Na Internet se više ide s Androidom nego s Windows

poruka: 19
|
čitano: 2.399
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Na Internet se više ide s Androidom nego s Windows".
10 godina
Nista cudno. Sirotinja si moze priustit jeftini mob, a ne moze racunalo. I eto ti statistike.
Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A je ti logika. Jeftino racunalo je jednako jeftino kao i jeftini mobitel za surfanje.

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!

3 1 hvala 0
14 godina
Re: Na Internet se više ide s Androidom nego s Win
hrvooje kaže...

A je ti logika. Jeftino racunalo je jednako jeftino kao i jeftini mobitel za surfanje.

ali računalo zna bit nezgodno za nositi po ulici..:)

14 godina
neaktivan

ma jok.Ljudi će dat 6-10 tisuća za za iFon ili samsung pa ćoravit na 5,5 cola ekranu nego za pošteno računalo koje možeš dobit za iste novce.

Svaka akcija ima svoju reakciju.
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pa za najobicnije surfanje je dosta jednostavno pteko mobitela ili kratke razmjene poruka, za ozbiljni rad tu je racunar ili za duze dopisivanje

0 0 hvala 0
10 godina
Pa ne bas. Gdje mozes kupit racunalo za 100 eura ili dolara? A mob mozes.
12 godina
neaktivan
kakve veze sad imaju cijene mobitela i pca?

kome se u danasnje vrijeme da paliti komp samo da surfa par min?

pa zato ljudi imaju mobitele i net da su uvijek online a ne da cekaju da dodu doma na komp.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...
hrvooje kaže...

ali računalo zna bit nezgodno za nositi po ulici..:)

I kakve to veze ima s njegovom izjavom?

14 godina
neaktivan

ovo nema veze s cijenama! internet marketing ekima vec odavno zna da mob preuzima "surf" trziste....

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Macumba kaže...
Pa ne bas. Gdje mozes kupit racunalo za 100 eura ili dolara? A mob mozes.

U oglasima....

9 godina
neaktivan

Šta ja znam. Koristim i jedno i drugo. Surfanje na mobitelu mi je više za ono zraknut nešto ili pronaći neku informaciju i uvijek mi je pri ruci, pa ne čudi da ljudi češće koriste mobitele. S druge strane PC mi je ipak praktičniji za surfanje, ali opet nedostupan kao što je to mobitel.

2 0 hvala 0
16 godina

Na kompu odem na internet jedino kad već jesam na kompu zbog posla i sl.

U drugim situacijama samo mob ili tablet.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Neki baš nisu skužili o čemu se priča u članku.

Činjenica je da Android dominira u dijelovima svijeta koji su siromašniji. Ako pogledamo Ameriku, tamo je iPhone više prisutan. Naravno, jer su bogatiji i mogu si ga priuštiti. Isto je i za PC-e i Windowse.

U sirotinjskom okruženju ljudi mogu kupiti jeftini smartphone, a za računalo nemaju dovoljno novaca.

I to sam inicijalno napisao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Opet supljak kako svako ko ima iPhone je bogati a onaj koji ga nema je sirotinja koja zeli iphone a ne moze ga priustiti... A koja onda pusta sirotinja kupuje silne milione ostalih flagshipova?
18 godina
imaiden322 kaže...
kakve veze sad imaju cijene mobitela i pca?

kome se u danasnje vrijeme da paliti komp samo da surfa par min?

pa zato ljudi imaju mobitele i net da su uvijek online a ne da cekaju da dodu doma na komp.

Sve ovisi, nekada se komp bootao nekoliko minuta, sada se upali za 5 sekundi, a vecina moj doma su u standby-u i up su za dvije sekunde. Puno mi je draže prosurfati na 22, 24 ili 42" nego 5".

14 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Sve ovisi, nekada se komp bootao nekoliko minuta, sada se upali za 5 sekundi, a vecina moj doma su u standby-u i up su za dvije sekunde. Puno mi je draže prosurfati na 22, 24 ili 42" nego 5".

Samo ljudi danas najmanje vremena provode doma. I meni je draže surfati na 2x24" ali to mogu tek kasno navečer.

17 godina
Macumba kaže...

Neki baš nisu skužili o čemu se priča u članku.

Činjenica je da Android dominira u dijelovima svijeta koji su siromašniji. Ako pogledamo Ameriku, tamo je iPhone više prisutan. Naravno, jer su bogatiji i mogu si ga priuštiti. Isto je i za PC-e i Windowse.

U sirotinjskom okruženju ljudi mogu kupiti jeftini smartphone, a za računalo nemaju dovoljno novaca.

I to sam inicijalno napisao.

Da, jer podrazumjevamo da je sirotinja automatski odmah i glupa i ne može za 100 kn kupiti polovno računalo. Svi moraju imati i7-7700K za 186 fps-a u BF1

http://www.njuskalo.hr/pc-racunala?sort=cheap&page=4

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
10 godina
odjavljen
I komp za 100 eur ce raditi daleko bolje od moba za 100 eur...
11 godina

ja dodem kuci, zavalim se u fotelju ili kauc, i cackam po internetu preko moba,  a oko mene 2 pc-a i 2 laptopa.. i to uglavnom ukljuceni stalno, a i da nisu imaju ssd-ove..brzo se ukljuce

poanta je da mi se neda sjest za stol.. mozda jer na poslu sjedim pred pc cijelo vrijeme..

kad trebam nesto vidjeti brze ili detaljnije ozbiljnije ili puno teksta upisati, nesto odraditi, onda sjedam za stol.

cesto surfam mobilnim i kad naletim na duzi zanimljiviji video, samo prebacim bezicno sliku na tv predamnom

sve je vise ovakvih kao ja pa je i statistika takva.. nista cudno

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice