Internet Explorer 10 za Windows 7

poruka: 38
|
čitano: 8.269
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer 10 za Windows 7".
15 godina
neaktivan
Re: Internet Explorer 10 za Windows 7
zbuzanic kaže...

Djeluje mi kao pametna poslovna odluka ostaviti XP i Vistu sa smećem od browsera i pokušati prisiliti te korisnike da kupe Windows 8 koji nije loš, ali nekako vjerujem da je jednostavnije instalirati Firefox/Chromium/Operu i surfati webom. Po meni, trebali su izbaciti i za starije sustave IE10. Web je danas izuzetno bitna stvar, a 30% korisnika su jednostavno ignorirali i rekli im {#}. MS Klasika.

Opa,os ti i IE10 za DOS?

De oladi malo.

Nemogu oni podrzavati jedan proizvod 100 godina.

Onda ce na kraju svi imati taj OS,niko nece kupovati vise.

I sta onda?

Onda propadnu.

Ti bi sve za dzabe?

NIJEDNA firma ti nece podrzavati nesto zauvijek.

Propasce.

Onda I ti ostade bez podrske proizvoda koji si kupio.

Razmisli pre nego sto ispadnes budala.

Ups,evo ga ispade ti budala.

Loading...
14 godina
neaktivan
TranceMight kaže...
Father_Dougal kaže...
BlueMax kaže...
zoki.zlikowski kaže...
Kad ce stranice napravljene u Chromeu/Firefoxu/Safariju/Operi izgledati isto kao i na IE onda cu uopce razmisliti da li ga koristiti.

koje su to stranice? moze primjer?

Ne samo to, nego kako je napravio stranice u Chromeu/Firefoxu/Safariju/Operi... :)

nije mislio na to, al moze se :P

https://codeanywhere.net/

https://kodingen.com/

Znam da se moze, moze se i sa notepadom samo to nitko ne radi. Ko da vilicom jedes juhu. 

14 godina
neaktivan
GamerMaster2041 kaže...
zbuzanic kaže...

Djeluje mi kao pametna poslovna odluka ostaviti XP i Vistu sa smećem od browsera i pokušati prisiliti te korisnike da kupe Windows 8 koji nije loš, ali nekako vjerujem da je jednostavnije instalirati Firefox/Chromium/Operu i surfati webom. Po meni, trebali su izbaciti i za starije sustave IE10. Web je danas izuzetno bitna stvar, a 30% korisnika su jednostavno ignorirali i rekli im {#}. MS Klasika.

Opa,os ti i IE10 za DOS?

De oladi malo.

Nemogu oni podrzavati jedan proizvod 100 godina.

Onda ce na kraju svi imati taj OS,niko nece kupovati vise.

I sta onda?

Onda propadnu.

Ti bi sve za dzabe?

NIJEDNA firma ti nece podrzavati nesto zauvijek.

Propasce.

Onda I ti ostade bez podrske proizvoda koji si kupio.

Razmisli pre nego sto ispadnes budala.

Ups,evo ga ispade ti budala.

Postoji razlika izmedju ne mogu i ne zele. Ako moze Chrome, Firefox, Opera... raditi na XP, Vista, 7, 8 onda moze i IE. Microsoft je morao uloziti truda kako IE ne bi radio na XP i Vista. Apsolutno nista nece dobiti s ovim i ovo je samo jedan u nizu pogresnih poslovnih poteza koje MS radi u zadnje vrijeme. Nitko nece prijeci na novi OS zato sto IE 10 ne radi na starom. Samo ce sve vise ljudi koristiti druge browsere. Dakle jos jedan kontraproduktivan potez.

17 godina

ima ko nifo. kad i dal če se ie10 pojavit na WU?

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

IE10 možete skinuti sa MS stranica - http://windows.microsoft.com/hr-HR/internet-explorer/downloads/ie-10/worldwide-languages.

međutim, ovdje se vidi pravi test preglednika:

http://html5test.com/

i opet je IE10 poražen od ostalih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Post se može izbrisati. Hvala.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 15:05 (Valentin17).
14 godina
neaktivan

koju verziju 10tke skinuti za isprobati? ako se dobro sjecam za ie9 je preporucena bila 32 bit verzija bez obzira na OS.

0 0 hvala 0
17 godina
BlueMax kaže...

koju verziju 10tke skinuti za isprobati? ako se dobro sjecam za ie9 je preporucena bila 32 bit verzija bez obzira na OS.

Imam 64 bitnu sedmicu, i jedini IE koji se instalirao je 32 bitni. Nisam siguran da postoji i 64 bitni, jer nema svrhe a bogami ni potrebe.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice