Intel Core i3-530 u prodaji

poruka: 8
|
čitano: 3.588
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Intel Core i3-530 u prodaji".
18 godina

I na koga Intel cilja ovom serijom?

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Sam Intel još nije službeno objavio da je počeo s distribucijom ovih procesora.

Nije da pratim sve trendove u vezi sa novim procesorima, ali jeli moguće da je neka zajebancija, jer na toj stranici ispod I3 procesora piše "Sorry, there are no products in this category". Namigiva

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Intel Core i3-530 u prodaji

mislim da ce biti standard na low end prijenosnicima i jeftinim multimedija-internet desktopima,dakle na veliku vecinu korisnika. ko sto su celeroni bili.

osobno mi se ne svidja ovakav pristup proizvodnji procesora. puno mi je draze bilo kad su svi prelazili put od top modela pa do dna. lakse se bilo snalazit i uvijek si imao neku best buy opciju koja je bila odredjena cijenom. Danas je cesta pojava da losiji procesor istog proizvodjaca kosta vise od boljeg.

17 godina
neaktivan

Pošto je ovo procesor u 32nm proizvodnom procesu i ima dvije jezgre znači da je za gamere i clockere dušu dalo.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Bara kaže...

Pošto je ovo procesor u 32nm proizvodnom procesu i ima dvije jezgre znači da je za gamere i clockere dušu dalo.

S tim bi se složio. Zaista jedva čekam da dođe i kod nas. Zanima me koja bi bila cijena u HR?

17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Bara kaže...

S tim bi se složio. Zaista jedva čekam da dođe i kod nas. Zanima me koja bi bila cijena u HR?

152 dolara pretvori u eure i +porez i ostale điđe.Znači nekih 1200kn

Istina je oko nas,a laž još više.
16 godina
neaktivan
microman kaže...
zabranjeniples kaže...
Bara kaže...

znači totalno neisplativo ako još imamo na umu da je najjeftinije ploča 800kn

Neznam di se ide za to .
17 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...
microman kaže...
zabranjeniples kaže...
Bara kaže...

znači totalno neisplativo ako još imamo na umu da je najjeftinije ploča 800kn

A hebiga.Rijetki su intelovi procesori koji su bili isplativi.No po specifikacijama se može vidjeti da intel sa tim procom cilja na OC-ere.

Dam se kladit da če taj proc koji je rađen u 32nm procesu još lakše prelazit 4Ghz nego sadašni intelovi procovi.Štoviše nebi se ni čudio da se uspije natijerat na 5Ghz(naravno sa kvalitetnim hlađenjem).

Uglavno bit če zlatna koka za OC.

Istina je oko nas,a laž još više.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice