iPad u prodaji

poruka: 51
|
čitano: 8.258
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad u prodaji".
18 godina
neaktivan
iPad u prodaji

kupili su i srecni su a garant nemaju ni pojma sta je to il dal im uopste treba al vazno da ima jabuku na njemu :D

K'eni pa te vat' ;)

6 1 hvala 0
16 godina
RE: iPad u prodaji

Na lockerzu je također došao taj ipad, pa se mislim između njega i macbooka. Može li mi tko dati savjet? Može li se na macbook instalat linux ili neki windows?

Život je najgluplja igra, ali ima dobru grafiku
18 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Na lockerzu je također došao taj ipad, pa se mislim između njega i macbooka. Može li mi tko dati savjet? Može li se na macbook instalat linux ili neki windows?

naravno, možeš i win i OSX i linux istovremeno ...

iPad ima iPhone OS ... nije baš usporedivo, druga vrsta uređaja.

A.
18 godina
iPad u prodaji

slike su mi presmijesne svi digli ipad uvis kao da drze neki trofej ,relikviju,neprocijenjivi artefakt ili nesto tako ... :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

ja mislim da je apple izbacio ciglu s natpisom icigla ,svi bi je masovno kupovali,niti ne znaju što taj uređaj može,nisu nigdje pročitali nezavisne recenzije,možda i je uređaj dobar ,ali treba pričekati da se vidi kako će se uređaj pokazati ,a ne kupovati naslijepo

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
neaktivan
iPad u prodaji
mislim da ljudi malo preozbiljno shvaćaju kod nas sav taj show i zezanje. Ne pada mi na pamet kampirati ili čekati u redu za neki "luksuz" al ne bih to nužno usporedivao sa gluposcu. drugi mentalitet.
A.

1 0 hvala 0
16 godina
iPad u prodaji

Baš su jadni, koliko su ljudi u osnovi glupi, ovce, malo više marketinga, velike šarene sličice i ljudi kupuju skupe igračke ko da je to nešto što će im promijeniti život.

Toliko je malo treba ljudima da izvade teško zarađene novce iz novčanika za idiotariju.

Nemojte me krivo shvatiti imam i ja love za to, ali mi je blesavo kak se svaki od tih ljudi trga i bori za skupu igračku i mora je imati među prvima i još se diče time kao da je to ravno pronalasku lijeka za sidu.

Baš smo ovce ;)))

p.s.

Naravno da me nebi krivo shvatili nije ovo kritika samo ovih ljudi koji kupuju iPad nego i ostalih koji tak lako padaju na trikove marketinga ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 13:20 (Schtefek).
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
iPad u prodaji
a za to da ti koji kupuju nisu znali i neznaju sto kupuju ... upravo suprotno. svi ti Apple fanovi znaju napamet prednosti i nedostatke, u iščekivanju su pročitali sve sto postoji na webu prije nego je krenuo u predprodaju. čitam postove prvih kupaca , thread od kojih 30 stranica i raste i nevjerojatno je koliko su bas svi oduševljeni i puni hvale. gotovo pa predobre prve kritike kupaca.
A.

0 5 hvala 0
18 godina
iPad u prodaji

Sva sreca na bugovim forumasima koji su tako pametni, vispreni a tko ih zna u zivo kazu i zgodni...

I njima ne pada na pamet kupiti ipad

A blago i nama hrvatima s takvim forumasima; nasa drzava s njima, kao sto se pokazuje godinama, moze samo napredovat!

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
artfull kaže...
a za to da ti koji kupuju nisu znali i neznaju sto kupuju ... upravo suprotno. svi ti Apple fanovi znaju napamet prednosti i nedostatke, u iščekivanju su pročitali sve sto postoji na webu prije nego je krenuo u predprodaju. čitam postove prvih kupaca , thread od kojih 30 stranica i raste i nevjerojatno je koliko su bas svi oduševljeni i puni hvale. gotovo pa predobre prve kritike kupaca.

normalno je da će svi apple fanovi biti puni hvale za taj uređaj,ima li među svim tim ljudima osoba koji nisu applefili i koji mogu samostalno misliti svojom glavom,a ne da kao zombiji slušaju sve što steve kaže ,kupi ,kupi kupiiiiiiiiiiiiiiiii

18 godina
neaktivan
iPad u prodaji
naravno da ima. pa najkonstruktivnije kritike dolaze upravo od Apple fanova i evanđelista. Mislim, forumima na macrumorsima, macfixit i sličnim su puni Apple fanova a svejedno daleko inteligentniji od bugovog foruma gdje je 90% tema o igrama i grafickim karticama i telefonima. Rjesite se predrasuda.
A.

1 0 hvala 0
18 godina
iPad u prodaji

Ne znam bas da je cekanje u redu drugi mentalitet, prije fanatizam. Sjecam se kod nas ponocnih prodaja ekspanzija za WoW. I tamo se sasvim dosta fanatika skupilo. Ne znam samo cemu. Ja sam lijepo drugi dan dosao u trgovinu i kupio ga bez ikakvog smrzavanja vani i cekanja da otvore vrata... Isto tako i tu. Ako to netko treba taj ce to kupiti, onaj koji stoji u redu je da se pokaze da je bolji od drugih jer je on eto tamo, biti ce prvi!!!1!1!!.

No ajde, ovi barem mogu upaliti stvar, oni koji su kupili wow u ponoc u pravilu nisu mogli igrati nista prije od mene koji sam to kupio drugi dan bez guzve. Serveri su se ionako rusili sve u 16 taj dan.

A bas da apple fanovi znaju... Vjerojatno znaju na pamet ono sto im je apple rekao, a da znaju sto to tocno i znaci, e u to sumnjam. Do sada mi se apple fanovi nisu bas pokazali prestrucnima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPad u prodaji

Enjoy! I sretan Uskrs!

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Solo761 kaže...

Ne znam bas da je cekanje u redu drugi mentalitet, prije fanatizam. Sjecam se kod nas ponocnih prodaja ekspanzija za WoW. I tamo se sasvim dosta fanatika skupilo. Ne znam samo cemu. Ja sam lijepo drugi dan dosao u trgovinu i kupio ga bez ikakvog smrzavanja vani i cekanja da otvore vrata... Isto tako i tu. Ako to netko treba taj ce to kupiti, onaj koji stoji u redu je da se pokaze da je bolji od drugih jer je on eto tamo, biti ce prvi!!!1!1!!.

No ajde, ovi barem mogu upaliti stvar, oni koji su kupili wow u ponoc u pravilu nisu mogli igrati nista prije od mene koji sam to kupio drugi dan bez guzve. Serveri su se ionako rusili sve u 16 taj dan.

A bas da apple fanovi znaju... Vjerojatno znaju na pamet ono sto im je apple rekao, a da znaju sto to tocno i znaci, e u to sumnjam. Do sada mi se apple fanovi nisu bas pokazali prestrucnima.

pa nije bas tak, recimo u VZ je bilo primjeraka za oko 80% ljudi, a sljedeca posiljka je dolazila tek za 2-3 tjedna, tak da se itekako isplatilo cekati fanovima.

ja sebe ne smatram neznam kakvim fanom, al sam isao sa frendom, pa sam vidio iz prve ruke kak to izgleda. i mi smo skoro ostali bez svojih primjeraka, al kad nas je prodavacica vidla kako tuzni cekamo prijevoz za doma pred ducanom, praznih ruku, smilovala se nad nama, pa nam je prodala primjerke koja je bila odvojila za svoje poznanike :)

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...
17 godina
protjeran
iPad u prodaji

A jadnih li ljudi...

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
iPad u prodaji

Na kaj se sve današnji ljudi nabrijavaju...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
QFlash kaže...

A jadnih li ljudi...

Vrlo rado bih im se pridruzio. Radije bih novac potrosio na iPad nego na novi mobitel.

16 godina
protjeran
Armor kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prodaja-ipada-rusi-sva-ocekivanja/484433.aspx

16 godina
Armor kaže...

ako ih ta glupost veseli naka kupuju,ja bih rađe taj novac potrošio na nešto što mi je KORISNO i prijeko potrebno,ne vidim što bih s tim uređajem mogao a da ne mogu s laptopom,neke vjerovatno veseli kad na uređaju imaju ispred slovo i.meni osobno taj apple nikad nije bio oosobito primamljiv,iako im uređaji izgledaju dobro,mislim da ima kvalitetnijih i puno jeftinijih riješenja,mislim i da imam taj ipad dosadio bi mi u roku 3 dana,zato i ne kupujem skupe mobitele,jer mi odmah postanu dosadni,i to jako brzo

17 godina
neaktivan
Solo761 kaže...

To se zove druzenje i zaje*ancija. Ponocna prodaja WoWa. Ovako iz fore da malo vidis guild mates i tko igra i tako. A to što vi ne mozete neke stvari shvatit i tu se pravite pametni...Kao nitko od vas nije nikad u redu stajao za ništa? Za karte za neki koncert npr? Utakmicu? Ista stvar.

Meni se vise cini da na svakoj temi o appleu se javlja ista ekipa, do zla boga ljubomorna i jalna na sve ove ljude koje nešta na ovom svijetu uveseljava, ne znam jer su oni kronicno ne sretni ili jednostavno nemaju para za apple pa pljuju po svemu. Pa makar to bilo apple ili utakmica za medvescak u ledenoj. Vama je sve glupo, glupo je kupit neki uredjaj, glupo je stajat u redu za bilo šta pa i za karte za omiljenu grupu. Po svemu pljujete. Shvatite da nisu svi isti, ogorceni kao vi, neki ljudi ekšli su normalni i nalaze neke stvari koje ih uveseljavaju u zivotu.

Odrastite više.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 14:42 (mislav_01).
18 godina
protjeran
Dodge_167 kaže...

Enjoy! I sretan Uskrs!

E koji su to moroni, pa nemrem vjerovat.

Koja je poanta toga unistavanja????

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
18 godina
iPad u prodaji

Mislave, nadam se da dozvoljavas mojoj malenkosti da se slozi s Vama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Dečki to vam se zove odličan marketing!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
18 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
Solo761 kaže...

To se zove druzenje i zaje*ancija. Ponocna prodaja WoWa. Ovako iz fore da malo vidis guild mates i tko igra i tako. A to što vi ne mozete neke stvari shvatit i tu se pravite pametni...Kao nitko od vas nije nikad u redu stajao za ništa? Za karte za neki koncert npr? Utakmicu? Ista stvar.

Meni se vise cini da na svakoj temi o appleu se javlja ista ekipa, do zla boga ljubomorna i jalna na sve ove ljude koje nešta na ovom svijetu uveseljava, ne znam jer su oni kronicno ne sretni ili jednostavno nemaju para za apple pa pljuju po svemu. Pa makar to bilo apple ili utakmica za medvescak u ledenoj. Vama je sve glupo, glupo je kupit neki uredjaj, glupo je stajat u redu za bilo šta pa i za karte za omiljenu grupu. Po svemu pljujete. Shvatite da nisu svi isti, ogorceni kao vi, neki ljudi ekšli su normalni i nalaze neke stvari koje ih uveseljavaju u zivotu.

Odrastite više.

Posto sam dosta aktivan u kritikovanju applea osjecam se prozvan. Zasto je tako tesko shvatiti da neko sebi moze  priustiti appleov proizvod ali NECE!!!

Ja MOGU ali NECU!!!

Uostalom pogledaj pod moj PC pa reci jel to sirotinjsko ili solidno. Jebote pa imam samo periferije u vrijednosti dva iPada ;)

Ti slinis za tim ali ja ne. Manjkavi uredjaji po tako visokoj cijeni me ne zanimaju. Moja zabava je kad kupim mocan uredjaj a ne lijep uredjaj. Jane hodam okolo da pokazujem kako imam cool uredjaj. Ne mogu bog zna sta sa njim al baterija traje 10 sati pa mi moze sluziti kao okvir za slike ;)

16 godina
iPad u prodaji

Ti nobovi koji čekaju u redovima nisu ni svjesni toga da im Apple prodaje muda pod bubrege.

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Odrastite više.

Bravo Mislave! Dobro si napisao. Nisam vlasnik niti jednog Maca, nemam iPhone, nemam iPod, ali cu si priustiti iPad ove ili sljedece generacije jer konacno zelim imati uredjaj poput iPad-a, a da nije katastrofa poput mnogih propalih tablet PC-a.

16 godina
protjeran
logic kaže...
Posto sam dosta aktivan u kritikovanju applea osjecam se prozvan. Zasto je tako tesko shvatiti da neko sebi moze  priustiti appleov proizvod ali NECE!!!

Ja MOGU ali NECU!!!

Uostalom pogledaj pod moj PC pa reci jel to sirotinjsko ili solidno. Jebote pa imam samo periferije u vrijednosti dva iPada ;)

Ti slinis za tim ali ja ne. Manjkavi uredjaji po tako visokoj cijeni me ne zanimaju. Moja zabava je kad kupim mocan uredjaj a ne lijep uredjaj. Jane hodam okolo da pokazujem kako imam cool uredjaj. Ne mogu bog zna sta sa njim al baterija traje 10 sati pa mi moze sluziti kao okvir za slike ;)

Trendovi si mijenjaju. Danas je na cijeni mobilnost, uz odgovarajucu snagu.

16 godina
odjavljen
artfull kaže...

A kad je koji zaljubljenik u nešto tvrdio suprotno?

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
17 godina
iPad u prodaji

Ali meni je opet čudna ta navala, neznam, ono kao da je limitirana serija pa sad tko prvi njegova djevojka...I ja sam također kad sam išao kupovat w995 iščitao sve na netu moguće reviewe i sve sam znao i što je i kakav je, ali opet nisam kampao ispred vipa centra da dođe kombi sa pošiljkom da ga istog trena ubodem(zapravo je prvo došao u T-mobile pa tek tjedan dana kasnije u VIP)Pa sam došao kad sam imao vremena i uzeo ga. A ako me se nešto toliko dojmi, što nije jednostavnije preordat i čekat da dođe pošiljkom ili slično? Tako sam si uze Bad company 2 i bez obzira koliko je ta igra popularna nisam čudo da se kampalo ispred technomaxa da se ubode igraNeodlučan Ali dobro ako ih to veseli neka rade, i ja bi kampao ispred vipa za HTC Desire da znam datum kad izlaziBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Za iste novce kupim EEE PC sa 2 GB Ram, 250 GB HDD, web kamera, 1366 x 768 razlučivost i ION da HD sadržaj mogu izbacit na plazmu.
Zašto bi kupio uređaj koji je po svemu osim dimenzijama i izdržljivosti baterije u pola slabiji od tog netbooka ili neke stvari ni ne može?
Dimenzije i težina mi ne igraju baš nikakvu ulogu a to kaj drži deset sati na bateriji mi baš ništ ne znači jer na tom uređaju nemaš kaj radit duže od 5 minuta na dan.

Kupovina ipada je čisto osobna odluka koja se bazira na nečijem ukusu a ne pameti. Znači kad si kupim dieselove hlače za 1,5 do 2k to je krajnje stupidno ali meni ima smisla. Te hlače i diesel na njima zarade puno više nego apple na ipadu, ali nije me briga.

Meni to trkeljanje po ekranu opče nije fora i za mene ipad nije interesantan proizvod.
Oni koji su drukčijeg mišljenja go for it i hf, samo bih molio da me se poštedi pranja mozga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 15:40 (NEW_MAN).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice