veze s tim. Ili vi pričate o nečem drugom?

17 godina
Stvarno nije nista specijalno, dapace izvana izglrda kao tipicna Nokia. Tehnicka poboljsanja su mala. Pokusat ce pojacati prodaju marketinskim trikom Face live, i tu ce stvar upirati.

0 0 hvala 0
17 godina
Njambris kaže...
grimyHR kaže...

koliko ja vidim nema video razgovora, ima sam neki usrani face time koji vrijedi ako razgovaraju dva iphona 4 i to samo preko wifi-a

To i jest video razgovor samo sto ga Apple zove : Face time. I trenutno je samo preko wifi jer trebaju vremena da sloze i na 3g. Najvise ih muci potrosnja mb-a ( internet promet). Pa ja nebi bas preko 3g- imao video chat. Previse skupo IMO. Smijeh

bez brige, bit će to glavna stvar u iPhone 5 Smijeh

One more thing.. you can actually make a video call over 3G!! Can you actually believe that?

It exceeds beyond your ability how things works.. and it's magical.

Moist.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 14:23 (nixass).
16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
Stoja kaže...

O kakvoj cijeni videopoziva vi pričate? Evo vipnet-ov cjenik: http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/pozivi/video-poziv

Cijena videopoziva preko UMTS-a se obračunava po toj cijeni, kao govorni poziv prema svojoj cijeni, i 3G internet nema nikakve veze s tim. Ili vi pričate o nečem drugom?

ne, upravo o tim videopozivima se prica, ali te iphone 4 ne podrzava, nego samo neko svoje sranje koje vrijedi samo ako i druga osoba ima iphone 4 i ako im je oboje dostupan wifi, umjesto da su napravili kompatibilno sa ostalima

ovo sta iphone 4 ima nije videopoziv nego je tesko neupotrebljivo sranje koje se nadam da nitko nece prihvatiti i koje je trenutno manje upotrebljivo od video poziva po kojima se toliko pljuje

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
ne, upravo o tim videopozivima se prica, ali te iphone 4 ne podrzava, nego samo neko svoje sranje koje vrijedi samo ako i druga osoba ima iphone 4 i ako im je oboje dostupan wifi, umjesto da su napravili kompatibilno sa ostalima

ovo sta iphone 4 ima nije videopoziv nego je tesko neupotrebljivo sranje koje se nadam da nitko nece prihvatiti i koje je trenutno manje upotrebljivo od video poziva po kojima se toliko pljuje

A jbg, nije valjda da te čudi da Apple mora biti poseban po nečemu, i naravno, to nešto je zapravo nekakvo proprietary polovično rješenje. Mislim da sam to već vidio kod njih. Oni su upravo "izmislili" videopozive, multitasking također.

15 godina
protjeran

Decki smanjite frustraciju, ma bit ce nokia N8 puno bolji uredjaj Belji se

A tek novi symbian Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
grimyHR kaže...
Mirko935 kaže...
Stoja kaže...

Znaci ipak nije sve kako treba, a?  Izlanuo se

A ja skoro mislio: "Mogo bi si kupit jednog".

xD

Mozda bude nesto pozitivno od ovog svega. Mozda provideri uvedu video pozive u Hrvatsku...

- Psiho246
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Znaci ipak nije sve kako treba, a?  Izlanuo se

A ja skoro mislio: "Mogo bi si kupit jednog".

xD

Mozda bude nesto pozitivno od ovog svega. Mozda provideri uvedu video pozive u Hrvatsku...

hej, pa hrvatska vec je jedna od rijetkih zemalja koja to i ima :)

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina

bla bla bla...

Nego da li netko zna točan datum kada ovo čudo dolazi u HR? Da li će biti neke predbilježbe?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 14:48 (MatkoBB).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako iPhone kopira Google nexus one to nevjerojatno.odite na gsm arenu I usporedite ih samo operativni sustav I processor nisu isti I iPhone ima samo drukcije sucelje koje je nekima ljepo.ja Neznam koje "budale" bih kupile iPhone umjesto nekih boljih, jeftinijih i ljepsih uređaja . HTC evo 4 g je 100 put bolji od iPhone-a.

1 1 hvala 0
16 godina
900 Ghz Snapdragon kaže...
Kako iPhone kopira Google nexus one to nevjerojatno.odite na gsm arenu I usporedite ih samo operativni sustav I processor nisu isti I iPhone ima samo drukcije sucelje koje je nekima ljepo.ja Neznam koje "budale" bih kupile iPhone umjesto nekih boljih, jeftinijih i ljepsih uređaja . HTC evo 4 g je 100 put bolji od iPhone-a.

Ne znam zašto se zamaraš što drugi kupuju... na kraju krajeva mobitel kupuješ zbog sebe, a ne zbog susjeda... ako je tebi bolji HTC, uzmi HTC i uživaj u njemu.

Stvarno mi nije jasno čemu ta "mržnja" prema korisnicima apple proizvoda...Čemu predrasude da je netko budala, modni mačak ili tatin sin ako kupi iPhone?

15 godina
protjeran

LOL XD

dobra!

17 godina

Lol, plaća se nadogradnja OS-a za iPod touch. Crap!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Malto kaže...

Lol, plaća se nadogradnja OS-a za iPod touch. Crap!

Ma šta se plaća? Nađeš negdje na netu firmware i napraviš restore s tim firmwareom

15 godina

iOS4 će biti bespatan za sve uređaje

http://www.ipodtouchfans.com/blog/4672/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zaboravio si ekran, memoriju i prednju kameru.

al kad se sve zbroji iphone je cista kopija nexusa

17 godina
neaktivan
ansha kaže...

LOL XD

dobra!

Ma nije 100 nego 200 puta a kao potvrdu cu da sam sebe downthumbum ( iako mislim da ne moze LOL ), zato ako ima dobrovoljaca neka to i urade.Ali samo jednom :).

Ovo je nesto najgluplje u zivotu sto sam izjavio.

It's so deep how can you be so shallow
17 godina
neaktivan
nixass kaže...
Njambris kaže...
grimyHR kaže...

koliko ja vidim nema video razgovora, ima sam neki usrani face time koji vrijedi ako razgovaraju dva iphona 4 i to samo preko wifi-a

To i jest video razgovor samo sto ga Apple zove : Face time. I trenutno je samo preko wifi jer trebaju vremena da sloze i na 3g. Najvise ih muci potrosnja mb-a ( internet promet). Pa ja nebi bas preko 3g- imao video chat. Previse skupo IMO. Smijeh

bez brige, bit će to glavna stvar u iPhone 5 Smijeh

One more thing.. you can actually make a video call over 3G!! Can you actually believe that?

It exceeds beyond your ability how things works.. and it's magical.

Moist.

Over WIFI 4 free bez third party softvera out of the box, yes its magical....i nije do Applea nego do network carriera...

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
neaktivan

Ko ima novaca i kome se svidja kupit ce ga,ko ima novaca i nesvidja mu se kupice si neki drugi,ko nema para i svidja mu se nece ga kupit i ko nema para i nesvidja mu se nece ga kupit...prosto kao dirty talkOsmijeh

Ja licno nebi dao toliki novac ni za jedan telefon,netreba mi nista osim poziv,sms,alarm...i onako da nije tezak...planiram si uzet jedan od onih mali samsunga sto je kao Jadro keksOsmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da taj nexus one je genijalniji 150x od iPhonea, cak sam cuo da je od frenda frend kupio jednog....

HTC je 1500x puta bolji od iPhonea zato ce se i prodat duplo vise, kao sto je i dosad bio obicaj

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
neaktivan
Random. kaže...

Tko ima više aplikacija, ima moj buy. Ako se Android pribliči iPhoneu, neka bude Android.

Naravno, nije to jedini uvijet, ali to dostupnost aplikacija je 60% odabira. Šta će mi mobitelsmartphone sa 12, 23 MP kamerom ili HD ekranom kada mogu birati između 50 aplikacija?

pa ako su ti aplikacije najbitnije - onda si kupi Windows mobile i sklepaj si u .NET-u šta ti treba. btw. koje ti to aplikacije koristiš?

17 godina
tnakir kaže...

Ma da... to ni meni nije jasno... video call :) Tko to uopce koristi :)

Dosta mi je sto sa budalama moram pricat, da ih nebi jos i gledao...

Pa jednog dana kada budeš imao kćer koristit ćeš uslugu s veseljem.  Ujutro u pola dva zovneš djete pa da provjeriš da li pleše u disku ili na ... !

17 godina
neaktivan

Neznam dali je videopoziv kompatibilan sa skypom ili samo sa jos jendim iphonom...

jer ako je kompatibilan sa skype PC programom onda to nije lose, tj mogu sjest u stolicu i pricat na sastanku ili slicno... (koristim to cesto jer imam sastanke sa amerikom, mislim ljudima) ...

ali to mi je isto sjedio u stolici ispred PCa ili 2,5 metra dalje na krevetu

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice