Ovo je vrijeme za ubost novi procesor. Da bar pad cijena prate i proizvodjaci maticnih ploca :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I da Intel prestane za svaku glupost izbacivati novi socket... 
Sad se odna bolje isplati uzeti i5 nego nei admov ?
Sad se odna bolje isplati uzeti i5 nego nei admov ?
bjezi ti "d" po recenici.
i5 je i onako bio bolja kupovina od phenoma kojem sad sigurno takodjer slijedi rezanje cijene.
svaki put kad AMD nesto pokusa Intel se malo odmakne od svoje lopovske politike. ovo je napad na x6 koji se poceo prodavat ko blesav.
ot: pretpostavljam da ce rezanje cijena strasno pogoditi nase trgovce.
Onda cu ja pricekat ovo snizenje cijena... :)
Hoće li spuštat cijene procovima za soc 775? Ili ništa od toga? Ako hoće eto mi odmah novog proca.
Hoće li spuštat cijene procovima za soc 775? Ili ništa od toga? Ako hoće eto mi odmah novog proca.
Ništa od toga.
Ja nekako sumnjam da će i7 870 past cijena, a ako i padne ne znam koliko ćemo koristi imati od toga pošto ga skoro više ni nema kod nas... :(
...samo zato jer ga ti imaš? :)
a gle prije tjedan dana sam imao athlona x2 3800 i za tog proca nemogu rec ni jednu rijec losu,ali naravno da je ovaj proc i konfiguracija pravo osvijezenje
@crozoki, i5 760 nije tvornicki clockan, vec procesor sa 1 up mnoziteljem vecim.
i ja bi to volia
djabe kad mu je grafa fail.. 
LOL grafa mi definitivno nije fail zato jer sam je platio 1050 kuna novu u trgovini sa garancijom.
pokusaj naci bolju grafu za 1050 kuna u trgovini pa onda smijes reci da je fail
Zašto, pa bolja je od moje :)
hebiga ako nisi do sad shvatio ja cu ti reci.
na ovom forumu ima odredjeni broj razmazenih likova kojima ti je sve fail ako nemas najnoviji i najbrzi hardware
hebiga ako nisi do sad shvatio ja cu ti reci.
na ovom forumu ima odredjeni broj razmazenih likova kojima ti je sve fail ako nemas najnoviji i najbrzi hardware
Ok još mogu razumjeti forumaše, ali recimo kada imaš kolumniste koji pišu u tom tonu , e to je cinizam. Recimo sječam se jednog gamerskog časopisa koji je istina bog uz sve angažmane propao , bio ispunjen recenzijama kao ako nemaš ovu grafu onda si luzer, ili ako nemaš ovu konfu onda si nula.... , neki to pišu zbog profita ( toćnije ciljano provode kampanju velikih tvrtki kojima je u cilju da ono kupljno od njih za par mjeseci proglase šrotom te potrošače bobardiraju recenzijama ) , a neki zato jel su takovi kakovi jesu ( snobovi ).
Ok još mogu razumjeti forumaše, ali recimo kada imaš kolumniste koji pišu u tom tonu , e to je cinizam. Recimo sječam se jednog gamerskog časopisa koji je istina bog uz sve angažmane propao , bio ispunjen recenzijama kao ako nemaš ovu grafu onda si luzer, ili ako nemaš ovu konfu onda si nula.... , neki to pišu zbog profita ( toćnije ciljano provode kampanju velikih tvrtki kojima je u cilju da ono kupljno od njih za par mjeseci proglase šrotom te potrošače bobardiraju recenzijama ) , a neki zato jel su takovi kakovi jesu ( snobovi ).
hacker
danas gameplay