iPhone – nepoželjan u kockarnicama

poruka: 11
|
čitano: 2.119
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone – nepoželjan u kockarnicama".
17 godina
neaktivan

Interesantno kako se već i s takvim stvarima može varati.Iznenađen

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hahah. LOL Smijeh

AMD Phenom II X4 940 ASUS M3A79-T DELUXE CORSAIR HX Series CMPSU-1000HXEU 1000.0 GB SAMSUNG COOLERMASTER HAF 932 Logitech RTL Cordless MX Revolution Laser G11 Samsung T260

0 0 hvala 0
17 godina
RE: iPhone – nepoželjan u kockarnicama

najbolje bi bilo da svi goli budu u kockarnicama pa će se prijevare smanjiti na minimumBelji se

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
18 godina

kockarnica je ta koja vara ljude i uzima im novac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
kowach kaže...

upravo tako.... al kad se sve skupa pogleda sve su to igre na sreću
Poruka je uređivana zadnji put 01.01.2020. u 00:00 (HCSC).
18 godina

Da, igre na sreću od kojih je svaka napravljena tako da su šanse igrača malo ispod 50%. I ako procene da pamtite karte, bez ikakvih pomagala, ili prosto ako dobijate, najverovatnije će vas izbaciti. Znam (ne lično, već preko zajedničkih prijatelja) dečka kome je ovde zabranjen ulazak u sve kockarnice, ne zato što je uhvaćen u varanju, jer to i nije radio, već prosto zato što je par puta dobio malo više (ništa basnoslovno, jer je običan momak i nije ni igrao u velike pare). I samo su ga lepo zamolili da pokupi svoj novac i da se više nikada ne vrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Da, igre na sreću od kojih je svaka napravljena tako da su šanse igrača malo ispod 50%. I ako procene da pamtite karte, bez ikakvih pomagala, ili prosto ako dobijate, najverovatnije će vas izbaciti. Znam (ne lično, već preko zajedničkih prijatelja) dečka kome je ovde zabranjen ulazak u sve kockarnice, ne zato što je uhvaćen u varanju, jer to i nije radio, već prosto zato što je par puta dobio malo više (ništa basnoslovno, jer je običan momak i nije ni igrao u velike pare). I samo su ga lepo zamolili da pokupi svoj novac i da se više nikada ne vrati.

I učinili mu uslugu...
18 godina

Gotovo sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
kowach kaže...

Ne, kockarnica se obogacuje na amaterima,,,
HCSC kaže...
kowach kaže...

upravo tako.... al kad se sve skupa pogleda sve su to igre na sreću
 to jedino vrijede za amatere
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
18 godina
neaktivan

Koliko znam svi oni koji pamte su "izbaceni" iz svih poznatih kazina u svetu. Poznati su i sobolje ih zna :) Gledao ja na Discovery Smijeh

Na primer jedan cikica iz rusije (inace fizicar koliko se secam) nije nikada u zivotu izgubio ali na zalost svi ga sada poznaju pa ne moze igrati vise....osim u neku kockarnicu u kvartu...lokalna :)

4C617A61727573204C6F6E6700

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Koliko znam svi oni koji pamte su "izbaceni" iz svih poznatih kazina u svetu. Poznati su i sobolje ih zna :) Gledao ja na Discovery Smijeh

Na primer jedan cikica iz rusije (inace fizicar koliko se secam) nije nikada u zivotu izgubio ali na zalost svi ga sada poznaju pa ne moze igrati vise....osim u neku kockarnicu u kvartu...lokalna :)

Da i ja sam bas posao to da kazem... inace imam puno takvih ljudi.. . ali sta ces kad nikako, ili veoma tesko mogu da iskoriste taj svoj talenat
Sve što možeš sad ostavi za kasnije
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice