iPad već provaljen

poruka: 31
|
čitano: 4.363
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad već provaljen".
17 godina
protjeran
iPad već provaljen

već... kako je uspio :S...

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iPad već provaljen

nije neka znanost ako znaš što tražiti...

http://www.youtube.com/user/zgd2006

2 3 hvala 1
16 godina
odjavljen
iPad već provaljen

Ništa neočekivano.

Ja nemam potpis!?
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 12:59 (kingmedo).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: iPad već provaljen
kingmedo kaže...

Ništa neočekivano.

Očekivao sam da će netko ga već netko "provaliti" ali ne tako brzo...koliko znam izasao je nedavno(mslm jucer :D)

17 godina
odjavljen
iPad već provaljen

Čim koristi isti OS, crackanje uopće nije problem. Eh, Apple (i svi drugi koji rade raznorazne zaštite) - uzalud vam trud svirači. Zaštitu koju čovjek napravi, čovjek može i probiti...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
16 0 hvala 0
18 godina
iPad već provaljen

neka, sad navalite

0 0 hvala 0
16 godina
iPad već provaljen

Zašto nisam iznenađen? Prvi pogled na iPadov meni (na slikama) mi je rekao da koristi OS sličan iPhoneovom. Sad nek Apple krene Sonyjevim putem, i neka u slijedećem firmwareu ukloni browser. I to neka objasni kao "security concerns". xD

Edit: Sad vidim da je Sum_of_all_fears napisao moje prve dvije rečenice.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 13:08 (blagus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPad već provaljen

Odlicno! Jailbreak na iphone-u cuda cini. Stvarno uredaj postaje odmah puno bolji. Mogu tek zamislit sto ce bit moguce na ipadu. Mozda cak Os X?

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
iPad već provaljen

A u jednom topicu prica covjek koja je to super firma :D

a onda ovom treba nekih 10 sati da ga probije :p

What man creates, man can destroy.

Zakon

edit: koliko vidim po odsjaju na iPadu a i moment jedan, radi na nekom sveucilistu...

iza njega su statisticki nacrti a ispred ogromna predavaona XD

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 13:16 (Hacker-ri).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Da su ga htjeli "zaštiti" od jailbreak-a, pokušali bi..  Ali i njima je postalo jasno da jailbreak-om dobivaju dodatni broj korisnika, a time i dodatnu zaradu.. Obzirom da je vrijednost dionice ono što je najvažnije, čemu ga štititi.. ;)

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
protjeran
iPad već provaljen

Sad ce apple plakati. uredjaj ce se prodavati 5x bolje iako bi da se njih pita ovo probijanje trebalo bit tek za godinu dana dok zadovolje trziste kojem je otkljucanost nebitna.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ferovca1 kaže...

Da su ga htjeli "zaštiti" od jailbreak-a, pokušali bi..  Ali i njima je postalo jasno da jailbreak-om dobivaju dodatni broj korisnika, a time i dodatnu zaradu.. Obzirom da je vrijednost dionice ono što je najvažnije, čemu ga štititi.. ;)

x

nije problem napraviti zastitu, pogotovo kod uredjaja koji su non stop online, ali zasto? teoretski najisplativije bi im bilo prodati koliko god mogu uredjaja i onda ih zakljucati. nesto tipa microsoft WGA. Ti ga skines pa ne mozes updateat neke stvari... pokriti sve segmente trzista budala koje kupuju ovakve idiotarije.

17 godina
neaktivan
Zna jabuka dobro što radi,ipak nisu oni od jučer...
18 godina
neaktivan
iPad već provaljen

kako čudno.

hahahaha

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
surki kaže...
ferovca1 kaže...

....

nije problem napraviti zastitu, pogotovo kod uredjaja koji su non stop online, ali zasto? teoretski najisplativije bi im bilo prodati koliko god mogu uredjaja i onda ih zakljucati. nesto tipa microsoft WGA. Ti ga skines pa ne mozes updateat neke stvari... pokriti sve segmente trzista budala koje kupuju ovakve idiotarije.

Taj WGA se lagano makne s kompa.... izbrises nekoliko datoteka i onda maknes jedan proces i gotovo...20 sec posla

18 godina
ferovca1 kaže...

upravo to. Apple je ostavio mogućnost upada radi techie oriented korisnika - istovremeno skidajući sa sebe odgovornost zbog problema u korištenju takvog sustava.

SVE se može zaštititi. smiješni su mi ovi naivni postovi o tome kako je nemoguće zaštititi OS. naravno da je moguće. ljudi su previše pod dojmom kilavog Microsofta.

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Čim koristi isti OS, crackanje uopće nije problem. Eh, Apple (i svi drugi koji rade raznorazne zaštite) - uzalud vam trud svirači. Zaštitu koju čovjek napravi, čovjek može i probiti...

to i meni nije bas posve jasno...sve sto covjek napravi moze i probiti...tak i ona DRM zastita kao da se nemoze probiti,a prije ili kasnije bude,tj.danas sam vidio neki working crack kod slovenaca

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
17 godina
protjeran
ferovca1 kaže...

da, apple bas zeli da ljudi mogu koristiti aplikacije koje nisu na app storeu i tako ne dobivati novce za njih...da ga mogu zastititi, zastitili bi ga, jedino sto ne postoji neprobojna zastita...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
grimyHR kaže...
ferovca1 kaže...

da, apple bas zeli da ljudi mogu koristiti aplikacije koje nisu na app storeu i tako ne dobivati novce za njih...da ga mogu zastititi, zastitili bi ga, jedino sto ne postoji neprobojna zastita...

štite ga isto kao što je i MS "štitio" windowse od crackanja - a zapravo puštao da windowsi preuzmu tržišta u razvoju istovremeno ne gubeći ni centa na tehničku podršku.

17 godina
protjeran
iPad već provaljen

Budimo realni:

Sve su zaštite neprobojne dok ih netko ne probije...Cool

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

Pročitaj još jednom moj komentar vezano za zaštitu..  zaštita i "zaštita" nisu isto.. ;)

Apple je svjestan da ne može 100% zaštiti OS od jailbreak-a, pa čemu ulagati vrijeme/novac u nešto takvo. S druge strane, filozofija Apple-a nije:

"Curi nam lova od aplikacija koje ljudi skidaju mimo app store-a",

nego " Ok, skidat će mimo app store-a, ali skinut će nešto i sa app store-a. Bitno je da su kupili iPhone.." .

Vrlo jednostavno..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 22:18 (ferovca1).
18 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
ferovca1 kaže...

postoji. Pogledaj naprimjer ps3. Vec godinama nije probijen. ( mozda jednom bude, ali dotada je njegova zastita, za nas, "neprobojna" zastita.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
nailer kaže...
grimyHR kaže...
ferovca1 kaže...

postoji. Pogledaj naprimjer ps3. Vec godinama nije probijen. ( mozda jednom bude, ali dotada je njegova zastita, za nas, "neprobojna" zastita.

da.

navodno su i za ps2 'slučajno' procurili nacrti iz samog Sonija kako ga skrekati. 

to je svima u interesu bilo.

16 godina
neaktivan
iPad već provaljen

smeće je provaljenoBelji se

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

to i meni nije bas posve jasno...sve sto covjek napravi moze i probiti...tak i ona DRM zastita kao da se nemoze probiti,a prije ili kasnije bude,tj.danas sam vidio neki working crack kod slovenaca

Nebih se složio.Evo Playstation 3 je vec 4 godine na trzistu i jos nije probijen.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
luka_cro kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Nebih se složio.Evo Playstation 3 je vec 4 godine na trzistu i jos nije probijen.

Kod ps 3 je stvar u hardweru.....jednostavno je previse korak napred u svemu sto je u nju ugradjeno, nemoj bit uvijeren da se nemoze hakovat kao i sve ostalo sto se desava danas na sceni jednostavno pitanje je vremena....jedino vremena, a kod trojke to vrijeme jos nije doslo;)

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

kak nisu ps3 u p.m. a? bemti pa kaj čekaju? :p

ha uopće nisam vidil da je to gore već netko napisao soorrryy,

kaj to znači da ipad nije ispred nego iza svog vremena? pa da imaš prav, odprilike :cheers:

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 12:36 (Oldy).
17 godina
odjavljen
Oldy kaže...

kaj to znači da ipad nije ispred nego iza svog vremena? pa da imaš prav, odprilike :cheers

Crackanje PS3 lagano napreduje...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Oldy kaže...

kaj to znači da ipad nije ispred nego iza svog vremena? pa da imaš prav, odprilike :cheers

Crackanje PS3 lagano napreduje...

godine su trebale, sad bi mi sjele kopije za klince da mi ne drndaju po kompu, sad kad je već puno jeftiniji....

dali sam napisao da mi je to veći stroj od ipada? nisam? shame on me :p

bug caruje, um klade valja
18 godina
neaktivan
mejt kaže...
lzgr kaže...
luka_cro kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Kod ps 3 je stvar u hardweru.....jednostavno je previse korak napred u svemu sto je u nju ugradjeno, nemoj bit uvijeren da se nemoze hakovat kao i sve ostalo sto se desava danas na sceni jednostavno pitanje je vremena....jedino vremena, a kod trojke to vrijeme jos nije doslo;)

Ili možda u dobivenoj tužbi Sony-a koja je zabranila jednoj tvrtci proizvodnju PS3 modcipova. A ako ti zabrane proizvodnju zašto bi uopće išao razvijati chip i način kako probiti PS3?

Mogu se kladiti da će PS3 biti probijen tek nakon što Sony počne zarađivati neke ok novce na njemu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice