Mos mislit kad izvadis tablet u prodavnici i mahnes njime da platis racun ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hebo vas bending feature!!
"We reinvented tablets"...
Ja sam ozbiljan.
Aluminij takve tankoce lako puca, a kamoli da se ne savija na tolikoj površini
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Mene zanima samo bitno lakši, sve ostalo je već sad super...
2GB RAM-a, zanimljivo 
Gdje su oni iOS-ovci koji su tvrdili da nikad nece biti potrebno imat 2GB RAMa
2GB RAM-a, zanimljivo 
Koji? Molim citat na barem jednoga takvog, pa da mu se svi smijemo. Moze citat? Hvals unaprijed :)
Apple ko apple...nigdje još ne vidim mogućnost da uštekam usb i gledam filmiće s njega ili neš drugo. A skup do boli. Korištenje Itunesa je iritantno kad to moraš svako malo za nekaj.
A tebi je to bitna informacija jer ga mislis nosit u džepu?
2GB RAM-a, zanimljivo 
Koji? Molim citat na barem jednoga takvog, pa da mu se svi smijemo. Moze citat? Hvals unaprijed :)
Ajde matere ti ima ih ko pljeve. Ako ti je baš do citata imaš sastrane tražilicu ili jednostavno otvori bilo koju temu u komentarima na IT vijesti o nekom od prethodno predstavljenih iPhonea ili iPada.
Appleovi korisnici imaju tendenciju prečesto koristiti izraz "nikad".
Ja sam ozbiljan.
Aluminij takve tankoce lako puca, a kamoli da se ne savija na tolikoj površini
Ovisi koliko su ti snazne ruke.
Ovaj ocito ne moze nis svinut.
Probao savinut MS Surface neki dan, imam osjecaj da bi ga polomio s dva prsta kako se to lako savija, al steta tableta. 
Pa kad nije uopće aluminij toliko bitan koliko ojačanja unutar tableta ili smartfona.
Ajde matere ti ima ih ko pljeve. Ako ti je baš do citata imaš sastrane tražilicu ili jednostavno otvori bilo koju temu u komentarima na IT vijesti o nekom od prethodno predstavljenih iPhonea ili iPada.
Appleovi korisnici imaju tendenciju prečesto koristiti izraz "nikad".
Ako je vec toliko jednostavno i lako, izvoli upali trazilici u nadji mi. Preglup sam da bih to sam uspio.
Zahvaljujem unaprijed.
U tom slučaju ces nam morati ili vjerovati na riječ ili ziviti u zabludi da nije bilo takvih :)
Tocno odgovor kakav sam i ocekivao. Zahvaljujem :)
2GB RAM-a, zanimljivo 
Naravno da nije potrebno vise rama za trenutno stanje, ako misle staviti vise rama vjerojatno zbog nekog napretka, za fluidan rad trenutno nije potrebno vise rama!
2GB RAM-a, zanimljivo 
hajde nadji postove gdje kazu da nikad nece biti potrebno 2GB ram memorije
Tocno odgovor kakav sam i ocekivao. Zahvaljujem :)
A gle sve i da nadjem dikoji komentar uopce nije bitno jer bi opet rekli da su to samo jedan, dva il tri slucaja.
Bilo ih je takih, pacijenata ima svuda, nemos protiv toga :)
Mitchov komentar očito nije usmjeren tebi vec bas tima koji su tako govorili.
Ja ni ne koristim iOS uredjaje. Niti sam se pronasao u Mitchevim komentarima.
No sve i da postoji par takvih budala, to opet nije u redu generalizirati. Jer valjda ce svatko normalan uzeti 2gb rama, pa cak i da sve radi savrseno sa 1gb rama. Od viska glava ne boli? ram jako malo utjece na potrosnju baterije, gotovo pa da ne bi ni osjetio tih 1gb viska.
Samim time, 2gb rama bi bio pun pogodak. Ako ista onda radi buducih upgrejdova.
A tebi je to bitna informacija jer ga mislis nosit u džepu?
Ne nego ga kod mene doma koriste djeca koji imaju tu naviku sjesti na njega i malo ozbiljnije "trositi" taj uredaj.
Pa 60% korisnika iPada su zapravo djeca lol
Jebote ram, valjda će ići na veću rezoluciju, možda i na veći ekran pa im treba više rama, tko je ikada rekao da je 1 gb dovoljno? Za iPhone očito je, ali on ima manji ekran i manju rezoluciju. Mislim da inžinjeri ipak znaju bolje.
A kad već govoripš o iPadu i djeci... jesi i ti onda djete? jerbo neki komentari su na tom nivou.