Malo koncentracije ne bi vam škodilo. Ti streamovi postoje već nekoliko dana, nikako ne "od danas".
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo mi je najjače: Ono što će vas najviše zanimati – radi se o programima 100 posto ispunjenima glazbom, bez reklama! Da, možeš mislit do kada, možda sad u početku al za neko skorije vrijeme čisto sumljam da će ić bez reklama, pogotovo kad sponzori "nanjuše", a HRT teško padne.
Navodno da neće biti reklama u programu već na samoj stranici streama ili će biti samo jedna reklama na početku streama. Zato se i prenosi Flash-playerom a ne Real player ili WMP(kao ostali radio programi).
Zato se i prenosi Flash-playerom a ne Real player ili WMP(kao ostali radio programi).
Navodno da neće biti reklama u programu već na samoj stranici streama ili će biti samo jedna reklama na početku streama. Zato se i prenosi Flash-playerom a ne Real player ili WMP(kao ostali radio programi).
Malo koncentracije ne bi vam škodilo. Ti streamovi postoje već nekoliko dana, nikako ne "od danas".
Šteta samo što se ne prikazuju imena izvođača i pjesama. To su stvarno mogli staviti.
Kako da pokrenem te stanice u Windows media playeru. Sve pokušao. I orban mi je instaliran zbog otvorenog radia, i neće...
fora je i nije uopce lose, zvuk je odlican i sve.
samo jedna zamjerka - ne moze se, koliko vidim, iskljuciti ona vizualizacija.
sitnica, al mene stvarno zivciraju sve te svjetlucave animacijice i redovito ih gasim u svakom glazbenom plejeru.