Intel u 32 nanometra

poruka: 4
|
čitano: 989
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Intel u 32 nanometra".
17 godina
neaktivan
Intel u 32 nanometra

Baš me zanima na koliko GHZ će radit i kakvu će matičnu zahtjevat (LGA 775 ili LGA 1366)

i kakva će potrošnja biti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Intel u 32 nanometra

Kako god bilo moralo bi biti dobro. Jos jedan tehnolski skok napred i to relativno brzo.

Have a nice day - Compa
17 godina
Intel u 32 nanometra

Ma moze bit intel i na 5nm na mom kompu se nebu uselio iz principa ja sam uvijek za AMD!!!Šutim

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Intel u 32 nanometra
rambox kaže...

Ma moze bit intel i na 5nm na mom kompu se nebu uselio iz principa ja sam uvijek za AMD!!!Šutim

Bravo... tako treba, samo ti kupuj iz principa... mene živo zaboli da li je AMD, Intel, Cyrix, Via... ili whatever, ako je price/performance najbolji to se uzima...

Svih ovih fanboysa mi je vec pun k...ufer :D

A šta se socketa tiče, pa trebalo bi radit na svim pločama na kojima radi Core i7, jer je isto bilo i sa Core2, pocelo u 65, nastavilo u 45.
Ova i7 jezgra će samo nastavit u 32nm... barem bi tako trebalo bit po onom Intelovom tick/tock principu...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice