Intel predstavio Sandy Bridge

poruka: 36
|
čitano: 3.934
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Intel predstavio Sandy Bridge".
15 godina
neaktivan

Neko se zezno na slici su i3,i5 i i7,a utekstu je i3,i5,i9

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 14:12 (Dolu).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i9 ,a gore je slika i7 ????

0 0 hvala 0
16 godina

gledao sam rewiew na pc expertu , ništa specijalno , neznam saad koliko su jači , svida mi se automatsko overclockanje ovisno o temperaturi , dakle nabiješ životinju od hladnjaka i on sam clocka , ali neznam dokle xd , jos jedna stvar je sto nisu bas sredili temperature , ako ih se clocka sa corsair h70-kom 75c vataju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

WTF ??? {#}

तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 14:40 (1337Code_breaker).

0 0 hvala 0
18 godina

Ako cijenom bude prihvatljiv i5 2500k će biti odličan nasljednik i5 750/760 ... Koga zanima koliko su dobri novi procesori (da ne pišu nisu nešto ali ne znam koliko su jači {#}) ima testove na :

http://www.anandtech.com/bench/Product/288?vs=191

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 14:43 (lebo1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Intel predstavio Sandy Bridge
athlon64 kaže...

gledao sam rewiew na pc expertu , ništa specijalno , neznam saad koliko su jači , svida mi se automatsko overclockanje ovisno o temperaturi , dakle nabiješ životinju od hladnjaka i on sam clocka , ali neznam dokle xd , jos jedna stvar je sto nisu bas sredili temperature , ako ih se clocka sa corsair h70-kom 75c vataju.

heh vidio sam i ja review i pun je nelogicnosti pogotovo sto se tice intelove ploce za "entuzijaste" koja se na pocetku testa hvali, a na kraju ispada da je shrotex ploca sto i je i pokazuje svoje nedostatke tipa 4+2 regulacija napona......

wtf, tebi 4.9-5.0 linX stabilno na zraku nije nista specijalno. A temp su pale u odnosu na proslu seriju barem za 15-20 stupnjeva, ipak je ovo 32nm.

Google is your friend
18 godina
moderator
Dolu kaže...

Neko se zezno na slici su i3,i5 i i7,a utekstu je i3,i5,i9

Tipfeler u tekstu, popravili smo... Hvala za upozorenje! 

drpetric
16 godina
Jurky kaže...
athlon64 kaže...

heh vidio sam i ja review i pun je nelogicnosti pogotovo sto se tice intelove ploce za "entuzijaste" koja se na pocetku testa hvali, a na kraju ispada da je shrotex ploca sto i je i pokazuje svoje nedostatke tipa 4+2 regulacija napona......

wtf, tebi 4.9-5.0 linX stabilno na zraku nije nista specijalno. A temp su pale u odnosu na proslu seriju barem za 15-20 stupnjeva, ipak je ovo 32nm.

a istina doduše , ovi potegnu 5ghz pa im je to opravdano.

18 godina
neaktivan

Ja ću kupovati samo procesore koji se mogu OC-ati.

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!

1 0 hvala 0
16 godina

sva sreća što ne igram igre pa mi je i core 2 duo 2 ghz na laptopu super

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
protjeran

Sad pricekat odgovor konkurencije pa slaganje novog kucnog PC-ja.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Commodore kaže...

Tko čeka taj se načeka {#}

16 godina

Oduševljen sam mogućnostima OC-anja...{#}

Ali joše ne pomišljam mijenjati svoj i5 {#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
18 godina
odjavljen

tu se izdvaja i5 2500k ili ovaj i7 2600k koji kad dođe do nas bude preskup

vidim imaju hladnjak kao i 980x

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Intel&ATI kaže...

mogli bi i5 750 i 760 prebacit u 32nm i ponudit po manjoj cijeni ali gamad neće

15 godina
neaktivan
lebo1 kaže...

prema ovome novi i5 mete pod sa ovim starim i5

EDIT: a bome i sa 980x u igrama

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 16:15 (razorst3).
18 godina
neaktivan

Sada se čekam odgovor AMD-a.

Makar mislim da će moj novi stolni PC bez obzira na performanse intela biti AMD nove generacije - dosad su uvijek pokazivali bolji omjer cijena-performanse i ono što je meni najvažnije: isplativost na duge staze (jer se novi procesori mogu koristiti sa starim čipsetima i socketima).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

3 0 hvala 1
15 godina
protjeran
MatkoBB kaže...
Commodore kaže...

Tko čeka taj se načeka {#}

Nije mi bas neka panika, imam dosta dobar stroj doma. Mozda docekam i Ivy Bridge. A i za biro bi mogao nesto novo upiknut, iako ni tu nije neophodno.

18 godina

ovo će biti prvi Intelovi procesori koji će dolaziti s integriranim memorijskim kontrolerom i grafikom u samom procesoru

Koliko znam već postoje i5 (npr. 650) sa integriranim mem. kontrolerom i grafikom

0 0 hvala 0
18 godina

Sada u potpunosti integrira grafiku sa centralnim procesorom...

16 godina
neaktivan
PaleRider kaže...

ovo će biti prvi Intelovi procesori koji će dolaziti s integriranim memorijskim kontrolerom i grafikom u samom procesoru

Koliko znam već postoje i5 (npr. 650) sa integriranim mem. kontrolerom i grafikom

Kod starijih modela se memorijski kontroler i grafička jezgra nalaze na posebnom komadu silicija i rađeni su u 45nm, dok je kod Sandy Bridgea samo jedan 32nm komad na kojemu su smješteni svi elemnti. Dakle grafika je u potpunosti integrirana, kao što kaže kolega.

E sad pošto su sva sučelja (PCIe, SATA...) vezana na proc, samo malo overclockanje rezultiralo bi otkazivanjem sučelja. Zato je OC isključivo moguć preko množitelja.

16 godina
Intel&ATI kaže...

ja isto , 4.9 ghz OMFG , zar ne postoji onaj neki zakon da nikad necemo imat stock frekvencije povise 3.5ghz , znam da je jedan put tip rekao " u budučnosti cemo imat procesore od 10ghz" i onda je dobio ogovor da postoji neki zakon fizike koji to ne dopušta, ne siječam se točno koji i šta ali se sijecam toga , inace ovu godinu prekačm sto se toga tiče , nakon ljeta cu uzet nesto od nvidi-inog "keplera" to ce bit nova serija grafulja a ploču i svoj 955be ne diram do godine nakon.

17 godina
neaktivan

Je babe, sad u Cod4 umjesto 1 fps imat ćemo 3 fps...

2 1 hvala 0
18 godina

Ha, a jeste li vidjeli ovo?

Intel has cut a deal with Hollywood in its Sandy Bridge chips to put digital restrictions management (DRM) in them. Intel's sellout to the big media companies makes it 'safer' for Hollywood studios to offer premium movies to consumers on locked-down personal computers. No doubt the media content cartels and Intel are dreaming monopolistic visions of extracting big rents to stream everything online.

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1934536/intels-sandy-bridge-sucks-hollywood-drm

Opa, brijem da ću preskočiti Intel nove generacije ako je ovo istinito. Do sada sam kupovao miješano, nemam preferenci, uvijek bih uzimao ono što daje najbolje performanse uz pristojnu cijenu.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Ha, a jeste li vidjeli ovo?

Intel has cut a deal with Hollywood in its Sandy Bridge chips to put digital restrictions management (DRM) in them. Intel's sellout to the big media companies makes it 'safer' for Hollywood studios to offer premium movies to consumers on locked-down personal computers. No doubt the media content cartels and Intel are dreaming monopolistic visions of extracting big rents to stream everything online.

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1934536/intels-sandy-bridge-sucks-hollywood-drm

Opa, brijem da ću preskočiti Intel nove generacije ako je ovo istinito. Do sada sam kupovao miješano, nemam preferenci, uvijek bih uzimao ono što daje najbolje performanse uz pristojnu cijenu.

Kakvi moroni, što sve neće učiniti da bi morali kupovat cd od Gage za 140 čuna! Nadam se da je ovo samo glupa ideja tajkuna iz holivuda koja neće naići na plodno tlo.

15 godina
neaktivan

I kako funkcionira taj DRM hoću li ja moć sve filmove i pjesme skidat ko prije ili?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

odlično... počelo je počelo.... još buldožder... pa novi komp!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

o.O bit će ovo zanimljivo desetljeće :P

** Live 4 Music **
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

o.O bit će ovo zanimljivo desetljeće :P

da, nažalost samo ću pratit , meni je ovu godinu tražište grafulja napeti dio , ja bi mogao uzet nesto od ivy bridge-a.

16 godina

ja jos ostajem na starom Q8300 zasad je men odlican,kasnije kad budem kupovao novi komp budem razmisljao o novim intelovim

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 23:16 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice