iPada – 300.000 primjeraka za vikend

poruka: 90
|
čitano: 8.372
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPada – 300.000 primjeraka za vikend".
18 godina
neaktivan
RE: iPada – 300.000 primjeraka za vikend

Vec se ispravio ;)

17 godina
neaktivan

pa izgleda kolko da bugovci pisali o ipadu, koliko slika gledali još neznaju kak izgleda kad stave neku fake sliku ipada. lol

pa naravno da blatite ipad kad nemate para da si ga priuštite ili bilo nekaj drugo od applea. 

ipad je budučnost pa zato ne vidite prednosti njega

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 11:09 (filip911).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

mene jedino čudi koliko ima ljudi koji kao "ne kuže" čemu to služi ... a s druge strane sve što inače rade na kompu mogu raditi i na iPadu, samo zabavnije ...

Mora da se salis.

Hoces se mozda ispraviti?

ne, zašto ? Kad oduzmem posao, sve što radim na kompu je čitanje, poneka igrica, mailovi, telefon ili skype, muzika, youtube i slično ... sve ti o puno više na iPadu će pretpostavljam biti daleko zabavnije i prirodnije nego za desktpom ili laptopom.

A.
16 godina
neaktivan

al ne .. to je stvarno fail .. tolko pisu o appleu sam da nes pisu a ne znaju kak proizvodi izgledaju ...

sramota... al vazno da se pise ...

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
artfull kaže...

zašto? mene recimo baš zanimaju statistike, udjeli, etc ... mislim da su to jako bitne stvari koje oblikuju poslovanje i sljedeće poteze igrača.

Ipak moraš prizanti da se neke vijesti pišu samo da bi se pisale. Pa i ti si za neke vijesti komentirao da su čiste glasine.

artfull kaže...

mene jedino čudi koliko ima ljudi koji kao "ne kuže" čemu to služi ... a s druge strane sve što inače rade na kompu mogu raditi i na iPadu, samo zabavnije ...

Kuže ljudi zašto to služi - za leći na kauč, malo surfat netom, provjerit mail i bacit negu glupavu igricu. Ono što ne kužimo je kako neko može platiti toliko para za uređaj koji bi trebao značiti komfor i ništa više, a za komfor mu nedostaju neke osnovne stvari - npr: ležim na kauču, komp mi je ugašen, USB stick s dokumentom mi je u džepu = moram se dignit, upalit komp, prebacit sa stika na komp, pa preko iTunesa na iPad ili jednostavno ostati raditi na kompu.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
18 godina
artfull kaže...

mediji pišu o proizvodima i uslugama zanimljivim korisnicima, potrošačkoj elektronici etc ...

ne, mediji KREIRAJU mišljenje.

apple ulaže enormnu lovu u marketing (i sam si to rekao..), a gdje se može reklamirati osim u medijima?

i te reklame (koje su preočite, čisti PR), kreiraju mišljenje zaluđenim masama.. apple je tu majstor

http://www.jutarnji.hr/najvjerniji-appleovac-greg-packer-poceo-kampirati-u-redu-za-ipad/684699/

18 godina
artfull kaže...

zabavnije i punim entuzijazmom kao što ovi likovi to prezentiraju?

čovječe, pa to je komedija..

16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

.

.

Ono - jeeej izbacili smo novi okrljasteni proizvod bez multitaskinga, bluetooth-a, USB-a, mass storage-a itd. pisite svi o nama!!!!

I mediji naravno pisu... :( :P

...jos da se nedovezem: ne podrzava Adobe Flash pa ce biti pa-pa YouTube-u dok ne prilagode video za gledanje na iPadu, nema ugradjenu kameru pa se pozdravi i sa video pozivima preko Skypea, nemogucnost mjenjanja baterije...

18 godina
neaktivan

Meni je sam koncept raditi isto ali zabavnije glup. Ako surfam surfam radi sadrzaja a ne zato sto mi je zabavno cackati prstima po ekranu.

17 godina

Po meni isto malo previše puta se spominje apple na BOL-u, ali ono za svaku stvar:

1.vijest: sa appstora skinuto xxxx aplikacija

2. vijest: na appstoru dosupuno xxx aplikacija 

zašto recimo istu stvar toliko često ne rade za ovi store, android market, ili za winmobile store(neznam kako se njihov zove), oni zapravo ni nemaju svoje vijesti, nego se uvijek u vijesti vezanoj za appstore ubace usporedbe sa ostalima...

Da ne govorimo da koliko samo glasina o appleu stavljaju, dok recimo o HTC desireu(odnosno BRAVO prije par mjeseci) nisu ništa spomenuli dok već sad svi govore o iphonu HD-u, to je to što apple radi što on želi da se priča o njima, nije važno u kakvom kontekstu važno je da se priča. Recite mi samo koji je od ostalih tableta koji se najavljuju se pojavio na našoj televiziji osim iPada? iPad je skoro pa u svim vijestima ima prilog pred koji mjesec kad je predstavljen (i u novom listu je bio isto tako) i onda normalno da svi znaju za ipad i neznaju da i ostali imaju tablete neće ih ni kupiti. Ali kažem tu nije "krivica" apple-a već medija koji sve od njih nama stavljaju pod nos, a ostali se uveliko zanemaraju(ako se ne slažete sa mnom onda vas molim da mi nađete snimku za HRT-a ili nekog programa reprotažu o tome kako je izašla neka Nokia ili bilo koj drugi mob i intervjuiraju ljude zašto ga kupuju i sl.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
DSkyline kaže...
Psiho246 kaže...

.

.

Ono - jeeej izbacili smo novi okrljasteni proizvod bez multitaskinga, bluetooth-a, USB-a, mass storage-a itd. pisite svi o nama!!!!

I mediji naravno pisu... :( :P

...jos da se nedovezem: ne podrzava Adobe Flash pa ce biti pa-pa YouTube-u dok ne prilagode video za gledanje na iPadu, nema ugradjenu kameru pa se pozdravi i sa video pozivima preko Skypea, nemogucnost mjenjanja baterije...

Youtube odavno radi bez flasha ( kako misliš da radi na iPhoneu ) , kao i vimeo, hulu je u najavi i svi ostali veliki proizvođači sadržaja koji su se oslanjali na flash rade ili su napravili verzije na H.264 / html 5.

A.
18 godina
artfull kaže...
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

Mora da se salis.

ne, zašto ? Kad oduzmem posao, sve što radim na kompu je čitanje, poneka igrica, mailovi, telefon ili skype, muzika, youtube i slično ... sve ti o puno više na iPadu će pretpostavljam biti daleko zabavnije i prirodnije nego za desktpom ili laptopom.

Znaci mozes na iPadu posjecivati flash stranice?

Mozes li uspostaviti videopoziv?

Mozes li igrati IGRE (ne app store igrice)?

Mozes li imati vise programa upaljene od jednom?

Mozes li koristiti svoj iPad kao mass storage?

Mozes li na svojem iPadu unositi tekst istom lakocom kao i na netbook/laptop-u?

Naravno. Moze iPad sve sto i PC.

Ma moze iPad biti i server...

Hoces li se sada mozda ispraviti? ;)

- Psiho246
18 godina
neaktivan
nixass kaže...
artfull kaže...

zabavnije i punim entuzijazmom kao što ovi likovi to prezentiraju?

čovječe, pa to je komedija..

http://www.apple.com/ipad/guided-tours/

ili odi na times ili pc mag ili gdjegod pa pročitaj prve reviewe i generalno oduševljenje user experience om i dovršenosti proizvoda. So far ljudi su jako zadovoljni ... ja isto mislim da će ovo biti stvar koje će napraviti razliku koju ćemo mi korisnici osjetiti ... komp za po doma, za uzet ga u ruke, pročitat novosti, baciti na krevet, dati djetetu da se igra ... ono stvar koju će koristiti svi po kući, koja je lagana a baterija traje cili dan, uzet ćeš je sa sobom u auto, baciti na zadnji sic, u ruksak, dat materi da pročita ili pogleda nešto, navečer mogu u krevetu pregledat forum, pročitati vijesti, nakon toga pročitati priču sinu ... baš komp za everyday use za sve ukućane. Laptop je uvijek bio i preglomazan i prekompliciran, baterija, tipkovnica ... ovo je prava stvar za masu ljudi.

A.
17 godina
neaktivan

Treba biti posten i reci da ovaj uredjaj ima odlican ekran i ubija konkurenciju za sada koja vecinom ima doduse jeftiniji ali miljama losiji ekran.Tim je tragedija veca da su zbog svoje gramzljive politike odlucili izbaciti neke uobicajne stvari.Ovakav divovski iphone bez phone-a ce rijetkim sluziti za ista vise nego sminku na kavi dok ce prsticima stiskati i rotirti uredjaj u nadi da ce biti zapazeni.Taj sindrom sam primjetio vec sa iphonom i klonovima u birtijama di curice nasumice stiskaju touchove ni neznajuci sta stiskaju stiskanja radi i touchscreena radi.Eh da neko je spomenuo da ovo bolje sluzi za igrice i glazbu nego komp.Hmm glazba na ovom losem divovskom aac playeru ili foobar plus losless plus e-mu na pc-u plus neki pristojni zvucnici,sluske (nije ni prenosno jer neki cowon od 3 -4 cm flac player sa sluskama razvali ovo).Igrice netreba ni komentirati da podrzava flash eventualno za halat belu iz naslonjaca na playtoyu.Stvarno steta na propustima.Ali vjerujem da ce to za par godina generacija postat alternativa manjim laptopima i netbucima .

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 11:51 (Tcherot).

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
artfull kaže...
rebelsy kaže...

cek na ipadu zabavnije ? mora da se salis ...

sasvim sigurno ... igre, surfanje, mail, čitanje, etc ... zapravo sve osim "ozbiljnog" posla, iako vidim da su neki jako zadovoljni sa productivity aplikacijama ...

moja zabava --- bela i šah na playtoyu, klađenje na bwinu. niti jedno od ovog nije moguće na ipadu, jer nema flasha

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 11:52 (hrvooje).
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
artfull kaže...
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

Mora da se salis.

Znaci mozes na iPadu posjecivati flash stranice?

Mozes li uspostaviti videopoziv?

Mozes li igrati IGRE (ne app store igrice)?

Mozes li imati vise programa upaljene od jednom?

Mozes li koristiti svoj iPad kao mass storage?

Mozes li na svojem iPadu unositi tekst istom lakocom kao i na netbook/laptop-u?

Naravno. Moze iPad sve sto i PC.

Ma moze iPad biti i server...

Hoces li se sada mozda ispraviti? ;)

http://www.nytimes.com/2010/04/01/technology/personaltech/01pogue.html

prvi review je za tebe i slične, drugi je za ostale.

boli me kua za flash stranice, već sam ti rekao, sve što je bitno raditi će bez flasha jer nitko normalan neće osatviti milijune korisnika ( stotine milijuna ako računamo iPhone ) bez sadržaja koje žele da vide. ( već radi masa toga, a svaki dan se javljaju novi koji su prebacili sadžaj flasha na H.264 i html 5 gdje može )

video poziv za sad ne, osim asa vanjskom kamerom - šteta

igara ima samo stotinjak tisuća, a nove sve kompleksnije se pojavljuju svaki dan, to što nećeš igrati neznam, wow na njemu pa što? ima masa igara koja koristi TS i senzore i koja je meni i mnogima podjednako zabavna.

više programa da, istovremeno na ekranu - ne ... zapravo nebitno za ovakav uređaj

mass storage? pretpostavljam da, al mass storage na 16 ili 32 Gb komadu hw? čemu??

unos teksta je navodno prilično lagan za većinu potreba, tj ono štose od ovog uređaja očekuje ... napisati pismo, dopis, izvještaj, etc ...

ma ne kužiš ti nikako čemu služi tablet meni se čini, aj pročitaj review, možda ti bude jasnije.

A.
17 godina

Ma meni je koncpet isto super, to za lagano surfanje i radnju jednostavnih stvari, ali samo za po doma, jer mi se neda nositi ruksak samo za to(a opet što će mi ako nemam 3G a ko zna koliko će on koštati kod nas a i internet je bez potpisivanja ugovora dosta skupNeodlučan) Tako da je to super za po doma spojit na wifi i surfat netom(forum, vijesti,youtube itd) ali opet naletit ćeš na stranicu di je video u flashu i onda moram upaliti komp(ili laptop) da mogu pogledati taj video. Ali opet cijena će kod nas biti precijenjena i zato me on toliko odbija, jer da dam više od 3000kn za nešto što ću samo po kući vrtit( i to ne stalno, jer ne visim na forumu 24 sata) Mada bi mi bilo super da imam bugov forum bilo gdje u kući a pc i dalje slobodan za rad/igranje. Bilo bi fora i kad bi se iPad mogao spojiti na komp i koristiti kao sekundarni monitor, ali ne vjerujem da će to biti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
artfull kaže...

boli me kua za flash stranice, već sam ti rekao, sve što je bitno raditi će bez flasha jer nitko normalan neće osatviti milijune korisnika ( stotine milijuna ako računamo iPhone ) bez sadržaja koje žele da vide. ( već radi masa toga, a svaki dan se javljaju novi koji su prebacili sadžaj flasha na H.264 i html 5 gdje može )

Aha, boli te kuac a? To je tvoj argument. Okkkk... Meni su flash stranice svakodnevnica.

Znaci, ne.

igara ima samo stotinjak tisuća, a nove sve kompleksnije se pojavljuju svaki dan, to što nećeš igrati neznam, wow na njemu pa što? ima masa igara koja koristi TS i senzore i koja je meni i mnogima podjednako zabavna.

Znaci, ne.

više programa da, istovremeno na ekranu - ne ... zapravo nebitno za ovakav uređaj

Errrrr, ne. Znaci, ne. Multitasking nije izvodenje vise programa od jednom na ekranu. Al kad smo vec kod toga, to laptop moze a iPad ne moze. ;)

mass storage? pretpostavljam da, al mass storage na 16 ili 32 Gb komadu hw? čemu??

Pretpostavljas? Cemu? Jadno. Filmovi, dokumenti, pjesme? Pretpostavljas znaci? Objasni mi tocno kako ide postupak da prebacis nesto na iPad sa racunala. ;)

Ako vec spominjes limitiranost memorije iPad-a, pa sigurno se moze ukopcati eksterni disk. To svaki laptop moze. ;)

unos teksta je navodno prilično lagan za većinu potreba, tj ono štose od ovog uređaja očekuje ... napisati pismo, dopis, izvještaj, etc ...

Errr, ne zavaravaj se. Nista ne moze zamjeniti jednostavnost i funkcionalnost misa i tipkovnice. Nista. Tocka.

Al dobro, sigurno mozes ustekati mis i tipkovnicu u iPad preko USB-a, jelda? ;)

ma ne kužiš ti nikako čemu služi tablet meni se čini, aj pročitaj review, možda ti bude jasnije.

Meni se cini da si ti jedini koji kuzi cemu iPad sluzi. Ti i Jobs. ;) :P

Hoces li se sada ispraviti mozda? :P

- Psiho246
18 godina

I da, ovaj link na review kojeg si dao ide vise u prilog meni nego tebi.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
artfull kaže...

..i neopravdano skuplje...jabučari su u ekstazi..neka,nemam ništa protiv...mislim da općenito ljudi nemaju ništa protiv ejpl produkta,ali imaju protiv toga da ljude gule neopravdanim cijenama...ehhh,možda je i to taktika,da daju ejpl buk po 5000-7000 kn,mislim da bi mu popularnost brzo pala...ovako,ta želja se hrani dijelom "nedohvatljivom" cijenom,dijelom(ajd moram reći,prilično solidnom izradom...)..i na kraju..nitko ne voli zombije...Namigiva

17 godina
odjavljen

Ja još čekam odgovor na prethodno post. Molim te objasni mi koliko ima smisla platiti 500$ za uređaj kojemu je osnovni zadatak olakšavanje sitnih svakodnevnih radnji i omogučavanje večeg komfora, a zbog ograničenja koja ima može od najjednostavnih stvari napravit problem.

Ok, uvijek možeš potrošiti još par stotina dolara na sve dodatke kojima ćeš zaobići te probleme, ali onda imaš jednu torbu dodataka i sve skupa postaje nepraktičnije od netbooka.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

Aha, boli te kuac a? To je tvoj argument. Okkkk... Meni su flash stranice svakodnevnica.

Znaci, ne.

Znaci, ne.

Errrrr, ne. Znaci, ne. Multitasking nije izvodenje vise programa od jednom na ekranu. Al kad smo vec kod toga, to laptop moze a iPad ne moze. ;)

Pretpostavljas? Cemu? Jadno. Filmovi, dokumenti, pjesme? Pretpostavljas znaci? Objasni mi tocno kako ide postupak da prebacis nesto na iPad sa racunala. ;)

Ako vec spominjes limitiranost memorije iPad-a, pa sigurno se moze ukopcati eksterni disk. To svaki laptop moze. ;)

Errr, ne zavaravaj se. Nista ne moze zamjeniti jednostavnost i funkcionalnost misa i tipkovnice. Nista. Tocka.

Al dobro, sigurno mozes ustekati mis i tipkovnicu u iPad preko USB-a, jelda? ;)

Meni se cini da si ti jedini koji kuzi cemu iPad sluzi. Ti i Jobs. ;) :P

Hoces li se sada ispraviti mozda? :P

ahhhhahhaa, ukočati eksterni disk u iPad ... miš na iPad?? mislim ono?? tipkovnicu možeš ako baš hoćeš ajd .. al miša? uuuu ... multitasking ti je nužan na tabletu? za koji kua? daj molim te ne budi smješan, što ti radiš uopće u životu daj mi reci molim te, da ti trebaju mogućnosti desktop OSa i radne stanice za slobodno vrijeme na tabletu od po kile ... wtf? Ja imam neznam ni ja točno koliko kompova po kući i na poslu, dvojezgrenih, četverojezgrenih, osam jezgri, monitora od 24, 27, spojenih po dva, tri na jedno računalo ... i pola dana sam za kompom i boli me kua za sve to kad sjednem i hoću samo pročitati nešto ili poslušati mjuzu ili odigrati neku zabavnu igricu za relax ... i ne smeta me niti jedan od tih "nedostataka" zapravo ... ono što ti ne možeš shvatiti je da je bitna izvedba, sadržaji, da ono što radi i ima radi kako spada i da je to gušt, čisti gušt koristiti. Nisu bitne liste specifikacija i što je sve ugurano unutra. Bitno je da ono što ima koristi kako treba. Da je stava promišljena, završena ... al jbg čemu kad tvoj um nije u stanju krenuti dalje od liste specifikacija.

Pričekaj neko vrijeme, za koju godinu ljudi neće kužiti kako smo mogli bez toga.

ili samo trolaš as usual.

A.
18 godina

toliko ste nabrijani na taj iPad da je to slucaj za sociologe .. 

ja nemam nikako misljenje o iPadu niti me uredjaj interesira uopce .. 

a Apple i Jobs ce zarditi novce, i zaradjuju ludjacke novce s gotovo svim svojim proizvodima .. 

mozda to sto oni rade jest njesra .. ali brate ljudi okolo placaju i kupuju .. 

Apple gomila dobit a Jobs skupa s njim ..

sve sto vi pisete je potpuno nevazno .. 

ne kuzim to nabrijavanje jer BOL objavio vijest o Apple ili nije

jel trebao ili nije .. jel iPad valja ili ne valja .. prodaje se tako skup u milijunima .. 

to nije fail .. to je success .. 

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Ja još čekam odgovor na prethodno post. Molim te objasni mi koliko ima smisla platiti 500$ za uređaj kojemu je osnovni zadatak olakšavanje sitnih svakodnevnih radnji i omogučavanje večeg komfora, a zbog ograničenja koja ima može od najjednostavnih stvari napravit problem.

Ok, uvijek možeš potrošiti još par stotina dolara na sve dodatke kojima ćeš zaobići te probleme, ali onda imaš jednu torbu dodataka i sve skupa postaje nepraktičnije od netbooka.

NEkom tko nema novaca nema smisla, naravno. Koliko ljudi u hr vozaju svoje nokije i sonije od 3-4 k kuna ... a zapravo im treba samo sms i ev telefon jer nikada nemaju kune na računu?

S druge strane meni je iPad jeftin, mislio sam kupiti laptop jer mi fali neki veći ekran kad sam u dnevnom boravku, kad idem na put i slično da mogu za spobom nositi, koristiti na putu, na kauču, u krevetu i slično ... imao sam macbook pro koji mi je bio prevelik i pretežak i dao sam ga dalje ... sad sam skoro opet uzeo 12" al sam odustao i uzet ću iPad ili slično ... za mene ušteda od kojih 5-10 k kuna.

A.
18 godina
artfull kaže...

ahhhhahhaa, ukočati eksterni disk u iPad ... miš na iPad?? mislim ono?? tipkovnicu možeš ako baš hoćeš ajd .. al miša? uuuu ... multitasking ti je nužan na tabletu? za koji kua? daj molim te ne budi smješan, što ti radiš uopće u životu daj mi reci molim te, da ti trebaju mogućnosti desktop OSa i radne stanice za slobodno vrijeme na tabletu od po kile ... wtf? Ja imam neznam ni ja točno koliko kompova po kući i na poslu, dvojezgrenih, četverojezgrenih, osam jezgri, monitora od 24, 27, spojenih po dva, tri na jedno računalo ... i pola dana sam za kompom i boli me kua za sve to kad sjednem i hoću samo pročitati nešto ili poslušati mjuzu ili odigrati neku zabavnu igricu za relax ... i ne smeta me niti jedan od tih "nedostataka" zapravo ... ono što ti ne možeš shvatiti je da je bitna izvedba, sadržaji, da ono što radi i ima radi kako spada i da je to gušt, čisti gušt koristiti. Nisu bitne liste specifikacija i što je sve ugurano unutra. Bitno je da ono što ima koristi kako treba. Da je stava promišljena, završena ... al jbg čemu kad tvoj um nije u stanju krenuti dalje od liste specifikacija.

Pričekaj neko vrijeme, za koju godinu ljudi neće kužiti kako smo mogli bez toga.

ili samo trolaš as usual.

Ej, lakse malo. To je samo komad aluminija. ;)

Da, da. Radna stanica ono ovo.

Laptop nije radna stanica (tj. u neku ruku i je).

Sve sta ja hocu od prijenosnog racunala (a tablet jest prijenosno racunalo) da mogu slusat muziku i browsat web u isto vrijeme, mozda u pozadini imat neki word dokument u kojem sam pisao nesto i isao provjeriti informaciju na google-u.

Mozda mi je i MSN bio u pozadini upaljen.

Takodjer bi htio da mogu utaknuti USB stick u svoj prijenosnik.

Pa nisu to tako nemoguce stvari za napraviti jelda? Ili su Apple tehnicari nesposobni napraviti ono sto svi ostali mogu? ;)

Ehhh, a sad ovo troll...

Ako je tebi definicija trola - onaj koji ima valjane argumente - onda ja i jesam trol a ti to nisi. ;)

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

I da, ovaj link na review kojeg si dao ide vise u prilog meni nego tebi.

Tko ti plača da svakodnevno zasipavaš Apple teme i pokušavaš ljude uvjeriti kako je sve to jedno veliko s**nje. Ako netko želi kupiti iPad neka kupi, pa valjda ima razlog a isto tako ako netko neželi to kupiti sve super, nema problema..

Kažeš da ti je dosta Apple tema, a zašto ti onda uvijek pišeš većinu postova u Apple temama. Vidiš meni to nije jasno... žališ se kako je previše vijesti vezanih uz njih a ti svaku njihovu temu na forumu nakrcavaš svojim postovima.. 

Da tebe iPad stvarno ne zanima nebi ti tu ovoliko pričao o njemu kao ni o iPhoneu, u čijim si temema, neizostavan gost.

Bez uvrede ili išta, ali jednostavno mi nije jasno čemu sve ovo.

17 godina

Meni je zanimljiviji Notion Ink Adam (Tegra2 + PixelQi display)

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Sve sta ja hocu od prijenosnog racunala (a tablet jest prijenosno racunalo) da mogu slusat muziku i browsat web u isto vrijeme, mozda u pozadini imat neki word dokument u kojem sam pisao nesto i isao provjeriti informaciju na google-u.

Mozda mi je i MSN bio u pozadini upaljen.

Takodjer bi htio da mogu utaknuti USB stick u svoj prijenosnik.

Pa nisu to tako nemoguce stvari za napraviti jelda? Ili su Apple tehnicari nesposobni napraviti ono sto svi ostali mogu? ;)

Ehhh, a sad ovo troll...

Ako je tebi definicija trola - onaj koji ima valjane argumente - onda ja i jesam trol a ti to nisi. ;)

to sve možeš na iPadu, svirat glazbicu, browsat u isto vrijeme i da ti je iza upaljen word dokument dok ti čekiraš po googleu. USB ćeš uštekat ili u adapter ili u komp pa skinut preko mreže, ako ti je to bitno, a IM je jedna stvar koja treba multitasking pravi i izmjenu u UI ju na iPadu/Podu ... jer ovako ćeš samo dobijati poruke preko pusha al nemožeš ga držati preko u floating prozoru. Eto jedan nedostatak za koji se slažem s tobom i koji očekujem da se popravi u OS4.

A.
16 godina
protjeran

ehhh onda baterija ne bi trajala koliko li već sati...bolje je okljaštriti mogućnosti i uvjeriti zombije da im i nisu potrebne,čisto nužne stvari...tehološki ejpl je u istoj kategoriji kao i ostali...samo vještom manipulacijom stvara privid naprednosti...

17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

ehhh onda baterija ne bi trajala koliko li već sati...bolje je okljaštriti mogućnosti i uvjeriti zombije da im i nisu potrebne,čisto nužne stvari...tehološki ejpl je u istoj kategoriji kao i ostali...samo vještom manipulacijom stvara privid naprednosti...

ulv-ovi su miljama jaci i imaju sve mogucnosti notebooka sa odlicnom autnomijom baterije .jedino je problem cijena.Mogucnosti nisu makunte radi baterije vec radi love da bi ekipa sve kupovala sa stora

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice