Intel kupuje McAfee

poruka: 19
|
čitano: 3.097
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Intel kupuje McAfee".
17 godina
neaktivan
Intel kupuje McAfee

lijepa svoticaCool

etikete, ovo je nacija etiketa!
Moj PC  
1 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
Intel kupuje McAfee

Intel je mogao i bolje pazarit... ne želim mcafeea ni u kojem obliku, prelazim na AMDa Belji se

shameless Comodo evangelist
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel kupuje McAfee

hah mogli su oni bolje..nego nemaju para za bolje

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel kupuje McAfee

trebali su kupit Infineon

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel kupuje McAfee

znas postoji jedno dugme, zovu ga   uredi !

etikete, ovo je nacija etiketa!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Intel kupuje McAfee
eminem25 kaže...

hah mogli su oni bolje..nego nemaju para za bolje

Mislim da Intel ima toliko para da bi mogao kupit Kaspersky,NOD i Norton zajedno.

I'll be back
16 godina
neaktivan
Intel kupuje McAfee

Veoma dobra vijest,ocekujmo konacno potpunu podrsku za 4 i vise-jezgarne procesore u skorijoj buducnosti za makar jedan antivirusni softver, izgleda da nema nista dok jedan proizvodjac procc-ova ne uzme stvar u svoje ruke i pocne dodavati podrsku za multithreading za danasnji softver,jer ostatali proizvodjaci softvera veoma sporoooo implementiraju podrsku za vise od 2 jezgre nazalost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Intel dosta toga kupuje, od HT-a ne volim velike monopoliste na tržištu.

17 godina
neaktivan
Intel kupuje McAfee

Kaj ce im to dosadno im da potpune softwarski odjel 

A sto se podrske visejezgrenih procova tice ne vidim neku potrebu za timosim tek toliko da se podrzi  (kaj neku jezgru bu sam za antivirus u pozadini koristil)

Ne koristim bas antivirusni software nemam neke potrebe ali sto sam se susreto sa mcafee-om nije mi se cinio da jedac resursa

S druge strane he he he mislim da 12 jezgrena xeon masina sa intelovim najbrzim slc ssdom nebi nortonu pomogla da ne zagusi

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel kupuje McAfee
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 15:01 (brixy).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
zlajutin kaže...

Veoma dobra vijest,ocekujmo konacno potpunu podrsku za 4 i vise-jezgarne procesore u skorijoj buducnosti za makar jedan antivirusni softver, izgleda da nema nista dok jedan proizvodjac procc-ova ne uzme stvar u svoje ruke i pocne dodavati podrsku za multithreading za danasnji softver,jer ostatali proizvodjaci softvera veoma sporoooo implementiraju podrsku za vise od 2 jezgre nazalost.

Intelova kupnja ove softverske tvrtke nema baš ništa zajedničko sa multiprocessingom i optimizacijama za višejezgrene procesore.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
16 godina
neaktivan

Haha budemo vidjeli to...

16 godina
neaktivan

Ne "neku" jezgru bas samo za antivirus,nego sve jezgre za antivirus ili bilo koji drugi software u tome je bit,a ne znam kako ne vidis potrebu za podrskom za visejezgarne procesore,pa ljudi daju veliku lovu za visejezgarne procesore koji se prave vec 4 god(za PC) i dalje se povecava broj jezgri masovno,a softwer zaostaje vec debelo i dalje ce kako se cini,a ako tebi nije zao dati 300 ili vise eura za neki 4 ili 6 jezgarni procesor a 80% programa nece to ulozeno iskoristiti onda stvarno nema potrebeza podrskom;)

16 godina
odjavljen
zlajutin kaže...

Ne "neku" jezgru bas samo za antivirus,nego sve jezgre za antivirus ili bilo koji drugi software u tome je bit,a ne znam kako ne vidis potrebu za podrskom za visejezgarne procesore,pa ljudi daju veliku lovu za visejezgarne procesore koji se prave vec 4 god(za PC) i dalje se povecava broj jezgri masovno,a softwer zaostaje vec debelo i dalje ce kako se cini,a ako tebi nije zao dati 300 ili vise eura za neki 4 ili 6 jezgarni procesor a 80% programa nece to ulozeno iskoristiti onda stvarno nema potrebeza podrskom;)

Intel nije kupio Mcaffe da bi gurao višejezgrenu pordršku. Programeri iz Mcaffea od davno su još svjesni višejezgrenih procesora i rade na tome vec ohoho vremena. Inače sam antivirusni program nema toliko koda kojeg je moguce paralelizirat da se izvrsava paralelno po broju jezgara pa tu jednostavno nema ubrzanja. Nije moguce sve raspodjeliti da se radi po broju jezgara. Samo neke djelove.

To je isto pitanje zasto nemam ubrzanja u Crysisu kad predem sa AMD X2 550/Intel E8400 na i7 920/ X6 1090T - Jer jednostavno barata s vrlo malo koda koji je procesorski zahtjevan. Neke aplikacije više imaju takvog koda, i uglavnom takve profitiraju od veceg broja jezgara.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
16 godina
neaktivan
Intel kupuje McAfee

Baš naletio na ovo na twitteru: :)

Intel CEO: "We need antivirus, can someone buy me McAfee?"

Few hours later: "Done."

"Great, which version?"

"Version?"

domicius
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
Weky kaže...

Intel nije kupio Mcaffe da bi gurao višejezgrenu pordršku. Programeri iz Mcaffea od davno su još svjesni višejezgrenih procesora i rade na tome vec ohoho vremena. Inače sam antivirusni program nema toliko koda kojeg je moguce paralelizirat da se izvrsava paralelno po broju jezgara pa tu jednostavno nema ubrzanja. Nije moguce sve raspodjeliti da se radi po broju jezgara. Samo neke djelove.

To je isto pitanje zasto nemam ubrzanja u Crysisu kad predem sa AMD X2 550/Intel E8400 na i7 920/ X6 1090T - Jer jednostavno barata s vrlo malo koda koji je procesorski zahtjevan. Neke aplikacije više imaju takvog koda, i uglavnom takve profitiraju od veceg broja jezgara.

http://cpedia.com/wiki?q=Kaspersky+SafeStream&guess_ambig=AMD+FireStream+NVIDIA+Tesla+cores+2Q

16 godina
neaktivan
Weky kaže...
zlajutin kaže...

Ama ko kaze da je Intel kupio Mcaffe da bi gurao višejezgarnu podrsku lol,kazem da ce ubrzo implementirati visejezgarnu podrsku u svoj(novopeceni) softver pogotovo iz 2 razloga,1. je MARKETING-Napraviti prvi AV-softver koji ce vise iskoristiti  moc visejezgarnih procesora sto znaci probijanje ispred konkurencije u ovom slucaju,sto dalje znaci -LOVA(danas izbaci softwer koji ce iskoristiti 100% snage jednog Intelovog ili AMD-ovog visejezgarnog proccesora i eto ti mnogo naivnih dusa trcuci da kupe taj softwer samo jer kako ce Intel navesti-"moje podrzava 8 njihovo 2(slican primjer sa Direct X-evima u igrama danas),sta mislis sta ce se prodavati vise ?)2.AV softwer itekako (mimo performansi HDD- beneficira i od procesora tako da implementiranjem visejezgarne podrske u AV softwer itekako doprinosi brzini njegova rada,jer recimo skeniranjem jednog fajla od recimo 2-3 GB procesor ti ima ulogu u toj radnji koliko i u kompresovanju jedne tolike datoteke u Win Raru,a u Win Raru procc se itekako pita nebil se slozio...A ta teza da recimo jedna igra kao Crysis nema dovoljno koda da barata sa vise jezgara objesi macku o rep,to ti je cisto neumjece programera da raspodjele kod u 4 ili vise treadova(ili neisplativost u tadasnje vrijeme),uostalom pokazat ce se u novom Crysisu,a i pokazalo je se u GTA-4.A najbolja ti je bila ono "programeri iz Mcaffea rade na tome OHOHO vremena" tu se slazemo 100%,previse vec rade na tome ;)

16 godina
odjavljen
zlajutin  kaže...
Ama ko kaze da je Intel kupio Mcaffe da bi gurao višejezgarnu podrsku lol,kazem da ce ubrzo implementirati visejezgarnu podrsku u svoj(novopeceni) softver pogotovo iz 2 razloga,1. je MARKETING-Napraviti prvi AV-softver koji ce vise iskoristiti moc visejezgarnih procesora sto znaci probijanje ispred konkurencije u ovom slucaju,sto dalje znaci -LOVA(danas izbaci softwer koji ce iskoristiti 100% snage jednog Intelovog ili AMD-ovog visejezgarnog proccesora i eto ti mnogo naivnih dusa trcuci da kupe taj softwer samo jer kako ce Intel navesti-"moje podrzava 8 njihovo 2(slican primjer sa Direct X-evima u igrama danas),sta mislis sta ce se prodavati vise ?)2.AV softwer itekako (mimo performansi HDD- beneficira i od procesora tako da implementiranjem visejezgarne podrske u AV softwer itekako doprinosi brzini njegova rada,jer recimo skeniranjem jednog fajla od recimo 2-3 GB procesor ti ima ulogu u toj radnji koliko i u kompresovanju jedne tolike datoteke u Win Raru,a u Win Raru procc se itekako pita nebil se slozio

Ja sam shvatio da to zelis reci prvom porukom koju si napisao u ovoj temi (no nema veze sad to).

S ostatkom se slazem   - Ali mislim da i zadnja verzija od Mcaffea sasvim uspješno i solidno upogoni vecinu jezgara na raspolaganju. A povecanje broja jezgara nece konstantno dovoditi do povecanja perfomansi - LINK.

zlajutin kaže...
A ta teza da recimo jedna igra kao Crysis nema dovoljno koda da barata sa vise jezgara objesi macku o rep,to ti je cisto neumjece programera da raspodjele kod u 4 ili vise treadova(ili neisplativost u tadasnje vrijeme),uostalom pokazat ce se u novom Crysisu,a i pokazalo je se u GTA-4.A najbolja ti je bila ono "programeri iz Mcaffea rade na tome OHOHO vremena" tu se slazemo 100%,previse vec rade na tome ;)

Ovo je netočno. Nemožeš očekivati da procesor počme akcelerirati Shadere.

18 godina
Tcherot kaže...

...ali sto sam se susreto sa mcafee-om nije mi se cinio da jedac resursa...

Cak i ako zanemarim sve ostalo sto si napisao ovu nebulozu ne mogu. Kod mene u firmi je McAfee vec dugi niz godina sluzbeni AV i mogu ti iz osobnog iskustva reci da je po pitanju gladi za resursima i usporavanja PCa vrlo blizu pojedinim (STARIJIM) verzijama Nortona...

Failure is always an option...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice