Proictajte ovo, vezano je uz AMDov fusion, da se vidi koja je zapravo razlika izmedu CPU i GPU, a ne znam jel unutra pise, davno sam citao, ali primarni dio posla koji obavlja CPU je rad s integerima i zato ce on ostat, a GPU ce se koristit za rad s FPU i masivnu paralelizaicju, a inace AMD-ovi APUi ce koristiit openCL tako da to sta graficka ima CUDA nece vise bit neki razlog za kupovinu.
http://sites.amd.com/us/Documents/48423B_fusion_whitepaper_WEB.pdf
Sjećam se starih testova sa konvertiranjem videa kod nvidia-e, stalno 50% opterećen procesor, a tako je i kod ATI-a.
ATI je brže konvertao,ali davao lošiju sliku, a nvidia obrnuto. ATI converter nekoristim iz razloga što nepodržava skoro nijedan film/video koji imam, neznam zašto nenaprave veći support?

. Vrlo jednostavno. Pustiš si na monitoru neki HD MKV preko jedne od onih skripti s interpolacijom u 60fps (pretpostavljam da koristiš LCD na 60Hz), pa samo promijeniš u 90fps. Pa mi reci da nema razlike. Evo ako i nemaš dovoljno konja pod haubom možeš probati i s neklim divxom ili DVD-om. Nebesa i zemlja po pitanju sapunastosti. Evo pitam upravo ženu koja uglavnom pogleda sve što i ja pogledam od filmova na istom HTPC-u da li ona vidi razliku. I veli da ne da vidi, nego vidi iz aviona. To ti ja cijelo vrijeme govorim, pusti sad inpute i outpute, ova filozofija o kojoj sam pisao daje rezultata.
? Pogledaj tamo od kud je "autor", koju konfu ima upisanu, koju telku koristi, pa pogledaj moj PC (HTPC), imaš ovdje pod profilom