IE 8 dobio release candidate verziju

poruka: 17
|
čitano: 2.842
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IE 8 dobio release candidate verziju".
18 godina

Dali je itko probao ovu 8-icu?

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 10:56 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ako je netko probao, neka javi kakva je potrošnja memorije.

Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

lose, valjda ima neki memory leak,  kad se otvori stranica trosi 40mb. i pomalo se povecava, za 2 min trosi 250mb wtf?

EDIT: valjda je nesto radio u pozadini, sad sa bug forumom otvorenim trosi 35mb

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 11:54 (nadimak888).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: IE 8 dobio release candidate verziju
nadimak888 kaže...

lose, valjda ima neki memory leak,  kad se otvori stranica trosi 40mb. i pomalo se povecava, za 2 min trosi 250mb wtf?

Kakva je brzina otvaranja stranica? Kako radi psihing filter? Kakvo je sučelje? Pošalji koji screenshot.

EDIT: Dakle potrošnja memorije je slična kao kod Firefoxa 3? 
Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 11:57 (UPDaTEa ŽeljaN).
17 godina
neaktivan

trosi manje od FF3 i brže učitava stranice. Nije loše. A sucelje je isto, nema nekih promjena.

slika slika
18 godina

Nisam primjetio neki veli odskok u potrošnji rama. Super radi i vrlo brzo. IE napokon počeo izgledati ko firefox. :D

0 0 hvala 0
18 godina

Što se tiće samo brzine pokretanja programa neznam zašto ljudi stalno uspoređuju IE i Mozillu. Već je bilo nebrojeno puta rečeno IE je Microsoft dakle znaju točno kako se brzina može rješti i imaju kod Windowsa god dammit. Mozilla nema ništa od toga dakle ne možete očekivat bolju brzinu od IE-a to nije moguće. Osim ako Microsoft prestane raditi na IE-u.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

IE8 Beta 2 je trošio čak i do 3x više memorije od Firefoxa 3. Očigledno su sada samo koncetrirali samo na perfomanse. Kad bi trebala finalna verzija?

EDIT:Meni opera 9.63 s jednim tabom troši 35MB, a sa tri taba troši 54MB.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 12:32 (UPDaTEa ŽeljaN).

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Nisam bas primjetio neku osebitu promjenu u brzinu ucitavanja. Vise mi se cini da je napredak ili ispeglavanje bug-ova u prikazu stranica i zauzecu resursa @!

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni uopce ne prikazuje slike kako da to popravim ????

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
18 godina

Od Chroma troši više memorije, ali puno manje CPU opterećuje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uglavnom s++nje jer evo tek sam instalirao i okrenem dnevne novine i kad trebam okrenuti
stranice ..stoped work IE i tako svaki put ..okrene on novu stranicu ali nakon stoped svaki put.
O brzini neću jer je IE brži (ali zato mi se stalno ruši na tim zahtjenijim stranicama da tako nazovem)
Zatim ,imam instalirane sve potrebne kodeke a on mi svaki put za pokretanje videa traži lame mp3 kodek
koji sam milon puta skinuo i direkt instalirao kao admin i restartao i IE8 to opet traži---Iritirajuće!!!
Puno stavri kao skrolanje po Bug-u i otvaranje tranica se popravilo ,čak i trošenje resursa ali ovo je novo
stalno rušenje IE8-ice i brzo se ona vrati ali to je iritantno!!!
Zato opet sa žaljenjem moram na mozillu koja je zasad još uvijek bolja jer mi nema nikada rušenja a kodeci svi
rade ...ovo s kodecima na IE8 je otkad sam skinuo beta verziju,a rušenje je novo!

Eto moja iskustva u roku od pola sata korištenja IE8..nezadovoljan sam i to je to.

Private
18 godina

• I dalje interpretira javascript, a ne kompajlira kao Chrome: sporo u radu s stranicama sa puno js-a (gmail, netvibes,...) Danas kada svi prelaze na kompajlirani JS, ie team kaze da to planiraju za ie9!!!
  • CSS je verzija 2.1 a ne 3
  • UI je za klasu losiji od Chrome, IMO, ali u rangu firefoxa. Dizajn par godina zastario
  • Firefox ima tako dobre pluginove da moze biti duplo losiji od drugih browsera ja bi ga opet koristio!
  • Potreba za ukljucivanjem Compatibile View nacina rada kod nekih stranica koje su optimizirane iskljucivo za ie7. Iako je renderiranje nesto bolje nego kod ie7 ako se stranica drzi standarda
  • WebSlices i Accellerators nepotrebni. Jos nisam nasao jednu stranicu gdje bi mi to koristilo!

premalo novosti ako se mene pita. Chrome je za 2 koplja bolji, a kada uvede pluginove biti ce i veca razlika.

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
hudo kaže...

• I dalje interpretira javascript, a ne kompajlira kao Chrome: sporo u radu s stranicama sa puno js-a (gmail, netvibes,...) Danas kada svi prelaze na kompajlirani JS, ie team kaze da to planiraju za ie9!!!
  • CSS je verzija 2.1 a ne 3
  • UI je za klasu losiji od Chrome, IMO, ali u rangu firefoxa. Dizajn par godina zastario
  • Firefox ima tako dobre pluginove da moze biti duplo losiji od drugih browsera ja bi ga opet koristio!
  • Potreba za ukljucivanjem Compatibile View nacina rada kod nekih stranica koje su optimizirane iskljucivo za ie7. Iako je renderiranje nesto bolje nego kod ie7 ako se stranica drzi standarda
  • WebSlices i Accellerators nepotrebni. Jos nisam nasao jednu stranicu gdje bi mi to koristilo!

premalo novosti ako se mene pita. Chrome je za 2 koplja bolji, a kada uvede pluginove biti ce i veca razlika.

Web slices: dionice, aukcije, oglasi... bilo koji sadrzaj za koji zelis da ie prati promjene bez da ti svaki puta ides na taj site
Acceleratori:odlican shortcut za npr, oznaciti tekst na nekom portalu i dobiti mogucnosti tipa: ako je adresa, pokazi mi popup sa kartom, prevedi, posali mail,...

17 godina
neaktivan

Meni se otkad sam ga instalirao ruši konstantno(kako sam i rekao prije)...postavke sam vratio na default i opet se ruši
...niti reguliranje postavki ne radi ...rušenje konstantno...(samo potvrđujem)..očaj živi s IE8!!!Zvao podršku MS niti oni pojma nemaju što
bi moglo biti.....eto toliko o IE8-ici---gora od sedmice a vjerujem da će devetka biti još gora.

Sad ćete reći da pričam gluposti ali otkad sam na osmici(i beta)  problemi su samo još veći dok mi drugi pretraživaći
rade bez ikakvih problema.Što mi vrijedi bilo kakav napredak u brzini ili načinu pretraživanja kad je rušenje konstantno.
Volio bi još dosta toga loše reći o IE8 ali kad nađem jer kad vas nešto iritira do ludila to je strašno.Otkad sam na IE8 beta i RC
sami problemi.
A Mozilla radi bes ikakvih problema.

Private
18 godina
neaktivan

Meni se pak ne rusi. Cudno, zar ne ili mozda ipak ne? :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo vratih se na sedmicu jer dosta mi je rušenja IE8-ice ,bolje da je nazovu IE8 RCrash==Trash!

I evo sad sam već sat vremena na sedmici i radi ko urica,nema rušenja ,istina da nema
napretka kao u osmici ali što vam treba browser ako se stalno ruši i ruši!!!Toliko od mene o ovoj osmici.
Staršno me iziritirala pa sam  to podjelio s vama.

Private
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 14:45 (Private).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice