iPhone < Windows Phone < Android

poruka: 44
|
čitano: 5.161
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone < Windows Phone < Android".
14 godina
neaktivan

Ovo i je stvarni poredak.

15 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

ova Nokia izgleda baš supač !

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

iPhone prvi!!!! Odozada  {#}

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 20:29 (Kordy).

18 1 hvala 0
15 godina
odjavljen

Po meni, prva je 3310! :D

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cool story bro.

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: iPhone < Windows Phone < Android
royalhero kaže...

Ovo i je stvarni poredak.

Ne. Nije.

16 godina
neaktivan

Odličan mobitel!! A OS je još i bolji, vrlo brzo sam se otarasio iPhone-a i Androida nakon što sam vidio što je Windows Phone...

4 0 hvala 0
15 godina

Sta se bunite. It´s Windows time

AMD u &amp;amp;lt;3 Intel u C===3
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LOL je sve sta cu rec na ovu procjenu :D

0 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: iPhone &lt; Windows Phone &lt; Android
Očekivano, ios je ionako bezveze
15 godina

Windows Phone, izvanredan sustav kojeg čeka svijetla budućnost. Družio sam se kroz ovaj tjedan s Omniom 7 i sve šta mogu reći, wau! Pojede i Android i iOS. 

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno svježim vjestima
Moj PC  
11 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Random. kaže...

Ne. Nije.

Što bi mijenjao?

14 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Windows Phone, izvanredan sustav kojeg čeka svijetla budućnost. Družio sam se kroz ovaj tjedan s Omniom 7 i sve šta mogu reći, wau! Pojede i Android i iOS. 

Jedino je to sto nema toliko igra. Ja sam koristio xperiu x1 i po meni windows phone je super,al ne toliko koliko i android, a Iphone je precijenjen.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 21:01 (Lovro2209).
14 godina
neaktivan

Želim mogućnost TD-a vijesti.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
royalhero kaže...
Random. kaže...

Ne. Nije.

Što bi mijenjao?

Dobro znaš  što bih mijenjao. Ovo je predviđanje a ti se praviš da je ovo stvarni poredak. Molim te nemoj mi reći da je WP ispred iOS-a.

16 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Šta predlažeš, da ga prodam?

17 godina
odjavljen
axis kaže...
Kordy kaže...

Šta predlažeš, da ga prodam?

ne predlažem ništa

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 22:27 (Kordy).
14 godina
protjeran
Točniju procjenu bi sigurno dale one Tarot tete s RTL-a iza ponoći. Ovi su vjerojatno do prije koji dan bili uvjereni da će za 3 godine Symbian biti malo jači od RIMa, ovi od WinMo a oni od iPhona a Android je tebao imat 3,5 % ili tako nešto.
14 godina
protjeran
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lovro2209 kaže...
Vapor kaže...

Jedino je to sto nema toliko igra. Ja sam koristio xperiu x1 i po meni windows phone je super,al ne toliko koliko i android, a Iphone je precijenjen.

Kakve veze Xperia X1 ima sa Windows Phoneom?

Btw, što se tiče ove procjene, bitno da su oni stavili procjenu za narednih 5 godina s postotkom s jednom decimalom, a redovito procjene za jednu godinu promaše za 10 posto. Svašta od tih idiota.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 23:06 (Mirko935).
15 godina
Lovro2209 kaže...
Vapor kaže...

Pa slušaj, možda su nama zaigranima važne igre, ali Windows Phone je kao stvoren za poslovnjake. Izvrstan kalendar u interakciji sa tileovima, integracija sa društvenim mrežama koja je po meni najbolja, a i WP7 ju je prvi uveo.

Mislio sam starom dat Android ali reka je da mu se ne sviđa i da mu je komplicirano. Isprobao je Windows Phone 7 i guess what, sviđa mu se.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno svježim vjestima
15 godina
neaktivan
Lovro2209 kaže...
Vapor kaže...

ispravi me ako sam ukrivu ali X1 nije windows phone nego je windows mobile iako i neki danas govore windows mobile 7.5. SE X1 i  7.0-7.5 generacije nema nista slicno

Edit: X1 je Windows Mobile 6, a windows phone/mobile 7 je potpuno druga platforma dizajnirana od *0*.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 23:57 (Skoll).
15 godina
neaktivan

ja mislim da ce wp7 ili neslavno propast

ili biti prvi

null
17 godina
neaktivan

Cini mi se nerealno. Makar ljudi koriste IE 6 jos dan danas. Vidicemo

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro pa mislim da je to realno 

1. Android = Samsung, HTC, LG, Huwai.....

2. WP7 = Samsung, HTC, LG, Nokia...

3. iOS = Iphone

Ne vidim neko negodovanje ili cudenje ovim podacima  

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
GRDI-146 kaže...

Dobro pa mislim da je to realno 

1. Android = Samsung, HTC, LG, Huwai.....

2. WP7 = Samsung, HTC, LG, Nokia...

3. iOS = Iphone

Ne vidim neko negodovanje ili cudenje ovim podacima  

NE, NIJE REALNO.

Da odeš okulistu?

1. Android = Alcatel, Casio/Nec, Cherry Mobile, Dell, Garmin, HTC, Huawei, Kyocera/Sanyo, Lenovo, LG, Lumigon, Motorola, Openmoko, Samsung, Sony Erricson, ZTE........
2. WP7 = Acer, Dell, HTC, LG, Nokia, Toshiba, Samsung, ZTE. (točka, nema više!)

3. iOS = Iphone

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Android_devices

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Windows_Phone_devices

BTW, pamtimo kao ribe (nikako).  Već je zaboravljen "Microsoftov" HD DVD standard i njegova alijansa kojoj je pripadala Toshiba i dr., koje je jaaako zaribao.

(http://en.wikipedia.org/wiki/DVD_Forum). Samo Toshiba je izgubila milijarde (a bili su tu Hitachi, Matsushita, Mitsubishi, Pioneer, Philips, Sony!... )

M$ je naglo odustao i ustupio Blu-Ray, po$rao se na 150000 (!) "vlastitih" Xbox korisnika koji su kupili add-on HD DVD playere!

Zaribao je milijune Amera kojima je do mjesec dana prije nego li je prepustio tržište za Blu-Ray, uvjeravao sve u bezgranični support za HD DVD.

MS "obećavajućim standardima" svijet više ne vjeruje:što je sa Microsoft Kin telefonima, PlaysForSure standardom, WMF, MSN/MSN Music Store-om, Zune/Zune Marketplace-om, UMPC "pen kompjuterima", MS Tablet PC-ima; OOXML format,  Windows CE, Windows ME -Millenium, Windows "Vista ready" standard ...

Gdje je Bing ("Google killer")? Gdje i MSN i IE6.

"Photoshop killer" Microsoft Digital Image Suite: http://www.microsoft.com/products/imaging/default.mspx

"Microsoft has discontinued its line of Digital Image Suite products*. Many of the digital imaging features and tools that have been enjoyed for years

now can be found in new Microsoft titles and services including Windows Vista™. " {#}

Sparkle, Silverlight, Blend... sve to završava "u oblacima".

Nakon propasti "globalnog" chm-a (komprimirani html), sad i dalje gura - Microsoft OneNote MimeHTML ili skraćeno MHT format!

U čemu je razlika? Pa, kad dobijete od poslovnog partnera MHT datoteku, iskočit će vam - MICROSOFT SKYPE POP-UP REKLAMA!

Microsoft (pre)polako i sigurno tone u prošlost.

Poklanjanje desetaka tisuća Lumia telefona, kao ni svojedobno Zune playera (ili Xboxa ispod cijene izrade), neće pomoći.

WP7 2015? 2% marketshare.

17 godina
neaktivan
Žalosno ali istinito, Microsoft je odavno izgubio na consumer tržištu i Windows 8 će biti ili back to the game, ili definitivni game over. Serveri im međutim dobro idu, Azure i O365 isto tako.
16 godina
neaktivan
Re: iPhone &lt; Windows Phone &lt; Android
Microsoft izgubio na consumer trzistu?
Tu racunas i PC-e na kojima Microsoft ima preko 90 posto udjela?
17 godina
odjavljen
RobertS kaže...
Žalosno ali istinito, Microsoft je odavno izgubio na consumer tržištu i Windows 8 će biti ili back to the game, ili definitivni game over. Serveri im međutim dobro idu, Azure i O365 isto tako.

lol

http://www.w3counter.com/globalstats.php - 31.2% sa browserom sa cijelom frickin internetu, 72%+ sa svojim OSevima na internetu i ti to zoveš gubitkom?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
RobertS kaže...

lol

http://www.w3counter.com/globalstats.php - 31.2% sa browserom sa cijelom frickin internetu, 72%+ sa svojim OSevima na internetu i ti to zoveš gubitkom?

evo, samo što nije izgubio......{#}

kod mene normalno radi.....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice