iPad ubija netbookove

poruka: 99
|
čitano: 7.710
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad ubija netbookove".
16 godina
neaktivan
RE: iPad ubija netbookove
Psiho246 kaže...
micho kaže...

Jel ti posjedujes ipad da toliko SERES po njemu? Jesi ga ISPROBAO? Imao u RUKAMA? Ajde ne drobi gluposti vise molim te...

Nemas ti pojma o nicemu

Ajde ti lijepo citiraj moj post i pokazi gdje je glupost i gdje nemam pojma.

Ako uistinu nades nesto, ja cu ti to priznati da sam se zahebo.

Ovako, ako nemas nista pametnije za rec i nemas nikakav argument, radije suti nego da radis budalu od sebe. Ovakav post ne koristi nikome.

Covjek te dobro pitao, kako mozes kritizirati nesto sto nisi isprobao? Bolje ti je da citas sta o njemu misle oni koji ga imaju nego da stvaras svoje misljenje na temelju nicega.

17 godina
facewithascar kaže...

Covjek te dobro pitao, kako mozes kritizirati nesto sto nisi isprobao? Bolje ti je da citas sta o njemu misle oni koji ga imaju nego da stvaras svoje misljenje na temelju nicega.

Ali svejedno ima stvari o kojima se zna bez da ga koristiš i koje možeš ocjeniti dali ti pašu ili smetaju, samo uvijek nekako onima koji ga koriste kažu da im to ne smeta, po prvom pitanju znači nemogućnost korištenja uređaja mass storage, pa nemožeš bez JB-a slati fileove preko bluetootha, nema web kameru i slično. To su sve nedostaci koje većina ovdje smatra za nešto sasvim normalnim, a ne nešto što je onemogućeno softwareski pa moraš JB-at ili hardwareski pa moraš kupiti novi model kad izađe...

Stoja
18 godina
neaktivan
iPad ubija netbookove

Ma zivciraju me kojekakvi pametnjakovici sa svojim neutemeljenim stavovima. Imam iPad od 6. mjeseca i potpuno sam zadovoljan sa njime, i onda se pojavi "pametnjaković" koji zakljuci da je iPad smece, a vidio ga je negdje na slici. Racunalima se bavim vise od 15 god. i smatram se naprednim userom u svakom pogledu. Inace sam ljubitelj raznih gadgeta i isprobao sam ih hrpu tijekom godina, tako da znam sto valja a sto ne.

ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
micho kaže...

Ma zivciraju me kojekakvi pametnjakovici sa svojim neutemeljenim stavovima. Imam iPad od 6. mjeseca i potpuno sam zadovoljan sa njime, i onda se pojavi "pametnjaković" koji zakljuci da je iPad smece, a vidio ga je negdje na slici. Racunalima se bavim vise od 15 god. i smatram se naprednim userom u svakom pogledu. Inace sam ljubitelj raznih gadgeta i isprobao sam ih hrpu tijekom godina, tako da znam sto valja a sto ne.

Gdje si ga kupio i koliko te dosao $$$?

Think locally, act globally...
18 godina
neaktivan

U Munchenu, 699€, 32gb wi-fi+3g

ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
18 godina
facewithascar kaže...
Psiho246 kaže...
micho kaže...

Jel ti posjedujes ipad da toliko SERES po njemu? Jesi ga ISPROBAO? Imao u RUKAMA? Ajde ne drobi gluposti vise molim te...

Nemas ti pojma o nicemu

Ovako, ako nemas nista pametnije za rec i nemas nikakav argument, radije suti nego da radis budalu od sebe. Ovakav post ne koristi nikome.

iPad nisam isprobao, niti imam namjeru dolaziti u dodir s tim uredajem.

Cinjenice o tom uredaju sam svejedno naveo, i covjek koji me "dobro" pitao, usprkos toga sto ga koristi 6 mjeseci, nije uspio naci adekvatan protuargument vec klepece gluposti kako je on u dodiru sa racunalima vec 15 godina i zato je u pravu.

Ja sam i duze, so what?

micho kaže...

Meni se cini da si ti "pametnjakovic" koji ocajno pokusava opravdati svoju kupnju iPad-a i glupo utrosen novac.

Ne vidim nikakav drugi razlog za ove tvoje postove u kojima nisi naveo zasto je to iPad dobar ili zasto su moji postovi neistina.

Sve sto si rekao je da je iPad dobar zato jer ga ti imas.

Sada ne znam, ovo bih ocekivao od 12 godisnjeg klinca ali buduci da si naveo da se sluzis racunalima vec 15 godina, nagadam da imas barem 20, stoga me ovakvo ponasanje od punoljetne osobe zacuduje...

Sve u svemu, ne mislim ti odgovarati vise na postove ako ce biti ovakvog profila, jer je to cisto gubljenje moga vremena.

Ovdje sam da raspravljam, a ne da se svadam.

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
facewithascar kaže...
Psiho246 kaže...
micho kaže...

Nemas ti pojma o nicemu

iPad nisam isprobao, niti imam namjeru dolaziti u dodir s tim uredajem.

Cinjenice o tom uredaju sam svejedno naveo, i covjek koji me "dobro" pitao, usprkos toga sto ga koristi 6 mjeseci, nije uspio naci adekvatan protuargument vec klepece gluposti kako je on u dodiru sa racunalima vec 15 godina i zato je u pravu.

Ja sam i duze, so what?

micho kaže...

Meni se cini da si ti "pametnjakovic" koji ocajno pokusava opravdati svoju kupnju iPad-a i glupo utrosen novac.

Ne vidim nikakav drugi razlog za ove tvoje postove u kojima nisi naveo zasto je to iPad dobar ili zasto su moji postovi neistina.

Sve sto si rekao je da je iPad dobar zato jer ga ti imas.

Sada ne znam, ovo bih ocekivao od 12 godisnjeg klinca ali buduci da si naveo da se sluzis racunalima vec 15 godina, nagadam da imas barem 20, stoga me ovakvo ponasanje od punoljetne osobe zacuduje...

Sve u svemu, ne mislim ti odgovarati vise na postove ako ce biti ovakvog profila, jer je to cisto gubljenje moga vremena.

Ovdje sam da raspravljam, a ne da se svadam.

Ne opravdavam ja nista, ja sam samo izrazio svoje zadovoljstvo sa iPadom, koji mi sluzi za razbibrigu,fotografije, surfanje, citanje stripova i casopisa i to odlicno radi.A imam doma i netbook, laptop, 2 kompa, PS3, od kojih svaki služi svojoj svrsi. Ti pljujes po necemu sto uopce nisi probao, i uspoređujes to sa laptopima i ostalim racunalima. Tableti su potpuno druga kategorija, koja ima drugu namjenu i to ti treba biti jasno. Toliko od mene sto se tice ove teme.

ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
18 godina
micho kaže...

Ne opravdavam ja nista, ja sam samo izrazio svoje zadovoljstvo sa iPadom, koji mi sluzi za razbibrigu,fotografije, surfanje, citanje stripova i casopisa i to odlicno radi.A imam doma i netbook, laptop, 2 kompa, PS3, od kojih svaki služi svojoj svrsi. Ti pljujes po necemu sto uopce nisi probao, i uspoređujes to sa laptopima i ostalim racunalima. Tableti su potpuno druga kategorija, koja ima drugu namjenu i to ti treba biti jasno. Toliko od mene sto se tice ove teme.

Prvo procitaj naslov teme, zatim vijest postavljenu na BUG online.

Zasto sam onda ja kriv zbog usporedbe iPad-a i netbooka?

Sto se mene tice, tu se slazem sa tobom. To uopce nisu uredaji u istoj kategoriji.

Usmjeri svoje negodovanje na nekog drugog.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 15:48 (Psiho246).
18 godina
neaktivan
iPad ubija netbookove

Ajde procitaj malo tijek razvoja ove teme od pocetka i usput pogledaj tko je prvi poceo s vrijeđanjem, JA nisam. A sad FAQ OFF i ugodan danNamigiva

ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice