iPhone – problemi s alarmom

poruka: 82
|
čitano: 12.967
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone – problemi s alarmom".
17 godina
neaktivan
RE: iPhone – problemi s alarmom

Ali ovdje niko MS i njihove proizvode ne dize u nebese kao savrsenstvo, os iz 21 vijeka, najbolji i sl niti iko gejtsa smatra bozanstvom kao sto appleovci dizu jobsa. U tome je razlika.

:)
15 godina
protjeran
Meni 3gs radi normalno.probudio me tocno u 7.00
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mene draga svako jutro budi{#}

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Ali ovdje niko MS i njihove proizvode ne dize u nebese kao savrsenstvo, os iz 21 vijeka, najbolji i sl niti iko gejtsa smatra bozanstvom kao sto appleovci dizu jobsa. U tome je razlika.

Daj nepricaj gluposti, na kojem si ti forumu ulogiran.

e.......
15 godina

Ovo ni nokia 3310 nebi napravila.

That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na bug.hr na kojem sam beskrajne rasprave vodio sa appleovcim i na kojem sam se naslusao gluposti od appleovaca za cijeli zivot. A ti?

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Hahahahaha

Popis dodatne opreme koja je must have uz iphone raste. Kondom i vekerica ;)

A jos jedan mobitel za pozive? {#}{#}  

Malo bezvezna vijest ako mene pitate...{#}

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
15 godina

I najbolji padnu!

Evo pojašnjenja zašto sam rekao najbolji:

Apple ne cilja na poslovne poslovne korisnike kojima su potrebne pravi smartphoneovi za posao. Oni koriste RIM. Apple cilja na obične ljude i druge kojima je važan pristup internetu i razgovor. Zato je napravljen iPhone. Premda ga nevolimo moramo ipak priznati da je to dobar proizvod. Sama njegova korisnost je potpuno mala. No ono što je Jobs pazio i inzistirao na njemu je to da bude nekako jednostavniji i pristupačniji. Zato je taj touchscreen dobar. Sve je jednostavno i pristupačno, vrlo lagano možemo ići koristiti iPhone. I naravno ono još važnije što je Jobs napravio još  kod i iPada je to što je taj Iphone gotovo napravljen bez greške i bugova. Jednstavno je kvalitetan, I zato je popularan jer je u njega uloženo mnogo truda. To možemo zahvaliti Jobsovoj inteligenciji i njegovomu perfekcionizmu. On je taj proizvod hito napraviti savršenim jednostavnim. Čak je bio napravio vlastitu GSM mrežu od 100 GSM uređaja da bi ga testirao. Bilo je i prije uređaja sličnih iPhonu i iPau no oni su loše izvedeni. Većinom su bili nabijeni opcijama i beskorisnim apliacijama punih bugova. I tom još pridnosi to što   je napravio App store. Odmah je postavio standard koje aplikacije moraju imati tako da ima nazovimo to "savršen" uređaj. Razlog je tome i flash koji je zabranjen radi stabilnosti iPhonea. Dakle ovakva zatvorenost applea napravila je njegove prozvode kvalitetnim razrađenim, a ne nabacanim. No ovakva ghreška sa alarmom je vjerovatno nešto što će Jobsa jako naljutiti jers se ne slaže sa njegovim savršenim svijetom.

Ja ovakav način poslovanja ne odobravam. Mogao je Stevica dati korisnicima dopuštenje da sami biraju hoće li uzimati i odakle apliakcije. No ovako im je izbor skučio odamh na sebe.

Inače iPhone i iPad nemaju nekakvu korisnost i iskoristivost no što rade moramo piznati da dobro rade. Njegovoj publici ne treba ništa bolje. Naravno mislim na publiku na zapadu, većinom obične "poslovne" tehnički strane ljude od dobi 15 pa do 35 godina. Zapamtite iPhone i   iPad ne služe   složenim poslovnim proračunima niti takvome nečemu. To je nekome "teenageru" dovoljno. Internet, slike i te stvari. Naravno nama malo zahtjevnijoj publici sa buga to se naravno čini kao glupost. Svi mi volimo imati potpun kontrolu nad kompjuterom te volimo imati neke mogućnosti koje nam ne trebaju. Mi volimo moć. Dok su iPad i iPhone jednostavni proizvodi koje moramo jaibreakat da bi ih kontrolirali.

Zato ću ja uvijek reći da je iPhone gupost, ali nažalost dobro ispeglana glupost. To je značajka svih appleovih platformi(djelomično Maca). Jednostavnost, ali bekosisnost. Mi smo taki i što ćemo. Ipad nikada ne bismo(nedaj bože) kupili. To je unatoč svemu za nsa pre slab i nekorisan uređaj.

Kakav imate stav prema apleu?

4 Mrzim ga
4 Volim ga iznad svega
22 *ebe mi se za apple
Peritus inimicus
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 21:48 (captain_soap_McTawish).

0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
To je zato jer narod prenapuha, svi hateri (citaj ljudi koji nisu dovoljno inteligentni da zivce prosipa na necem drugom), vole ovakve vjesti pa to prenapuhaju...
Udri brigu na veselje...
15 godina
protjeran
A kakvi su to poslovni mobiteli? Kakve mobitele traze ''poslovni ljudi''. Sto imaju ''poslovni mobitel'' a nema HTC HD, iphone i slicni maheri u mobilnoj industriji?
Udri brigu na veselje...
16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
A kakvi su to poslovni mobiteli? Kakve mobitele traze ''poslovni ljudi''. Sto imaju ''poslovni mobitel'' a nema HTC HD, iphone i slicni maheri u mobilnoj industriji?

pogledaj na koji način funkcionira blackberry unutar enterprise okruženja pa će ti bit malo jasnije

kod mene normalno radi.....
15 godina

he he,neki nikad neće naučiti ne vjeruj elektronici namjesti sam

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

poziv- primit poziv.... mail-poslat/primit

sliku-poslat/primit

dokument-poslat/primit

dokument-procitat/napisat

to je to :D

potpis :D
17 godina
protjeran

pa ako samo alarm ne radi i ne dodjes na VAŽAN SASTANAK onda to nikako nije mobitel koji će kupiti poslovni čovjek ! a nije plastika poslovna nego glas koji prodaje taj phon

Z
15 godina
neaktivan
Nevezano uz ovaj određeni problem ali.. neki update kakav-takav dobiju dok se neki mole da ih zahvati slijedeci OS update, uz sve to mole se da taj slijedeci upeate bude ujedno i najnovija verzija OS-a. Vezano uz temu, bas zanimljiv bug. Sva sreca pa kod mene problema nema, bila bi to zabavna ispricnica xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 0:07 (Dom031).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

OT: imao iPhone 2G [kad je izašao]... prodao ga nakon tjedan dana... zaključio da je to igračka.

Sad imam BlackBerry Curve, ma milina, pouzdan, ima sve što treba za posao, pretplatio sam se za 90kn/mj. i imam flat internet.

A da ne govorim o enterprise mogučnostima.... iako nije popularan on je pravi poslovni mob, i znam da ne paše svakome al eto zato je tu Android :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hm, meni se to nije dogodilo

Sve je uredno nastimano, alarmi sviraju kad trebaju

cak ih i uspijem cuti

Doduse, iman nokiu, mozda je u tome stvar{#}

ubio si sve moje ljude
16 godina

Glupost, i je da mislim da je kupovina iphona vecini ljudi greska uzorokovana neznanjem ili patnjom za necim fansi smensi, ova vijest nije trebala biti ni prenesena.

Bug kao bug i ovaj put sreca da je softwerski pa se da ispraviti :)) za razliku od konstrukcijskih problema i problema s politikom doticne firme :))

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moje mišljenje;

iPhone bez Jailbreak-a = N U L A

Ali zato se mora priznati da si Jailbreakom otvarate mogućnosti pretvoriti ga u jako korisnu igračku.

Poanta je da je za iPhone užasno veeeelika podrška, i imate aplikaciju za šta god se sjetite. (pa tako i fix za ovo sranje s budilicom)

Slažem se da Steve zna kako izmusti lovu od kupaca, ali nemože se baš reći da je iPhone sranje.

Evo, samo jedan primjer - Navigacija; - Radi besprijekorno i još me nikad nije iznevjerila (a koristio sam ju poprilično po Italiji, Austriji, Njemačkoj...)

Samo na tome sam ušparao 1 - 2 000 kunica. Doduše, navigaciju nemam baš onlagel (čitaj odostraga)

Slažem se da je to za večinu preskupo i uglavnom neopravdano, ali se isto tako mora priznati da nije baš ni takvo sranje kako određeni forumaši prikazuju.

Eto, pokušao sam izbalansirati post između hejtera i lajkera :-)

Uvijek vrijedi ono "ko voli nek izvoli"

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 8:44 (Zdravac).

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok. Par činjenica,

1. Apple nema veze s navigacijom, već navigaciju koju si instalirao, GPS je prilično precizan u svim uređajima, karte su problem

2. Nije appstore izmišljen zbog savršenstva već zbog ubiranja love.

3. Nije flash izbačen zato jer troši bateriju (Na mojem desireu ju ne troši, znači da nije u tome problem :) ), flash je izbačen zato jer postoje milijuni igara i svega na webu, pa automatski ne bi ljudi te stvari kupovali kroz app store, a to znači i manji profit :)

3 0 hvala 0
16 godina
Neznam koja vam je ta spika u vezi flasha i da ga apple nema zbog igri jer bi im ugrozio profit? Jesi kad probao na desire igrati igre u flashu? Jedino sto bi bilo igrivo su igre di moras lupati krtice i slicno odnosno gdje se samo jedan klik koristi u cijeloj igri. Ako igra zahtjeva tipke, nemozes igrat, ako zahtjeva drag n drop opet je jako tesko igrati jer igre nisu prilagodene malom ekranom i nepreciznosti nasih prstiju naspram strelice misa. Tako da do sada ja na desireu nisam niti jednu flash igru odigrao jer su jednostavno neigrive. Oni androidi koji imaju fizicku tipkovnicu pak bi trebali imati vise sanse ali nisam probao pa neznam...

Ipak se slazem sa appleom kada kgszu da nezele flash jer nije prilagoden touchscreen uredajima, sto je istina. Recimo na dosta videa je tesko premotavati jer je onaj progress bar minijaturan, pa moram skroz zumirati i opet ne lovi kako spada. Takoder ti problem dolazi ako neki sadrzaj u flashu koristi mousehover, odnosno da se nes prikaze kada samo prodes kursorom iznad toga, to na mobu nije moguce(zapravo na desireu i je, mozes sa trackpadom oznaciti nesto ali je dosta sporo)

Tako da opet ima i nes istine u svmu tome, samo opet ne vidim razlog zasto ne dati mogucnost korisnicina. Neka ga stave na appstore i tko hoce nek skine, tko nece nemora i svi sretni...
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...
Neznam koja vam je ta spika u vezi flasha i da ga apple nema zbog igri jer bi im ugrozio profit? Jesi kad probao na desire igrati igre u flashu? Jedino sto bi bilo igrivo su igre di moras lupati krtice i slicno odnosno gdje se samo jedan klik koristi u cijeloj igri. Ako igra zahtjeva tipke, nemozes igrat, ako zahtjeva drag n drop opet je jako tesko igrati jer igre nisu prilagodene malom ekranom i nepreciznosti nasih prstiju naspram strelice misa. Tako da do sada ja na desireu nisam niti jednu flash igru odigrao jer su jednostavno neigrive. Oni androidi koji imaju fizicku tipkovnicu pak bi trebali imati vise sanse ali nisam probao pa neznam...

Ipak se slazem sa appleom kada kgszu da nezele flash jer nije prilagoden touchscreen uredajima, sto je istina. Recimo na dosta videa je tesko premotavati jer je onaj progress bar minijaturan, pa moram skroz zumirati i opet ne lovi kako spada. Takoder ti problem dolazi ako neki sadrzaj u flashu koristi mousehover, odnosno da se nes prikaze kada samo prodes kursorom iznad toga, to na mobu nije moguce(zapravo na desireu i je, mozes sa trackpadom oznaciti nesto ali je dosta sporo)

Tako da opet ima i nes istine u svmu tome, samo opet ne vidim razlog zasto ne dati mogucnost korisnicina. Neka ga stave na appstore i tko hoce nek skine, tko nece nemora i svi sretni...

Zaboravljas da su te igre radene prije ere smartphonova i da nisu prilagodene touchu i malim rezama.

Flash podrzava

, samo sto treba neko vrijeme da se te igre pojave u vecem broju. 

theiphonebabes.com
16 godina
Ali opet tesko da ce i zaviti kada mi je lakse otvoriti market i skinuti neku besplatnu igru, negoj surfati po netu da nadem pa onda jos i gledam da li mi je prilagodena za mob. I opet te igre ce biti po kvaliteti iste na razini ostalih igara u marketu tako da ne vidim smisao zasto bi bas njih igrao. Sada recimo i dosta fora flash igri koje bi igrao na mobu, tipa bridgecraft, fancy pants, portal, ali one nisu prilagodene ts-u i nece nikada biti.

Tako da meni jedina svrha flasha u mobu je mogucnost gledanja svog videa na internetu a sve ostalo se moze svest na igre koje ne rade i reklame koje nemaju svrhu...
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...
Ali opet tesko da ce i zaviti kada mi je lakse otvoriti market i skinuti neku besplatnu igru, negoj surfati po netu da nadem pa onda jos i gledam da li mi je prilagodena za mob. I opet te igre ce biti po kvaliteti iste na razini ostalih igara u marketu tako da ne vidim smisao zasto bi bas njih igrao. Sada recimo i dosta fora flash igri koje bi igrao na mobu, tipa bridgecraft, fancy pants, portal, ali one nisu prilagodene ts-u i nece nikada biti.

Tako da meni jedina svrha flasha u mobu je mogucnost gledanja svog videa na internetu a sve ostalo se moze svest na igre koje ne rade i reklame koje nemaju svrhu...

Mozda ce ti na TV-u biti bolje. Otisli smo daleko od teme xD

theiphonebabes.com
17 godina
neaktivan
Zdravac kaže...

Moje mišljenje;

iPhone bez Jailbreak-a = N U L A

Ali zato se mora priznati da si Jailbreakom otvarate mogućnosti pretvoriti ga u jako korisnu igračku.

Poanta je da je za iPhone užasno veeeelika podrška, i imate aplikaciju za šta god se sjetite. (pa tako i fix za ovo sranje s budilicom)

Slažem se da Steve zna kako izmusti lovu od kupaca, ali nemože se baš reći da je iPhone sranje.

Evo, samo jedan primjer - Navigacija; - Radi besprijekorno i još me nikad nije iznevjerila (a koristio sam ju poprilično po Italiji, Austriji, Njemačkoj...)

Samo na tome sam ušparao 1 - 2 000 kunica. Doduše, navigaciju nemam baš onlagel (čitaj odostraga)

Slažem se da je to za večinu preskupo i uglavnom neopravdano, ali se isto tako mora priznati da nije baš ni takvo sranje kako određeni forumaši prikazuju.

Eto, pokušao sam izbalansirati post između hejtera i lajkera :-)

Uvijek vrijedi ono "ko voli nek izvoli"

Navigacija radi perfektno i na mobu koji je 10 puta jeftiniji. Mozda i bolje ako je bolji software. Kad kazemo da je iphone sranje mislimo na ulozeno dobijeno. Za mob koji kosta 8000 kn je cisto s...e jer ne dobijes toliko bolji mob koliko je skuplji. Uporedi cijeni desire, desire-a HD, X10i, nexus one i iphonea. Koji je skuplji i koliko a koliko vise (ako uopste) nudi?

16 godina

Ovakve vijesti su jedino i samo reklama za iPhone...opet je marketing izgleda dobro odigrao karte....

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Navigacija radi perfektno i na mobu koji je 10 puta jeftiniji. Mozda i bolje ako je bolji software. Kad kazemo da je iphone sranje mislimo na ulozeno dobijeno. Za mob koji kosta 8000 kn je cisto s...e jer ne dobijes toliko bolji mob koliko je skuplji. Uporedi cijeni desire, desire-a HD, X10i, nexus one i iphonea. Koji je skuplji i koliko a koliko vise (ako uopste) nudi?

Ma slažem se ja s tobom, a ak ima budala (nemogu trenutno smisliti prikladniju riječ) koji bi dali 8000 kn za njega - nek im bude.

No, postoji i opcija gdje se dobije za 1 kn. A ima ljudi koji ionako plaćaju pretplatu zbog potrebe.

OK, ne ulazim u raspravu kakvi su ostali koje si nabrojio jer nisam imao prilike raditi s nijednim od njih.

A nije samo navigacija; Jučer sam  na krovu postavljao (kod sebe doma) satelitsku antenu. Pogodi kak sam našao referentni satelit Eutelsat? {#}

Hoću reći da ima svojih prednosti, ali da je precijenjen - to svakako stoji.

Zdravac
17 godina
neaktivan

cijena iphone nije 1 kn. Kad pricas o cijeni uredjaja onda se prica o cijeni u trgovi. Plati i nosi. Bez ikakvih uslovljanja. Ja ga mogu ukrasti pa mi je cijena 0 kn. Jel to cijena tog uredjaja?

I kako si nasao?

15 godina
protjeran

Mene ne moj dummy od 500 kuna probudio kako treba..

LOL

Hahahah kako cu sada zezat ove sa iPhonom, ko ono sa ljevom rukom.

0 0 hvala 0
16 godina

A zašto je tebi jedino T mobile na pameti!? Ako da oni jedini prodaju navedeni i cijelom svijetu!? PA ima brdo drugih načina za kupit navedeni mob za dvostruko nižu cijenu(još i manje) sa garancijom. Ne  kužiš način na koji T mobile funkcionira, njima nije cilj prodat 10 iphona (karikiram) nego 10000 pretplata tu je lova, a sad onaj tko uzima na pretplatu uzet će tarifu 500, 1000, 1500 ili neku drugu zbog potrebe za tom tarifom, a ne zato da uzme Iphone, navedeni mob uzima usput jer ga dobija jeftino. Može on uzet neku drugu marku, ali zašto bi, kad može uzet najskuplje što se nudi za istu lovu.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice