Intel ulaže u 5G

poruka: 11
|
čitano: 1.192
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Intel ulaže u 5G".
18 godina
Intel ulaže u 5G

Čemu to više?

Hvali mi se kolega neki dan kak ima 20Mbit vezu na 4G doma. Kao super je, može gledati što hoće bez trzanja...

Ja reko šta imaš flat, a veli on ne, imam 20GB 

Mislim koja svrha uopće te tolike brzine kad svi imaju 1-3GB na mobitelima, max 5? Flat ne postoji tu, bar ne po razumnoj cijeni.

Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Intel ulaže u 5G
lllnuclearlll kaže...

Čemu to više?

Hvali mi se kolega neki dan kak ima 20Mbit vezu na 4G doma. Kao super je, može gledati što hoće bez trzanja...

Ja reko šta imaš flat, a veli on ne, imam 20GB 

Mislim koja svrha uopće te tolike brzine kad svi imaju 1-3GB na mobitelima, max 5? Flat ne postoji tu, bar ne po razumnoj cijeni.

Koja svrha napretka uopće? Rodimo se, prođe nekoliko godina, umremo..

18 godina
Intel ulaže u 5G

Ma nemam ništa protiv napretka, ali meni, a vjerujem i 90% ostalih nikad na mobitelu nije trebalo više od 3G.

Da ubace flat, to bi bila sasvim druga priča. Naravno govorim o RH, ne znam kak stoje vani s tim, ali 4G je već jako jako puno za mobilni pristup.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 11:58 (lllnuclearlll).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
Intel ulaže u 5G

Ma naravno, 3g je sasvim dovoljan, a još da je flat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Intel ulaže u 5G

Ako ovako misle korisnici na jednom IT webu dobro je da uopce imamo mobilni internet.

4G, a sad pomalo i 5G ce postati standard, nece vise biti zica i sranja s udaljenoscu od centrale i sl. Fino 1Gbps dok ne dodje 50Gbps do neke 2020. (u "normalnijim" državama).

Mobilni internet odavno ne koristim samo za mobitel, kompletan "posao" obavljam preko 4g/LTE mreze u prosjeku 50/20 Mbps gdje god idem sa 300GB prometa.

Jednog dana ce valjda doci i flat.

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
@ devotion

Ovo je ono sto ja stalno pricam, a to je nepovjerenje i ismijavanje novih tehnoligija na jednom IT forumu.
Shvatio bi da se radi o nekom forumu tipa "milan.hr", ali ne razumijem takva razmisljanja na BOL-u.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
2 1 hvala 0
18 godina
Intel ulaže u 5G

Ma ne ismijavam nego velim, bez flata više od 3G ne treba puno ljudi. 4G je već jako puno, a 5G bez uvođenja flata ne vidim smisao uopće. Pokurit ću ta 3GB za sat vremena i šta da onda radim dalje? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 16:32 (lllnuclearlll).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
devotion kaže...

Ako ovako misle korisnici na jednom IT webu dobro je da uopce imamo mobilni internet.

4G, a sad pomalo i 5G ce postati standard, nece vise biti zica i sranja s udaljenoscu od centrale i sl. Fino 1Gbps dok ne dodje 50Gbps do neke 2020. (u "normalnijim" državama).

Mobilni internet odavno ne koristim samo za mobitel, kompletan "posao" obavljam preko 4g/LTE mreze u prosjeku 50/20 Mbps gdje god idem sa 300GB prometa.

Koliki račun imaš ti ako potrošiš 300GB na mobilnom internetu ??

16 godina
itomic009 kaže...
devotion kaže...

Koliki račun imaš ti ako potrošiš 300GB na mobilnom internetu ??

349 kn mjesečno.

15 godina

Nisam znao da ima takava unlimited mobilna tarifa.

16 godina

Samo za poslovne korisnike. Redovna cijena 399 kn i 349 kn za više korisnika - Najbolja+ mobile net flat

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice