iPhone 2.2 – bez iznenađenja

poruka: 8
|
čitano: 1.842
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 2.2 – bez iznenađenja".
17 godina
neaktivan

I naravno opet, kao i svaki put kad izadje novi firmware, je zablokiran iTunes store!! Ne razumijem zasto je apple toliko skrt pa ne zeli stavit jos servera, kad je ocigledno da im treba!!! Viče

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPhone 2.2 – bez iznenađenja

Pa da se mogu smijati iznerviranom mladcu iz rvatske.. hehe

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Pa da se mogu smijati iznerviranom mladcu iz rvatske.. hehe

hehe
Ma ne, al stvarno mi nije jasno! Mislim, tolko brinu o marketingu, a svaki put kad izadje novi sofrware nastane zbrka!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

ja stavio 2.2 i touch mi skroz zbrejkao.Morao sam restore napravit da bi ga upalio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam stavio i sve super radi! Jako sam zadovoljan, aplikacije se sad puno brze instaliraju i apdejtiraju (hvala bogu vratili su tipku Update All)! Jedino ne kuzim kako da udjem u taj street view! Jel zna neko? Ja imam iTouch, jel bi trebo imat i Street view na njemu, ili je to samo za iPhone zbog GPS-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima razlike između iPhone i Touch verzije 2.2 softvera. Možda je i to jedna od razlika.

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Ima razlike između iPhone i Touch verzije 2.2 softvera. Možda je i to jedna od razlika.

Da, sad sam tek iso citat sve sto pise na appleovoj stranici, Street view jos ne postoji za iTouch, ostalo je sve isto sto se tice 2.2.
Mape zapravo ostaju ne premjenjene kod iToucha, za razliku od iPhonea.

Evo sad malo gledam sve novosti, i stvarno je super sve! Kao sto sam vec rekao instaliranje aplikacije je brze, hvala bogu moze se iskljucit automatsko ispravljanje rijeci, Home tipka vas sad dovede na prvu stranicu pocetnog izbornika ako ste na nekoj drugoj (ovo mi se jako svidja), safari je malo promjenjen (i kazu da je stabilniji). Jedino sto ne razumijem na ovoj stranici je ono sto pise:

Mail Improvements

Enjoy improved email scheduling and better wide-format HTML email.

Sta im znaci ovo sto sam podcrtao?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2008 17:58 (Assassin).
17 godina
neaktivan

Otvorio sam temu iPhone - korisni linkovi na 

http://forum.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/iphone-korisni-linkovi/11437.aspx?page=0&jumpto=144530&sort=asc&view=flat

pa ako imate koji dobar, pišite...

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice