iPhone na 17% u SAD-u

poruka: 7
|
čitano: 1.188
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone na 17% u SAD-u".
17 godina
neaktivan
iPhone na 17% u SAD-u

AAAAAAAAhhhhhhhhhhh kako mrzim kad neko iPhone zove smartphone-om. Daleko je on od smart.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPhone na 17% u SAD-u
scorpion667 kaže...

AAAAAAAAhhhhhhhhhhh kako mrzim kad neko iPhone zove smartphone-om. Daleko je on od smart.

Po čemu?
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...
scorpion667 kaže...

Po čemu?
  Ta znam da te ne zanima, samo nabijaš postove. Potrudio sam se pogledati tvoje odgovore u nekoliko tema i većina ih se svodi na jednu riječ. A ako te zanima detaljnije o iPhoneu imaš milijun tema o njemu na ovome forumu a i na apple-ovoj stranici možeš pogledati što sve iPhone nudi pa ti onda prosudi jeli smartphone ili nije.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
vjeko kaže...
scorpion667 kaže...

Po čemu?
  Ta znam da te ne zanima, samo nabijaš postove. Potrudio sam se pogledati tvoje odgovore u nekoliko tema i većina ih se svodi na jednu riječ.
Većina? Daj ih nabroji?

"A smartphone is a mobile phone offering advanced capabilities beyond a typical mobile phone, often with PC-like functionality. There is no industry standard definition of a smartphone.[1][2] For some, a smartphone is a phone that runs complete operating system software providing a standardized interface and platform for application developers.[3][4] For others, a smartphone is simply a phone with advanced features like e-mail and Internet capabilities, and/or a full keyboard."

Dovoljno riječi za vas gospodine?
17 godina
neaktivan
Ajde smokljan stavi svoju glavu pokraj kamena pa napravi istu usporedu. Kladima se da je rezultat izjednacen...
17 godina
iPhone na 17% u SAD-u

Ne volim sve kaj nije mobitel, tj. ima više od mogućnosti slanja poruka, poziva i kamere....

A čemu je SAD nama toliko bitan?

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice